"Αντεπίθεση" κατά μέτωπο από το Μιχ. Κωβαίο σε όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου

Δημοσίευση: 09.08.2012, 14:32
Τελευταία Ενημέρωση: 09.08.2012, 18:50

Άμεση ήταν η απάντηση του μέλους-εκπροσώπου του Δήμου Αμοργού- στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου, Μιχάλη Κωβαίου στα όσα δήλωσε τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα θέματα της Αμοργού, αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου, ο πρόεδρός του Γ. Μαμουζέλος. Ο πρώην δήμαρχος Αμοργού, επισημαίνει, ότι στις δηλώσεις του με αφορμή την καταγγελία επισκέπτριας της Αμοργού μέσω του Naxos News, δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να περιγράψει την πραγματικότητα. Σημειώνει δε ότι αν και παρότρυνε τον πρόεδρο να απαντήσει και στο δημοσίευμα του Naxos News με τίτλο "Τι απαντά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου;", που επισήμαινε θέματα εφαρμογής του Κώδικα ISPS, δεν το έπραξε μέχρι χθες. Ο κ. Κωβαίος, διευκρινίζοντας, ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αποδίδει τα ίσα στις σχετικές αιχμές του κ. Μαμουζέλου και ξεκαθαρίζει ότι θα εκφράζει πάντα τις απόψεις του όσο και αν αυτές δυσαρεστούν. Τέλος, παραπέμπει στην ώρα του απολογισμού που θα κάνει στο τέλος της θητείας του για το αν είναι ικανοποιημένος για την αντιμετώπιση των θεμάτων της Αμοργού...

   Αναλυτικά, η απάντηση στις δηλώσεις του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Naxos News για τις καταγγελίες σχετικά με το Λιμάνι Καταπόλων.


"Σε ότι αφορά την απάντηση του κ. Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νάξου σας γνωρίζω τα παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας.

1. Εγώ περιέγραψα την πραγματικότητα: ότι 20 μήνες το Λιμενικό Ταμείο παρά τις αλλεπάλληλες ενοχλήσεις μας δεν έχει καταφέρει να αντικαταστήσει τα σπασμένα πύλαρ( η βιτρίνα των λιμανιού μας).

2. Απάντησα στις καταγγελίες διότι όταν δημοσιεύτηκε το άρθρο (Τι απαντά το Λιμενικό Ταμείο) επικοινώνησα με τον κ. Πρόεδρο τηλεφωνικώς και τον προέτρεψα να απαντήσει αλλά μέχρι χθες δεν το είχε κάνει.

3. Όσον αφορά τη δήλωσή του ότι χρησιμοποιώ το Λιμενικό Ταμείο για προεκλογική καμπάνια μάλλον η έκφραση του αυτή ταιριάζει σε κάποιον άλλον(;;;) και όχι σε μένα. Οι θητείες μου σαν δήμαρχος της Αμοργού τελείωσαν ανεπιστρεπτί με ένα σημαντικό επιτελεσθέν έργο. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει πότε να αποχωρεί από αυτές τις θέσεις και όχι να τις επιλέγει για προσωπικές εξυπηρετήσεις και ως επάγγελμα εις βάρος του συνόλου.

4. Το αν έχω εκφράσει την απόλυτη ικανοποίηση μου για την αντιμετώπιση των θεμάτων της Αμοργού θα φανεί όταν κάνω απολογισμό της θητείας μου ως μέλος του Λιμενικού Ταμείου.

5. Για την έκφραση του ότι με βρίσκει μπροστά του έχω να σχολιάσω ότι δεν την αντιλαμβάνομαι καθώς είμαι στο συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου για να μπορέσουν να λυθούν τα διάφορα προβλήματα των Λιμανιών της Αμοργού και όχι για άλλους λόγους. Θα εκφράζω τις απόψεις μου για όλα τα θέματα όσο και αν αυτές δυσαρεστούν.

Οι διαφωνίες με τον κύριο Πρόεδρο δεν είναι προσωπικές αλλά συμβαίνουν στα πλαίσια της λειτουργιάς του Λιμενικού Ταμείου.
Ευχαριστώ πολύ¨"

Μιχάλης Κωβαίος

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 114


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.