Προσάραξη θαλαμηγού στη Σίφνο - Τραυματίστηκε επιβάτης

Προσάραξη θαλαμηγού στη Σίφνο - Τραυματίστηκε επιβάτης

04.07.2019, 15:32 - Θαλαμηγός με οκτώ επιβαίνοντες προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Κιτριανής Σίφνου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας 62χρονος Ελληνοαμερικανός.

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Σίφνο

11.05.2019, 1:22 | Πολιτική | cyclades voice

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Σίφνο Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Σίφνο, την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 7:00 το απόγευμα, στο Ίδρυμα Πρόκου στην Απολλωνία, με θέμα: «Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των Λαών"...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σίφνο λόγω διεξαγωγής του «Sifnos Run 2019» την Κυριακή

10.05.2019, 15:33 | Κοινωνία | cyclades voice

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σίφνο λόγω διεξαγωγής του «Sifnos Run 2019» την Κυριακή Ο δήμαρχος Σίφνου Ανδρέας Μπαμμπούνης, ενημερώνει, ότι λόγω της διοργάνωσης του 3ου Αγώνα Δρόμου «Sifnos Run 2019», την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Παράλληλα, λόγω του αγώνα θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων προς και από Καμάρες. Δείτε αναλυτικά...

Λειτουργία Δημοτικού Σφαγείου Σίφνου ενόψει του Πάσχα

17.04.2019, 15:17 | Κοινωνία | cyclades voice

Λειτουργία Δημοτικού Σφαγείου Σίφνου ενόψει του Πάσχα Ο δήμαρχος Σίφνου, Ανδρέας Μπαμπούνης, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του νησιού και των όμορων νησιών, ότι το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει από τo Σάββατο 20 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου, με δυνατότητα σφαγής και οικόσιτων ζώων.

Μ. Γλυνός από Σίφνο: Μόνο με συνεργασία και συνέργεια μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες των νησιών μας

09.04.2019, 21:44 | Πολιτική | cyclades voice

Μ. Γλυνός από Σίφνο: Μόνο με συνεργασία και συνέργεια μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες των νησιών μας Συνεχίζει δυναμικά την περιοδεία του στις δυτικές Κυκλάδες, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μανώλης Γλυνός. Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, Πέτρο Ηλιάκη, Γιάννη Γεροντή και Αντώνη Χατζηιωάννου, επισκέφθηκαν το νησί της Σίφνου, όπου πρώτος σταθμός ήταν το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο...

Προστασία Ακτής Πλατύ Γιαλού Σίφνου από τη διάβρωση με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

09.04.2019, 0:05 | Πολιτική | cyclades voice

Προστασία Ακτής Πλατύ Γιαλού Σίφνου από τη διάβρωση με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Με σκοπό την προστασία της ακτής Πλατύ Γιαλού Σίφνου από τη διάβρωση, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε την απόφαση ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020”, του έργου “Προστασία Ακτής Πλατύ Γιαλού Σίφνου από τη διάβρωση”, επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 800.000 ευρώ.

Δήμος Σίφνου: Υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας (MoU) για θέματα ενέργειας

04.04.2019, 15:48 | Πολιτική | cyclades voice

Δήμος Σίφνου: Υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας (MoU) για θέματα ενέργειας Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σίφνου και της Συνεταιριστικής Εταιρείας Σίφνου (ΣΕΣ) με τη Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Καθαρή Ενέργεια στα Νησιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράφηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου από το δήμαρχο Σίφνου Ανδρέα Μπαμπούνη και την υπεύθυνη της ομάδας συντονισμού της δράσης Αντωνία Πρόκα, το σχετικό σύμφωνο συνεργασίας (MoU).

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους κατοίκους της Σίφνου

02.04.2019, 15:21 | Υγεία | cyclades voice

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους κατοίκους της Σίφνου Ο δήμαρχος Σίφνου, Ανδρέας Μπαμπούνης, ενημερώνει, ότι ο Δήμος Σίφνου σε συνεργασία με τον Όμιλο Υγεία, θα πραγματοποιήσει Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε όλους τους κατοίκους του νησιού, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Τιμητική εκδήλωση για δύο επιφανείς Σιφνίους: Ουρανία Καλογήρου και Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη

23.03.2019, 11:59 | Κοινωνία | cyclades voice

Τιμητική εκδήλωση για δύο επιφανείς Σιφνίους: Ουρανία Καλογήρου και Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη Ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 το απόγευμα στο Σπίτι της Σίφνου στην Αθήνα (Ιθάκης 24 και Ι. Δροσοπούλου) του Συνδέσμου Σιφνίων κατά την οποία τιμήθηκαν δύο σημαντικές προσωπικότητες ευρύτερης αναγνώρισης με καταγωγή από τη Σίφνο, η διευθύντρια τής (επί 140 έτη με συνεχή κυκλοφορία) τοπικής εφημερίδας "Σίφνος", Ουρανία Καλογήρου και ο επιφανής εφοπλιστής και διευθυντής του γνωστού κορυφαίου επιστημονικού ιδρύματος "Ευγενίδειον" της Αθήνας, Λεωνίδας Δημητριάδης- Ευγενίδης, για την προσφορά του ίδιου και της οικογένειάς του στην Ελλάδα και τη Σίφνο.

"Αθλος" η πρόσδεση του Άρτεμις στο λιμάνι της Σίφνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

12.03.2019, 23:34 | Κοινωνία | cyclades voice

"Αθλος" η πρόσδεση του Άρτεμις στο λιμάνι της Σίφνου! (ΒΙΝΤΕΟ) Μια ακόμη δύσκολη πρόσδεση με θύελλα στη Σίφνο από το "Άρτεμις", με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα και να κάνουν τον γύρο του ίντερνετ!