Στη Μήλο συλλέγουν καπάκια και προσφέρουν είδη νοσηλείας στο Κέντρο Υγείας!

Στη Μήλο συλλέγουν καπάκια και προσφέρουν είδη νοσηλείας στο Κέντρο Υγείας!

09.06.2019, 0:28 - Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλακών Μήλου "Πλακιώτικη Ένωση", μετά τις μαζικές αποστολές ποσότητας άνω των 10 τόνων πλαστικών καπακιών που έστειλε από το Φεβρουάριο 2015 έως το Απρίλιο του 2019, συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι την συγκεκριμένη προσπάθεια τη μοναδική, όπως επισημαίνει, ανταποδοτική εκστρατεία ανακύκλωσης πλαστικού στο νησί. Παράλληλα, με ιδιαίτερη χαρά, γνωστοποιεί πως η παράδοση στο Κέντρο Υγείας Μήλου στις 07/06/19 ενός κρεβατιού νοσηλείας από το σύλλογο και από μέλη άλλων συλλόγων, είναι γεγονός!

Ο Μανώλης Μικέλης νέος δήμαρχος Μήλου

02.06.2019, 21:38 | Πολιτική | cyclades voice

Ο Μανώλης Μικέλης νέος δήμαρχος Μήλου Με ποσοστό 60,68%, νέος δήμαρχος Μήλου είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μήλος για Όλους», Μανώλη Μικέλης. Ο Γεράσιμος Δαμουλάκης μετά από εννιά περίπου χρόνια θητείας του στο δήμο της Μήλου έλαβε ποσοστό 39,32%,

Συμπεράσματα 11ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων

15.05.2019, 20:54 | Κοινωνία | cyclades voice

Συμπεράσματα 11ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων Το μήνυμα της ενότητας και της δύναμης που απορρέει από αυτήν, έστειλαν οι γυναίκες των Κυκλάδων, από τη Μήλο, όπου το 11ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών, ολοκλήρωσε τις εργασίες του την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, με τη συμμετοχή 80 γυναικών – εκπρoσώπων και μελών των 17 Συλλόγων από 13 νησιά. Δείτε τα συμπεράσματα του συνεδρίου...

Στη Μήλο περιόδευσε ο Χαράλαμπος Κόκκινος

09.05.2019, 23:45 | Πολιτική | cyclades voice

Στη Μήλο περιόδευσε ο Χαράλαμπος Κόκκινος Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, περιόδευσε την Τετάρτη 8.5.2019 στο νησί της Μήλου.

Μήλος: Εθελοντικός καθαρισμός από μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ιέραξ

07.04.2019, 23:06 | Αθλητισμός | cyclades voice

Μήλος: Εθελοντικός καθαρισμός από μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ιέραξ Την Παρασκευή 05/04/19 το απόγευμα μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου U11-U14 του Α.Σ. "Ιέραξ 1960", συμμετείχαν στον καθαρισμό του μονοπατιού έξω από το Δημοτικό Στάδιο Μήλου...

“Keep Aegean Blue”: 436 κιλά σκουπίδια έβγαλαν από την παραλία Παπικινού της Μήλου 110 μαθητές Γυμνασίου και δύτες

04.04.2019, 17:27 | Περιβάλλον | cyclades voice

“Keep Aegean Blue”:  436 κιλά σκουπίδια έβγαλαν από την παραλία Παπικινού της Μήλου 110 μαθητές Γυμνασίου και δύτες Με ιδιαίτερη θέρμη συμμετείχε η Μήλος στη δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “Keep Aegean Blue”, σε συνεργασία με τον Οργανισμό “All For Blue”, η οποία έχει στόχο τη διατήρηση του απέραντου γαλάζιου που περιβάλλει τα νησιά της, μέσα από την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς, στην οποία κατά κύριο λόγω απευθύνεται και μέσω αυτής, παίρνει σάρκα και οστά.

Βελτίωση και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου Μήλου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

22.03.2019, 21:40 | Τεχνολογία | cyclades voice

Βελτίωση και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου Μήλου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, μετά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Βελτίωση - συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου νήσου Μήλου», έναντι του συνολικού ποσού των 252.660,34 ευρώ.

"Γεωθερμία: Όταν ο δήμαρχος Μήλου αντί για την ουσία πετάει τη μπάλα στην εξέδρα" (ΒΙΝΤΕΟ)

12.03.2019, 14:43 | Πολιτική | cyclades voice

"Γεωθερμία: Όταν ο δήμαρχος Μήλου αντί για την ουσία πετάει τη μπάλα στην εξέδρα" (ΒΙΝΤΕΟ) Δυστυχώς για μια ακόμα φορά μια σοβαρή συζήτηση που θα έπρεπε να γίνει ενώπιον όλων των ενδιαφερομένων και πρώτα απ’ όλα των κατοίκων της Μήλου, τείνει να εξελιχθεί σε άγονη ανταλλαγή πυρών μέσω δελτίων τύπου και ανακοινώσεων, ερήμην των φορέων και της κοινωνίας της Μήλου, σημειώνει ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος. Ο βουλευτής επισημαίνει, ότι σχετική τοποθέτησή του στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, "«ερμηνεύτηκε» από το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή Μήλου ως ένα απλουστευτικό ΝΑΙ στο οποίο γρήγορα θα πρέπει να αντιταχθούμε, μήπως και προλάβουμε πριν να έλθουν οι κακοί και μας καταστρέψουν το νησί"...

Το λιμενικό έργο στην περιοχή Πολλωνίων Μήλου δημοπρατείται άμεσα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

09.01.2019, 21:00 | Πολιτική | cyclades voice

Το λιμενικό έργο στην περιοχή Πολλωνίων Μήλου δημοπρατείται άμεσα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Περιφερειακής Αρχής έργων και παρεμβάσεων που, όπως επισημαίνεται, στόχο έχουν την αναβάθμιση και την βελτίωση των λιμενικών υποδομών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε την προκήρυξη διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Λιμενικού Έργου στην περιοχή Πολλωνίων Ν. Μήλου», προϋπολογισμού δημοπράτησης € 3.639.400,00 (με ΦΠΑ).

Στη Βουλή τα προβλήματα του Αεροδρομίου Μήλου

07.01.2019, 15:55 | Πολιτική | cyclades voice

Στη Βουλή τα προβλήματα του Αεροδρομίου Μήλου Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά με θέμα την άμεση στελέχωση των υπηρεσιών του Αεροδρομίου Μήλου του Νομού Κυκλάδων.