Το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων

Δημοσίευση: 29.03.2014, 21:41
Τελευταία Ενημέρωση: 29.03.2014, 21:54

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων από την ίδρυσή της το 2000, έχει σαν κύριο μέλημά την καταγραφή και διάσωση της Δωδεκανησιακής και Κυκλαδίτικης παραδοσιακής κουζίνας και στη συνέχεια την προώθησή της τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο. Δείτε τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Έπειτα από τις Αρχαιρεσίες της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Μαρτίου 2014, με μεγάλη συμμετοχή του σώματος, για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι παρακάτω:

Πρόεδρος: Νίκος Χριστοφόρου
Α΄ Αντιπρόεδρος: Παττελάκης Γεώργιος
Β΄Αντιπρόεδρος: Βαρνάβας Κυριάκος
Γεν. Γραμματέας: Τσίντζος Επαμεινώνδας
Αν. Γεν. Γραμματέας: Τρουμούχης Γεώργιος
Ταμίας: Παρατσόκας Παναγιώτης
΄Εφορος: Ιορδανίδης Νικόλαος
Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Λιάκης Βασίλειος
Αξιολόγησης Επαγγελματικών Προσόντων: Κρητικός Νικόλαος

Επίσημοι εκπρόσωποι λέσχης στα νησιά:
1) Σε Κω – Κάλυμνο – Λέρο, ο Κουλιάς Δημήτριος
2) Σε Μύκοκο – Σύρο – Άνδρο – Τήνο – Ίος – Κέα, ο Μένανδρος Παναγιώτης



3) Σε Νάξο – Πάρο – Σαντορίνη – Κουφονήσια – Φολέγανδρο, ο Κορρές Στυλιανός (Δ)

Παραβρέθηκαν από τη Λέσχη της Κρήτης ο πρόεδρος Γιώργος Μακρής και ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Παπαδάκης.
 
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων από την ίδρυσή της το 2000, έχει σαν κύριο μέλημά την καταγραφή και διάσωση της Δωδεκανησιακής και Κυκλαδίτικης παραδοσιακής κουζίνας και στη συνέχεια την προώθησή της τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο. Επιπλέον, εργάζεται άοκνα για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων τοποθετώντας τα στο διεθνή γαστρονομικό χάρτη.



Με διαρκή ενημερωτικά προγράμματα, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, συνέδρια, σεμινάρια και εκαπιδευτικά ταξίδια, προσφέρει στα μέλη της τα εφόδια και τη σωστή ενημέρωση για τις τάσεις και τις σύγχρονες μεθόδους στον χώρο της μαζικής εστίασης και της τεχνολογίας των τροφίμων και των πρώτων υλών. Διοργανώνει συνέδρια, εκδηλώσεις και τα μέλη της συμμετέχουν αντίστοιχα σε σεμινάρια, διαγωνισμούς και εκπαιδευτικά ταξίδια με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση και ανάδειξη του επαγγέλματός και της Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας. Συνεργάζεται με τον ΕΟΤ αλλά και τους τοπικούς φορείς, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με το έργο Aegean cuisine και όχι μόνο, τις Τουριστικές Σχολές, τον Σύλλογο Διευθυντών Ξεν/χείων κλπ και προσφέρει αφιλοκερδώς και πρόθυμα κάθε βοήθεια  για την υλοποίηση των παραπάνω καθώς και με το ΚΕΚ Γεννηματάς με το οποίο εκπαίδευσαν πολύ μεγάλο αριθμό επαγγελματιών σε θέματα επισιτιστικά.  

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων συμβάλλει με μεγάλο έργο, σεμνά και παραγωγικά στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος κυρίως μέσα από την επαγγελματική ενασχόληση στα ξενοδοχεία, στην αναβάθμιση των επαγγελματιών στα επισιτιστικά και βάζει ένα λιθαράκι πολιτισμού μέσα από τη γαστρονομία και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και του Νότιου Αιγαίου γενικότερα (pp).

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 149


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.