Το λιμενικό έργο στην περιοχή Πολλωνίων Μήλου δημοπρατείται άμεσα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Το λιμενικό έργο στην περιοχή Πολλωνίων Μήλου δημοπρατείται άμεσα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

09.01.2019, 21:00 - Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Περιφερειακής Αρχής έργων και παρεμβάσεων που, όπως επισημαίνεται, στόχο έχουν την αναβάθμιση και την βελτίωση των λιμενικών υποδομών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε την προκήρυξη διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Λιμενικού Έργου στην περιοχή Πολλωνίων Ν. Μήλου», προϋπολογισμού δημοπράτησης € 3.639.400,00 (με ΦΠΑ).

Στη Βουλή τα προβλήματα του Αεροδρομίου Μήλου

07.01.2019, 15:55 | Πολιτική | cyclades voice

Στη Βουλή τα προβλήματα του Αεροδρομίου Μήλου Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά με θέμα την άμεση στελέχωση των υπηρεσιών του Αεροδρομίου Μήλου του Νομού Κυκλάδων.

Γ. Δαμουλάκης: Θεωρώ ότι ο κόσμος της Μήλου θα μας δώσει εκ νέου την εντολή

18.11.2018, 14:39 | Πολιτική | cyclades voice

Γ. Δαμουλάκης: Θεωρώ ότι ο κόσμος της Μήλου θα μας δώσει εκ νέου την εντολή Ο δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης, παρά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τέσσερις ακόμη υποψηφίους δημάρχους για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, μιλώντας σχετικά στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου, εκφράζει την πεποίθηση ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά θα εκλεγεί δήμαρχος αφού πιστεύει ότι ο κόσμος της Μήλου θα εκτιμήσει το έργο το οποίο γίνεται καθημερινά, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί η δημοτική αρχή και θα δώσει τη δυνατότητα στον ίδιο και την ομάδα που τον πλαισιώνει να εργαστούν για την περαιτέρω ανάπτυξη της Μήλου, που ήδη σημειώνει μεγάλη πρόοδο ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού. Παράλληλα, επισημαίνει ότι "τα κόμματα δεν έχουν καμία δουλειά στις δημοτικές εκλογές"...

Τις βιοκλιματικές μελέτες των σφαγείων Τρυπητών Μήλου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

25.09.2018, 1:53 | Οικονομία | cyclades voice

Τις  βιοκλιματικές μελέτες των σφαγείων Τρυπητών Μήλου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μήλου για την εκπόνηση μελετών Δημοτικού Σφαγείου με βιοκλιματικά κριτήρια στη θέση Τρυπητές Μήλου , προέβησαν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Το τμήμα volley του Ιέρακα Μήλου αναζητά χώρο στεγασμένο

03.09.2018, 15:27 | Αθλητισμός | cyclades voice

Το τμήμα volley του Ιέρακα Μήλου αναζητά χώρο στεγασμένο Το τμήμα Volley του Ιέρακα, αναζητά χώρο στεγασμένο διαστάσεων 20m Χ 10 m & ύψος 7m. Ο χώρος αυτός μπορεί να είναι ένα παλιό γκαράζ μεγάλων οχημάτων η μια αποθήκη silo και ζητούν να τους παραχωρηθεί με η χωρίς ενοίκιο από 20 Οκτώβρη έως 20 Μαρτίου.

Γιατροί καταγγέλλουν το Δήμο Μήλου για παράνομη επιφανειακή διάθεση λυμάτων

21.08.2018, 21:23 | Υγεία | cyclades voice

Γιατροί καταγγέλλουν το Δήμο Μήλου για παράνομη επιφανειακή διάθεση λυμάτων Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος και Νίκος Μανιός, κατέθεσαν αναφορά το έγγραφο - καταγγελία ιατρών του Κέντρου Υγείας Μήλου σχετικά με την «Επιφανειακή διάθεση λυμάτων», η οποία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία στο νησί της Μήλου.

Βελτίωση - συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού οδικού δικτύου Μήλου

02.08.2018, 23:08 | Τεχνολογία | cyclades voice

Βελτίωση - συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού οδικού δικτύου Μήλου Με απόφαση του περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση - συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου νήσου Μήλου» προϋπολογισμού δημοπράτησης 587.500 ευρώ.

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε παραλία της Μήλου

17.07.2018, 10:26 | Κοινωνία | cyclades voice

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε παραλία της Μήλου Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην παραλία της Μήλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας η λιμενική αρχή Μήλου ενημέρωσε ότι αλλοδαπός λουόμενος εντόπισε οστά ανθρώπινου σκελετού, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Πολλωνίων» στη Μήλο.

Cyclades Regatta: 2η Ιστιοδρομία inshore, μέσα στον κόλπο του Αδάμαντα Μήλου

05.07.2018, 23:06 | Αθλητισμός | cyclades voice

Cyclades Regatta: 2η Ιστιοδρομία inshore, μέσα στον κόλπο του Αδάμαντα Μήλου Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη η δεύτερη Ιστιοδρομία του Cyclades Regatta 2018. Μέσα στον υπέροχο κόλπο της Μήλου, ολοκληρώθηκε η Inshore διαδρομή, που αποτελεί την δεύτερη ιστιοδρομία του φετινού CycladesRegatta.

«Αναμένουμε την έκθεση για την πυρκαγιά στα δύο ασθενοφόρα της Μήλου»

09.06.2018, 21:41 | Πολιτική | cyclades voice

«Αναμένουμε την έκθεση για την πυρκαγιά στα δύο ασθενοφόρα της Μήλου» Σε όλα τα περιστατικά, τα οποία παρουσιάστηκαν τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια, η κυβέρνηση καταγράφει σημαντικές επιτυχίες στην έγκαιρη και αποτελεσματική κατάσβεση των πυρκαγιών, γεγονός που πιστώνεται και στην Πυροσβεστική και στην Πολιτική Προστασία, παρά τα λιγοστά μέσα και προσωπικό. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, με θέμα την αντιπυρική προστασία.