Επεισόδια με τραυματίες στην Πάρο σε αντιφασιστική πορεία

Δημοσίευση: 28.02.2013, 20:38
Τελευταία Ενημέρωση: 01.03.2013, 21:40

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Παροικία της Πάρου μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση φορέων, συλλόγων και πολιτών του νησιού που διεξήχθη με αφορμή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που γινόταν στο νησί την ίδια ώρα σε ταβέρνα, παρουσία των βουλευτών κ.κ. Λαγού και Μίχου. Τρεις κλούβες με ειδικές δυνάμεις ήταν στο νησί της Πάρου, εν όψει της αντιφασιστικής συγκέντρωσης ενάντια στο ρατσισμό – το φασισμό – την ξενοφοβία. Μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση, περίπου 300 άτομα έκαναν πορεία μέσω των στενών της Παροικιάς. Στο Κ.Υ. της Πάρου ο δήμαρχος για να ενημερωθεί για τους δυο τραυματίες...
Από την αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πάρο

 Όταν οι διαδηλωτές πλησίαζαν στην ταβέρνα όπου γινόταν η εκδήλωση των Χρυσαυγιτών, ξεκίνησε επίθεση με δακρυγόνα, ενώ στην επιχείρηση της αστυνομίας, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, συμμετείχαν και μέλη της Χρυσής Αυγής που είχαν βγει από το χώρο της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Naxos News, στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, ήταν περίπου 25 άτομα, εκ των οποίων οι 10 ήταν από την Αθήνα.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Naxos News για τη μεταφορά δυο ατόμων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, στο Κέντρο Υγείας του νησιού μετά από σοβαρά τραύματα που υπέστησαν από επίθεση με γκλοπ. Μάλιστα, όσον αφορά τα τραύματα που υπέστη ο άντρας, αναφέρεται ότι είναι σοβαρά, αφού έχει σπασμένο πλευρό και του έγινε συρραφή τραύματος στο κεφάλι. Συρραφή τραύματος στο κεφάλι έγινε και στην τραυματισμένη γυναίκα. Και οι δυο έχουν και μώλωπες.

Στο Κέντρο Υγείας, επισκέφθηκε τους τραυματίες ο δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συγκέντρωση που προηγήθηκε στην πλατεία "Μαντώ Μαυρογένους, συμμετείχαν τουλάχιστον 400 άτομα, με μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας, ενώ σχετικό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, που συνεδρίαζε την ίδια ώρα στο Δημαρχείο, διάβασε στη συγκέντρωση ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Πάρου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΔείτε επίσης

Κατηγορίες

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Δημήτρης Παπαδόπουλος έγραψε: 12/03/2013
Αγαπητή nana, δεν το γνωρίζω το περιστατικό με τον Ολλανδό, αλλά αν είναι γεγονός, το καταδικάζω. Ωστόσο, το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές ακούμε γεγονότα, χωρίς να είμαστε μάρτυρες, βγάζοντας συμπεράσματα, ίσως λανθασμένα. Το γεγονός που αναφέρεις ίσως έγινε όπως το λές, ίσως δεν έγινε όπως το λές. Απλά εγώ δεν μπορώ να το γνωρίζω. Δεν σε αμφισβητώ, απλά δεν ήμουν μάρτυρας όπως στο στενάκι με την συμπλοκή. Απάντησέ μου όμως σε αυτό σε παρακαλώ. Γιατί όταν κάθομαι σε μια καφετέρια ή περνώ στον δρόμο με μία μπλούζα με την Ελληνική σημαία να με αποκαλούν φασίστα, νεοναζι, δολοφόνο και π....ας γιο; Δεν έχω πειράξει κανέναν αριστερό, αναρχικό και λαθρομετανάστη. Ύστερα βλέποντας την φυσιογνωμία εκείνου που με βρίζει, απλά καταλαβαίνω... Εσύ τι λές;

Ο αναγνώστης: nana έγραψε: 07/03/2013
Αγαπητέ Δημήτρη θα ήθελα λοιπόν να ακούσω τη γνώμη σου για τον Ολλανδό φωτογράφο τον οποίο χτύπησαν και του έσπασαν την φωτογραφική μηχανή την ημέρα της αποχώρησής τους, επειδή απλά και μόνο έκανε τη δουλειά του. Να σε πληροφορήσω, επίσης, ότι πρόκειται για πολύ ήρεμο και ήπιο άνθρωπο, αγαπητό σε όλους στο νησί, ο οποίος αποθανατίζει όλα τα γεγονότα εκδηλώσεις, κλπ, που γίνονται στο νησί ακόμη και ασήμαντα γεγονότα (πχ κάτοικοι που κάνουν πικ νικ και πετούν χαρταετό την καθαρή Δευτέρα).

