Βελτίωση - συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού οδικού δικτύου Μήλου

Βελτίωση - συντήρηση ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού οδικού δικτύου Μήλου

02.08.2018, 23:08 - Με απόφαση του περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση - συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου νήσου Μήλου» προϋπολογισμού δημοπράτησης 587.500 ευρώ.

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε παραλία της Μήλου

17.07.2018, 10:26 | Κοινωνία | cyclades voice

Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε παραλία της Μήλου Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην παραλία της Μήλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας η λιμενική αρχή Μήλου ενημέρωσε ότι αλλοδαπός λουόμενος εντόπισε οστά ανθρώπινου σκελετού, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Πολλωνίων» στη Μήλο.

Cyclades Regatta: 2η Ιστιοδρομία inshore, μέσα στον κόλπο του Αδάμαντα Μήλου

05.07.2018, 23:06 | Αθλητισμός | cyclades voice

Cyclades Regatta: 2η Ιστιοδρομία inshore, μέσα στον κόλπο του Αδάμαντα Μήλου Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη η δεύτερη Ιστιοδρομία του Cyclades Regatta 2018. Μέσα στον υπέροχο κόλπο της Μήλου, ολοκληρώθηκε η Inshore διαδρομή, που αποτελεί την δεύτερη ιστιοδρομία του φετινού CycladesRegatta.

«Αναμένουμε την έκθεση για την πυρκαγιά στα δύο ασθενοφόρα της Μήλου»

09.06.2018, 21:41 | Πολιτική | cyclades voice

«Αναμένουμε την έκθεση για την πυρκαγιά στα δύο ασθενοφόρα της Μήλου» Σε όλα τα περιστατικά, τα οποία παρουσιάστηκαν τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια, η κυβέρνηση καταγράφει σημαντικές επιτυχίες στην έγκαιρη και αποτελεσματική κατάσβεση των πυρκαγιών, γεγονός που πιστώνεται και στην Πυροσβεστική και στην Πολιτική Προστασία, παρά τα λιγοστά μέσα και προσωπικό. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, με θέμα την αντιπυρική προστασία.

Συρμαλένιος σε Δαμουλάκη: Δεν υπάρχουν άνθρωποι λαθραίοι...

11.05.2018, 0:45 | Πολιτική | cyclades voice

Συρμαλένιος σε Δαμουλάκη: Δεν υπάρχουν άνθρωποι λαθραίοι... Την έντονη αντίδραση του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου, προκάλεσε η επιστολή που απέστειλε ο δήμαρχος Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης προς το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής , το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με θέμα την “Άμεση μεταφορά λαθρομεταναστών”. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μετανάστες που αποβιβάστηκαν στη Μήλο την Κυριακή 7 Μαΐου, την Τρίτη 9 του μηνός μεταφέρθηκαν στη Σύρο και από εκεί στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Λέρο...

Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Μήλο και σύλληψη των αλλοδαπών διακινητών τους

08.05.2018, 1:27 | Κοινωνία | cyclades voice

Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Μήλο και σύλληψη των αλλοδαπών διακινητών τους Στον εντοπισμό εβδομήντα έξι αλλοδαπών προέβησαν, το απόγευμα της Κυριακής, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήλου για την ύπαρξη στη θαλάσσια περιοχή Παλαιοχωρίου ν. Μήλου ενός αγκυροβολημένου ιστιοπλοϊκού σκάφους, με επιβαίνοντες ικανό αριθμό αλλοδαπών, οι οποίοι αποβιβάζονταν τμηματικά από αυτό με πνευστό μέσο σε ερημική και μη προσβάσιμη περιοχή πλησίον του Ακρωτηρίου ’’ΣΠΑΘΙ’’ ν. Μήλου.

Τη βράβευση του δημάρχου Μήλου για την προσφορά του... στο περιβάλλον, καυτηριάζει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

15.03.2018, 15:48 | Πολιτική | cyclades voice

Τη βράβευση του δημάρχου Μήλου για την προσφορά του... στο περιβάλλον, καυτηριάζει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Τελικά στην “Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις”; ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ Μήλου, που απαντά πως όσον αφορά το δήμαρχο Μήλου, Γεράσιμο Δαμουλάκη, αυτή η φράση ισχύει σίγουρα. Αφορμή, η βράβευση του δημάρχου Μήλου για την προσφορά του ... στο περιβάλλον, αλλά όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Μήλου: “Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός”. Επισημαίνει δε, ότι ο δήμος Μήλου δυστυχώς, ηθικά, πολιτικά, διοικητικά και ποινικά, ελέγχεται για σοβαρές περιβαλλοντικές παραβάσεις...

Ξεκινά η κτιριακή αναβάθμιση του Γυμνασίου- Λυκείου Μήλου

14.02.2018, 15:09 | Πολιτική | cyclades voice

Ξεκινά η κτιριακή αναβάθμιση του Γυμνασίου- Λυκείου Μήλου Στο στάδιο της υλοποίησης εισέρχεται το έργο της αναβάθμισης και στατικής ενίσχυσης των κτιρίων του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Μήλου, μετά την έγκριση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της υπογραφής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου.

Ν. Συρμαλένιος: Ενημέρωση για τα ζωτικά προβλήματα της Μήλου

30.01.2018, 20:59 | Πολιτική | cyclades voice

Ν. Συρμαλένιος: Ενημέρωση για τα ζωτικά προβλήματα της Μήλου Μετά από αναμονή εύλογου χρονικού διαστήματος και μετά από όσα ειπώθηκαν στην τελευταία δημόσια συνάντηση στη Μήλο παρουσία του Γενικού Γραμματέα διαχείρισης απορριμμάτων του υπουργείου Εσωτερικών Βαγγέλη Καπετάνιου τον περασμένο Νοέμβριο, Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, ενημερώνει τους συμπατριώτες του σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από ορισμένα φλέγοντα ζητήματα του νησιού...

Ο Αγιασμός των υδάτων στη Μήλο

06.01.2018, 17:13 | Κοινωνία | cyclades voice

Ο Αγιασμός των υδάτων στη Μήλο Με λιακάδα και άπνοια τελέστηκε στη Μήλο ο αγιασμός των υδάτων, με τη συμμετοχή των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου...