Παρατείνεται στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας η περιοδική έκθεση «Γιανούλης Χαλεπάς: επιστροφή στον Πύργο»

Παρατείνεται στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας η περιοδική έκθεση «Γιανούλης Χαλεπάς: επιστροφή στον Πύργο»

17.09.2018, 23:28 - Λόγω μεγάλης προσέλευσης παρατείνεται, έως την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, η περιοδική έκθεση «Γιανούλης Χαλεπάς: επιστροφή στον Πύργο», στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στην Τήνο, αποτέλεσμα συνεργασίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς με την Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου (ΕΠΜΑΣ).

Εγγραφές στο χορευτικό εργαστήρι «Σπονδή Τηνίων»

17.09.2018, 22:54 | Πολιτισμός | cyclades voice

Εγγραφές στο χορευτικό εργαστήρι «Σπονδή Τηνίων» Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το χορευτικό εργαστήρι του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, «Σπονδή Τηνίων». Τα μαθήματα του χορευτικού θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο...

Δράσεις στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Γιανούλης Χαλεπάς: επιστροφή στον Πύργο» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

13.09.2018, 19:51 | Πολιτισμός | cyclades voice

Δράσεις στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Γιανούλης Χαλεπάς: επιστροφή στον Πύργο» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Γιανούλης Χαλεπάς: επιστροφή στον Πύργο», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς(ΠΙΟΠ) διοργανώνει, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (ώρα 18:30), ξενάγηση από την Αλεξάνδρα Γουλάκη-Βουτυρά, Καθηγήτρια ΑΠΘ, που επιμελήθηκε την έκθεση μαζί με την Τώνια Γιαννουδάκη, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Ιδρύματος στον Πάνορμο.

Τήνος: Έως 30 Σεπτεμβρίου η έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

28.08.2018, 19:18 | Πολιτισμός | cyclades voice

Τήνος: Έως 30 Σεπτεμβρίου η έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η περιοδεύουσα έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου», στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στην Τήνο, αποτέλεσμα συνεργασίας του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (ΕΑΜ) με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Τήνος: Διάσωση 29χρονου επιβάτη

23.08.2018, 13:50 | Κοινωνία | cyclades voice

Τήνος: Διάσωση 29χρονου επιβάτη Στη διάσωση ενός 29χρονου επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα μαζί με το σκύλο του στο εξωτερικό λιμάνι της Τήνου, κατά τον κατάπλου του καταμαράν «ΣΟΥΠΕΡΡΑΝΝΕΡ», προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης στελέχη του τοπικού λιμεναρχείου.

Στην Τήνο για τους εορτασμούς της Παναγίας και την επέτειο της Έλλης η φρεγάτα Γαύδος

15.08.2018, 15:35 | Κοινωνία | cyclades voice

Στην Τήνο για τους εορτασμούς της Παναγίας και την επέτειο της Έλλης η φρεγάτα Γαύδος Τη φρεγάτα Γαύδος, την οποία εμβόλισαν οι Τούρκοι πριν από μερικούς μήνες, έστειλε συμβολικά ανήμερα της Παναγίας το Λιμενικό Σώμα στην Τήνο...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τήνο κατά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

11.08.2018, 11:15 | Κοινωνία | cyclades voice

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τήνο κατά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Τήνο λόγω των θρησκευτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της επετείου για τον τορπιλισμό του Κ/Δ ΕΛΛΗ...

Γιάννης Σιώτος: Η Τήνος έχει γίνει top προορισμός

09.08.2018, 14:45 | Πολιτική | cyclades voice

Γιάννης Σιώτος: Η Τήνος έχει γίνει top προορισμός Ολοένα και αυξανόμενη είναι η τουριστική κίνηση στην Τήνο και τολμώ να πω, ότι το νησί έχει γίνει top προορισμός, ανέφερε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, μιλώντας στον Aegean Voice 107,5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου. Με τη λειτουργία και τέταρτης αφαλάτωσης η Τήνος αντεπεξέρχεται στις αυξημένες ανάγκες υδροδότησης, ενώ σε καλό επίπεδο λειτουργεί ο τομέας καθαριότητας, αν και παρά τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις του δήμου συνεχίζεται από πολίτες η εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων σε διάφορα σημεία, επισήμανε ο δήμαρχος Τήνου...

Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου - Έκθεση Τηνιακών Μαρμαρογλυπτών

05.08.2018, 11:15 | Πολιτισμός | cyclades voice

Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου - Έκθεση Τηνιακών Μαρμαρογλυπτών Το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου Γιαννούλης Χαλεπάς του Δήμου Τήνου με χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζει τη συμμετοχή 24 καλλιτεχνών, μαρμαρογλυπτών στο Έτος Χαλεπά παρουσιάζοντας το δημιουργικό τους έργο, εμπνευσμένο από τη ζωή και το έργο του μύστη της γλυπτικής τέχνης Γιαννούλη Χαλεπά, στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου στον Πύργο, στο διάστημα από 4 έως 30 Αυγούστου 2018. Ημέρα εγκαινίων: Τετάρτη 8 Αυγούστου, στις 20.30.

Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου

13.07.2018, 21:26 | Πολιτισμός | cyclades voice

Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουλίου και ώρα 21:00, το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας του Ιδρύματος, στον Πύργο της Τήνου.