Ο αναγνώστης: Δημήτρης Παπαδόπουλος έγραψε: 05/03/2013
Αγαπητή nana. Υποθέτω πως απευθύνεσαι σ'εμένα, αφού είμαι ο μοναδικός Χρυσαυγιτης σχολιαστής. Με τον όρο "άπλυτοι", φωτογραφίζω εκείνους που βρίζαν, φτήναν και χειροδικούσαν, σε ένα στενό μερικά μέτρα από το σημείο της συγκέντρωσης των αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής, και αυτό γιατί η εικόνα τους, μου θύμιζε άνθρωπο που δεν προσέχει την σωματική του υγιεινή. Δεν αναφέρομαι στην συγκέντρωση του απλού κόσμου που δεν κάνει φασαρίες. Δεν νομίζω να ήταν δίπλα στα ΜΑΤ, την στιγμή που γινόταν η φασαρία στο στενό. Τέλος, τονίζω ξανά, το δικαίωμα του καθενός, να λέει την άποψή του.

Ο αναγνώστης: nana έγραψε: 05/03/2013
συγνώμη αλλά λείπουν λέξεις από το κείμενο που έστειλα. Διορθώνω λοιπόν την πρόταση που λέει...ήρθαν να διαδηλώσουν εναντίον του φασισμού και να δηλώσουν ότι δεν είναι επιθυμητοί στο νησί κάποιοι που κηρύττουν τη βία και διαχωρίζουν τους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο....

Ο αναγνώστης: nana έγραψε: 05/03/2013
Απλυτος είναι ο εγκεφαλός σου. Στη διαμαρτυρία ήταν οικογένειες με τα παιδιά τους, μορφωμένοι άνθρωποι, μηχανικοί, εκπαιδευτικοί,κλπ, αλλά και άλλοι απλοί άνθρωποι του μεροκάματου καθώς και ευρωπαίοι πολίτες μόνιμοι κάτοικοι του νησιού οι οποίοι ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων ήρθαν να διαδηλώσουν εναντίον του φασισμού και δηλώσουν ότι δεν είναι επιθυμητοί στο νησί κάποιοι κυρήτουν τη βια και διαχωρίζουν τους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο. Όσο για το ότι τους έβρισαν κάποιοι τι σημαίνει αυτό; Όποιος μας μιλήσει άσχημα τον πλακώνουμε στο ξύλο; Γνωρίζεται ότι έσπασαν τη φωτογραφική μηχανή Ολλανδού φωτογράφου, μόνιμου κάτοικου του νησιού, που συνεργάζεται με τοπική εφημερίδα επειδή απλά έκανε τη δουλειά του;

Ο αναγνώστης: Δημήτρης Παπαδόπουλος έγραψε: 04/03/2013
Αγαπητέ Αρχάγγελε, χαιρετίζω την κόσμια αντιπαράθεσή σου και σου εξηγώ τους λόγους που υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή. Σε μια Ελλάδα που ο λαός της, σε μεγάλο ποσοστό,ξέχασε την ταυτότητά του και θεωρείται ναζιστικό και φασιστικό έμβλημα η σημαία του έθνους, απειλούμενος από αριστερούς και αναρχικούς για την σωματική του ακεραιότητα κάθε φορά που περήφανα την σηκώνει, φοβάμαι και αισθάνομαι φιμωμένος. Κάθε φορά που ακούω για κάποιο σκάνδαλο και δεν τιμωρείται ουδείς, αισθάνομαι πικραμένος και αδικημένος. Κάθε φορά που κάποια γείτονα χώρα, με θράσος και πλάτες, αμφισβητεί, ιστορία 3.000 ετών και εδάφη, με πιάνει λύπη, αγανάκτηση, ντροπή και θυμό. Κάθε φορά που δεν με υπολογίζουν κοματόσκυλα σε διάφορες υπηρεσίες δημόσιες και μή, αισθάνομαι ηλίθιος που πληρώνονται από εμάς και χαίρουν προστασίας από το κόμα. Κάθε φορά που κάποιος αποφασίζει πως, στο όνομα της καλής συνεργασίας, ξεχνάμε σφαγές που γίναν εναντίον Ελλήνων, ξεριζώνοντας από τα σχολικά βιβλία ιστορικά δρώμενα, πλάθοντας ανιστόρητα νεανικά μυαλά, εξαγριώνομαι. Που είναι η δημοκρατία, των αριστερών, όταν ένα κόμα εκλεγμένο από Έλληνες ψηφοφόρους, σε μία νόμιμη διαδικασία, θέλει να μιλήσει, είτε στην βουλή, είτε σε κάποιο τηλεοπτικό βήμα, είτε να κάνει μια συγκέντρωση, φιμώνεται από χαρακτιρισμούς, επίθετα και βίαιες συμπεριφορές. Δεν θ'αντιδράσουμε;Εν κατακλείδι, μόνο στην Χρυσή Αυγή βλέπω φώς.

