Εγκαινιάζεται η αφαλάτωση Παροικιάς Πάρου

Εγκαινιάζεται η αφαλάτωση Παροικιάς Πάρου

21.05.2019, 0:38 - Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Πάρου σας προσκαλούν την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 και ώρα 12.00΄ στα εγκαίνια του έργου «Κατασκευή Συνοδών Έργων Μονάδας Αφαλάτωσης Παροικιάς Πάρου».

Ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Πάρου με νέα οχήματα

13.05.2019, 16:53 | Τεχνολογία | cyclades voice

Ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Πάρου με νέα οχήματα Με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, τόσο στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, όσο και στην εκτέλεση εργασιών που αφορούν τη φροντίδα του περιβάλλοντος αλλά και για να ενισχυθεί περαιτέρω η ασφάλεια των εργαζομένων, ο Δήμος Πάρου, συνεχίζει την ανανέωση και συμπλήρωση του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων του, με την προμήθεια πέντε (5) οχημάτων για το Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου...

"Η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση στην ιστορία της Πάρου"

11.05.2019, 0:19 | Πολιτική | cyclades voice

"Η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση στην ιστορία της Πάρου" Η μεγαλύτερη, όπως εκτιμάται, προεκλογική συγκέντρωση στην ιστορία της Πάρου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου στην εκδήλωση του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη». Πάνω από 700 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα «Μινώα» στη Νάουσα για να δουν το Δήμαρχο Πάρου, Μάρκο Κωβαίο, να παρουσιάζει το πρόγραμμα του για την περίοδο 2019-2023. Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, όπου ο κόσμος διέκοπτε συχνά την ομιλία για να χειροκροτήσει με ενθουσιασμό, ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος ανέπτυξε τη βασική φιλοσοφία του προγράμματός του, στον πυρήνα του οποίου βρίσκεται η αειφορία.

"Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη" - "Βολές" κατά Γιώργου Μπαρμπαρίγου και Λαϊκής Συσπείρωσης

07.05.2019, 21:30 | Πολιτική | cyclades voice

"Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη" - "Βολές" κατά Γιώργου Μπαρμπαρίγου και Λαϊκής Συσπείρωσης Ο συνδυασμός "Πάρος - Επιμένουμε στην Πράξη" με επικεφαλής το Μάρκο Κωβαίο, εκδηλώνει έκπληξη για ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας, Γιώργος Μπαρμπαρίγος, στην στην οποία δίνει οδηγίες στους πολίτες πως να φροντίζουν την καθαριότητα των χώρων γύρω από τις οικίες και τις επιχειρήσεις τους. Ο συνδυασμός "Πάρος - Επιμένουμε στην Πράξη", χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή του κ. Μπαρμπαρίγου ως μια ακραία τυχοδιωκτική κίνηση εκμεταλλευόμενος, όπως παράλληλα επισημαίνει, το θεσμικό ρόλο του για ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ ρίπτει "βολές" κατά της Λαϊκής Συσπείρωσης...

Στο 60% η αύξηση αφίξεων επιβατών για το Πάσχα στο Λιμάνι Πάρου!

29.04.2019, 20:44 | Κοινωνία | cyclades voice

Στο 60% η αύξηση αφίξεων επιβατών για το Πάσχα στο Λιμάνι Πάρου! Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα που μόλις μας πέρασε. Ρεκόρ δεκαετίας καταγράφηκε από το Λιμεναρχείο Πάρου.

Πάρος: Κοσμοπλημμύρα και μεγάλο γλέντι το Πάσχα στο λιμανάκι της Νάουσας! (ΒΙΝΤΕΟ)

29.04.2019, 20:31 | Κοινωνία | cyclades voice

Πάρος: Κοσμοπλημμύρα και μεγάλο γλέντι το Πάσχα στο λιμανάκι της Νάουσας! (ΒΙΝΤΕΟ) Με φόντο το μαγευτικότερο ίσως φυσικό σκηνικό της Πάρου με το γραφικότατο λευκό του τοπίου, πλάι στη θάλασσα με τα αραγμένα ψαροκάικα, το μεγάλο γλέντι με σύμμαχο τον θαυμάσιο ανοιξιάτικο καιρό δεν έλεγε να πάρει τέλος στο λιμανάκι της Νάουσας Πάρου!

Aφιέρωμα του Star στο Πάσχα της Πάρου! (ΒΙΝΤΕΟ)

25.04.2019, 19:58 | Πολιτισμός | cyclades voice

Aφιέρωμα του Star στο Πάσχα της Πάρου! (ΒΙΝΤΕΟ) Ενα ξεχωριστό αφιέρωμα στο Πάσχα της Πάρου παρουσιάστηκε τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου από την εκπομπή του Star "Γυρίσματα στην Ελλάδα"! Όπως μπορείτε να δείτε μέσα από ένα εντυπωσιακό οδοιπορικό που ξεκινάει από τη Μ. Πέμπτη και καταλήγει στη χαρμόσυνη Κυριακή του Πάσχα, η Λαμπρή στο νησί της Πάρου είναι μοναδική εμπειρία για τον ταξιδιώτη! Μέσα από την εκπομπή παρουσιάστηκαν και οι κρυφές και φανερές ομορφιές του νησιού καθώς και τα είδη θεματικού τουρισμού που έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Ειδική αναφορά γίνεται και στο νησί της Αντιπάρου από το οποίο προβλήθηκαν εντυπωσιακές εικόνες...

Την Πάρο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας

24.04.2019, 18:30 | Πολιτική | cyclades voice

Την Πάρο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας Την Πάρο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας. Μίλησε για συγκεκριμένες αναπτυξιακές πολιτικές στις Κυκλάδες τονίζοντας ότι η Πάρος, και τα Κυκλαδονήσια γενικά, θα πρέπει να γίνουν κοινωνίες των 365 ημερών με ανταγωνιστικές δραστηριότητες και μια μοναδική ποιότητα ζωής, βασισμένα στο μοναδικό φυσικό και πολιτιστικό της περιβάλλον.

Ομαδική έκθεση εικαστικών στη Νάουσα Πάρου: "Ελεύθερη Ανάδυση"

21.04.2019, 20:40 | Πολιτισμός | cyclades voice

Ομαδική έκθεση εικαστικών στη Νάουσα Πάρου: "Ελεύθερη Ανάδυση" Το Κέντρο Τέχνης Νάουσας Πάρου (Άγιος Αθανάσιος) ΚΔΕΠΑΠ και η Art Way, παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση εικαστικών, με θέμα: "Ελεύθερη Ανάδυση". Η έκθεση εγκαινιάστηκε το Σάββατο 20 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι το Μ. Σάββατο 27 Απριλίου

Η απάντηση του υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάρου

19.04.2019, 18:02 | Υγεία | cyclades voice

Η απάντηση του υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάρου Ο υποδιοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Πειραιώς και Αιγαίου, Γιώργος Αντύπας, σε απάντησή του σε ερωτήματα ερωτήματα που έθεσε το Συντονιστικό Συλλόγων Εργαζομένων Πάρου - Αντιπάρου για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάρου, σημειώνει πως η υπηρεσία καταβάλλει καθημερινά εργώδεις προσπάθειες, ώστε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων της, να καλύπτονται τα υφιστάμενα κενά προκειμένου να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία των Φορέων αρμοδιότητάς της.