Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου

Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου

13.07.2018, 21:26 - Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουλίου και ώρα 21:00, το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας του Ιδρύματος, στον Πύργο της Τήνου.

Συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους της Τήνου

10.07.2018, 16:29 | Πολιτική | cyclades voice

Συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους της Τήνου «Η κοινωνία της Τήνου κέρδισε μια μεγάλη μάχη τον Φεβρουάριο. Και είμαι χαρούμενος που σε αυτή τη μάχη το Ποτάμι ήταν στην πρώτη γραμμή. Το Ίδρυμα της Παναγίας από το 1823 είχε ορισθεί ως κοινωφελές και θρησκευτικό. Αυτήν την παράδοση έπρεπε να τιμήσουμε και να μην αφήσουμε χουντικής εμπνεύσεως τροπολογίες – που πρωτοεμφανίστηκαν το 1969 και μετά πάλι το 2014 – να διαρρήξουν την άρρηκτη σχέση του Ιδρύματος με την κοινωνία και την εκκλησία». Τη δήλωση αυτή έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντησή του με το δήμαρχο της Τήνου τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, Γιάννη Σιώτο, καθώς και τρεις αντιδημάρχους του νησιού.

Γ. Σιώτος: Πρώτη προτεραιότητα του δήμου Τήνου το ζήτημα των υδάτινων πόρων

10.07.2018, 20:41 | Πολιτική | cyclades voice

Γ. Σιώτος: Πρώτη προτεραιότητα του δήμου Τήνου το ζήτημα των υδάτινων πόρων Ο βιολογικός καθαρισμός, η αύξηση των υδάτινων πόρων, η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων για την υγειονομική ταφή των απορριμμάτων και η μεθοδική ανακύκλωση, είναι οι μεγάλες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου. Αυτά ήταν και τα ζητήματα που έθεσε στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δευτέρα την Τήνο και είχε συνάντηση εργασίας με το δήμαρχο, αλλά και τρεις αντιδημάρχους του νησιού.

Συμμετοχή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις στην Τήνο για το έτος Χαλεπά

10.07.2018, 10:20 | Πολιτική | cyclades voice

Συμμετοχή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις εκδηλώσεις στην Τήνο για το έτος Χαλεπά Με την ευκαιρία διοργάνωσης των εκδηλώσεων για το έτος Χαλεπά που πραγματοποιούνται στην Τήνο παραβρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, Αντώνης Συρίγος εκπροσωπώντας και τον πρόεδρο της Βουλής και ο Νίκος Συρμαλένιος.

ΣτΕ: Κανονικά στις 22 Ιουλίου οι εκλογές στο Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου

05.07.2018, 22:43 | Κοινωνία | cyclades voice

ΣτΕ: Κανονικά στις 22 Ιουλίου οι εκλογές στο Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου Απορρίφθηκε από τον Πρόεδρο του Α΄ Τμήματος Διακοπών του ΣτΕ το αίτημα προσωρινής διαταγής που υπεβλήθη από την πλευρά της Εκκλησίας όσον αφορά τη διεξαγωγή, στις 22 Ιουλίου 2018, των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου (ΝΠΔΔ). Τι ανακοίνωσαν ο δήμος Τήνου και το ΠΙΙΕΤ...

Ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις - Τι ισχύει

05.07.2018, 19:52 | Οικονομία | cyclades voice

Ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις - Τι ισχύει Οι τακτικές θερινές εκπτώσεις του έτους 2018 ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και λήγουν την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. Επίσης, την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 τα καταστήματα της Τήνου μπορούν να είναι ανοιχτά πέραν από την ισχύ του Ν. 4177/2013 ( 1η Κυριακή κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων) και λόγω της ισχύος του θερινού ωραρίου, όπως επισημαίνει το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου...

«Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στην Τήνο

22.06.2018, 9:49 | Πολιτισμός | cyclades voice

«Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στην Τήνο Την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 19:30 εγκαινιάζεται στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου, η περιοδεύουσα έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου», αποτελώντας τον τρίτο και τελευταίο σταθμό για το 2018.

Τήνος: Είπαν όχι στη δημιουργία υπερκαταστήματος

20.06.2018, 17:08 | Οικονομία | cyclades voice

Τήνος: Είπαν όχι στη δημιουργία υπερκαταστήματος Ο εμπορικός κόσμος της Τήνου και το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου εκφράζουν ευχαριστίες προς όσους με την ψήφο τους στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018 κατάφεραν να αναχαιτίσουν τη δημιουργία ενός υπερκαταστήματος στον τόπο...

Πώς απαντά ο "Ρουβίκωνας" μετά την έφεση του εισαγγελέα για την εισβολή στο δημαρχείο Τήνου

28.05.2018, 22:30 | Κοινωνία | cyclades voice

Πώς απαντά ο "Ρουβίκωνας" μετά την έφεση του εισαγγελέα για την εισβολή στο δημαρχείο Τήνου Νέες απειλές κατά δικαστών εξαπολύει με κείμενό της η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», η οποία στρέφεται παράλληλα κατά του δημάρχου της Τήνου Γιάννη Σιώτου και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την απόφαση του εισαγγελέα να ασκήσει έφεση κατά της αθώωσης οκτώ μελών της ομάδας για την εισβολή στο δημαρχείο Τήνου. Δείτε πώς χαρακτηρίζουν το δήμαρχο Τήνου και τον πρόεδρο της ΝΔ...

Εσπερίδα και συναυλία διοργανώνει η Κοιν.Σ.Επ. «Καλλονή-Κελλιά» Τήνου

16.05.2018, 21:45 | Πολιτισμός | cyclades voice

Εσπερίδα και συναυλία διοργανώνει η Κοιν.Σ.Επ. «Καλλονή-Κελλιά» Τήνου Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Καλλονή-Κελλιά» Τήνου στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας “Αλλάζω συνήθειες - Ανακυκλώνω" διοργανώνει εσπερίδα και συναυλία με την παιδική χορωδία TINangels της Γεωργίας Μπακογιάννη και στη μουσική οι μαθητές της Σοφίας Ρουμάνη, την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 7 μ.μ, στην αίθουσα του Αγ. Αντωνίου στην Παλλάδα της πόλης Τήνου.