Μήλος: Εθελοντικός καθαρισμός από μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ιέραξ

Μήλος: Εθελοντικός καθαρισμός από μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ιέραξ

07.04.2019, 23:06 - Την Παρασκευή 05/04/19 το απόγευμα μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου U11-U14 του Α.Σ. "Ιέραξ 1960", συμμετείχαν στον καθαρισμό του μονοπατιού έξω από το Δημοτικό Στάδιο Μήλου...

“Keep Aegean Blue”: 436 κιλά σκουπίδια έβγαλαν από την παραλία Παπικινού της Μήλου 110 μαθητές Γυμνασίου και δύτες

04.04.2019, 17:27 | Περιβάλλον | cyclades voice

“Keep Aegean Blue”:  436 κιλά σκουπίδια έβγαλαν από την παραλία Παπικινού της Μήλου 110 μαθητές Γυμνασίου και δύτες Με ιδιαίτερη θέρμη συμμετείχε η Μήλος στη δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “Keep Aegean Blue”, σε συνεργασία με τον Οργανισμό “All For Blue”, η οποία έχει στόχο τη διατήρηση του απέραντου γαλάζιου που περιβάλλει τα νησιά της, μέσα από την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς, στην οποία κατά κύριο λόγω απευθύνεται και μέσω αυτής, παίρνει σάρκα και οστά.

Βελτίωση και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου Μήλου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

22.03.2019, 21:40 | Τεχνολογία | cyclades voice

Βελτίωση και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου Μήλου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, μετά και την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Βελτίωση - συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου νήσου Μήλου», έναντι του συνολικού ποσού των 252.660,34 ευρώ.

"Γεωθερμία: Όταν ο δήμαρχος Μήλου αντί για την ουσία πετάει τη μπάλα στην εξέδρα" (ΒΙΝΤΕΟ)

12.03.2019, 14:43 | Πολιτική | cyclades voice

"Γεωθερμία: Όταν ο δήμαρχος Μήλου αντί για την ουσία πετάει τη μπάλα στην εξέδρα" (ΒΙΝΤΕΟ) Δυστυχώς για μια ακόμα φορά μια σοβαρή συζήτηση που θα έπρεπε να γίνει ενώπιον όλων των ενδιαφερομένων και πρώτα απ’ όλα των κατοίκων της Μήλου, τείνει να εξελιχθεί σε άγονη ανταλλαγή πυρών μέσω δελτίων τύπου και ανακοινώσεων, ερήμην των φορέων και της κοινωνίας της Μήλου, σημειώνει ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος. Ο βουλευτής επισημαίνει, ότι σχετική τοποθέτησή του στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, "«ερμηνεύτηκε» από το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή Μήλου ως ένα απλουστευτικό ΝΑΙ στο οποίο γρήγορα θα πρέπει να αντιταχθούμε, μήπως και προλάβουμε πριν να έλθουν οι κακοί και μας καταστρέψουν το νησί"...

Το λιμενικό έργο στην περιοχή Πολλωνίων Μήλου δημοπρατείται άμεσα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

09.01.2019, 21:00 | Πολιτική | cyclades voice

Το λιμενικό έργο στην περιοχή Πολλωνίων Μήλου δημοπρατείται άμεσα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Περιφερειακής Αρχής έργων και παρεμβάσεων που, όπως επισημαίνεται, στόχο έχουν την αναβάθμιση και την βελτίωση των λιμενικών υποδομών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε την προκήρυξη διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Λιμενικού Έργου στην περιοχή Πολλωνίων Ν. Μήλου», προϋπολογισμού δημοπράτησης € 3.639.400,00 (με ΦΠΑ).

Στη Βουλή τα προβλήματα του Αεροδρομίου Μήλου

07.01.2019, 15:55 | Πολιτική | cyclades voice

Στη Βουλή τα προβλήματα του Αεροδρομίου Μήλου Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά με θέμα την άμεση στελέχωση των υπηρεσιών του Αεροδρομίου Μήλου του Νομού Κυκλάδων.

Γ. Δαμουλάκης: Θεωρώ ότι ο κόσμος της Μήλου θα μας δώσει εκ νέου την εντολή

18.11.2018, 14:39 | Πολιτική | cyclades voice

Γ. Δαμουλάκης: Θεωρώ ότι ο κόσμος της Μήλου θα μας δώσει εκ νέου την εντολή Ο δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης, παρά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τέσσερις ακόμη υποψηφίους δημάρχους για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, μιλώντας σχετικά στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου, εκφράζει την πεποίθηση ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά θα εκλεγεί δήμαρχος αφού πιστεύει ότι ο κόσμος της Μήλου θα εκτιμήσει το έργο το οποίο γίνεται καθημερινά, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί η δημοτική αρχή και θα δώσει τη δυνατότητα στον ίδιο και την ομάδα που τον πλαισιώνει να εργαστούν για την περαιτέρω ανάπτυξη της Μήλου, που ήδη σημειώνει μεγάλη πρόοδο ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού. Παράλληλα, επισημαίνει ότι "τα κόμματα δεν έχουν καμία δουλειά στις δημοτικές εκλογές"...

Τις βιοκλιματικές μελέτες των σφαγείων Τρυπητών Μήλου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

25.09.2018, 1:53 | Οικονομία | cyclades voice

Τις  βιοκλιματικές μελέτες των σφαγείων Τρυπητών Μήλου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μήλου για την εκπόνηση μελετών Δημοτικού Σφαγείου με βιοκλιματικά κριτήρια στη θέση Τρυπητές Μήλου , προέβησαν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Το τμήμα volley του Ιέρακα Μήλου αναζητά χώρο στεγασμένο

03.09.2018, 15:27 | Αθλητισμός | cyclades voice

Το τμήμα volley του Ιέρακα Μήλου αναζητά χώρο στεγασμένο Το τμήμα Volley του Ιέρακα, αναζητά χώρο στεγασμένο διαστάσεων 20m Χ 10 m & ύψος 7m. Ο χώρος αυτός μπορεί να είναι ένα παλιό γκαράζ μεγάλων οχημάτων η μια αποθήκη silo και ζητούν να τους παραχωρηθεί με η χωρίς ενοίκιο από 20 Οκτώβρη έως 20 Μαρτίου.

Γιατροί καταγγέλλουν το Δήμο Μήλου για παράνομη επιφανειακή διάθεση λυμάτων

21.08.2018, 21:23 | Υγεία | cyclades voice

Γιατροί καταγγέλλουν το Δήμο Μήλου για παράνομη επιφανειακή διάθεση λυμάτων Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος και Νίκος Μανιός, κατέθεσαν αναφορά το έγγραφο - καταγγελία ιατρών του Κέντρου Υγείας Μήλου σχετικά με την «Επιφανειακή διάθεση λυμάτων», η οποία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία στο νησί της Μήλου.