Ο αναγνώστης: ζουμής έγραψε: 02/03/2013
@Αρχαγγελο Έχετε δίκιο επαναδιατυπώνω. Η ιστορία (ευτυχώς) έθαψε στη χωματερή το ναζισμό και το φασισμό. Δυστυχώς στην χώρα μας που χρόνια μισομόρφωσης και συστηματικής παραπληροφόρησης, κάναν ένα μέρος συμπολιτών μας να μην σκέφτεται ορθά, εμφανίστηκαν πάλι οι ναζί. Ευτυχώς όμως σε αυτά εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει και οι ορθώς σκεπτόμενοι συμπατριώτες μας θα στείλουν πάλι στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας το ναζιστικό απόπατο της χρυσής αυγής.

Ο αναγνώστης: Αρχαγγελος έγραψε: 01/03/2013
Αγαπητέ Ζουμή στο σχόλιο σου αναφέρεις...Αλλά είμαστε περισσότεροι και θα τους θάψουμε πριν μας θάψουν!...Επίτρεψε μου να κάνω μια παρατήρηση. Εγώ καταλαβαίνω από χιούμορ και κατανοώ το λογοπαίγνιο της λέξης θάψιμο. Ασφαλώς ο λαός αργά η γρήγορα θα τους πάρει χαμπάρι και θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μόλις οι αδαείς αγανακτισμένοι ψηφοφόροι της χα που σίγουρα δεν είναι ναζί καταλάβουν με τι έχουν να κάνουν, θα πράξουν ανάλογα. Όμως εσύ φρόντισε στο διαδίκτυο να προσέχεις τις εκφράσεις σου, που σε απλοϊκούς ανθρώπους παραπέμπουν σε βία, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Πολλοί πιάνονται απ τις λέξεις και αφήνουν την ουσία. Οπότε ας μη δίνουμε δικαιώματα.

Ο αναγνώστης: Αρχαγγελος έγραψε: 01/03/2013
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Αγαπητέ Δημήτρη, με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να σε θίξω προσωπικά, διαπιστώνω για άλλη μια φορά πως οι οπαδοί αυτού του συνονθυλεύματος με το όνομα χ.α είναι στην πλειοψηφία τους ανορθόγραφοι και αγράμματοι επομένως εύκολα θύματα στην προπαγάνδα της . Σίγουρα δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι της χα νεοναζί. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εγκληματική αυτή οργάνωση από τον αρχηγό της μέχρι το τελευταίο μέλος της είναι υμνητές και λάτρεις του Χίτλερ και της ναζιστικής ιδεολογίας. Είναι νοσταλγοί της χούντας των συνταγματαρχών αλλά και εχθροί του χριστιανισμού. Στα χνάρια λοιπόν της πολιτικής των ναζί, αποφάσισαν να κρύψουν την ταυτότητα τους και να πουν ψέματα στους αδαείς πως είναι χριστιανοί με σκοπό να σφετεριστούν την ψήφο του ελληνικού λαού πουλώντας πατριωτηλίκι για να μπουν στην βουλή φορώντας κοινοβουλευτικό μανδύα. Δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία αφού σκοπός τους είναι να την καταλύσουν εκ των έσω. Είναι άξιον λόγου πως αντιλαμβάνονται την ιστορία με μοναδικό τρόπο εξυμνώντας τους ταγματασφαλίτες και τους δοσίλογους συνεργάτες των Γερμανών. Στην Ελλάδα του 2013 με τα μύρια προβλήματα αυτοί δηλητηριάζουν τον λαό και προ πάντων την νεολαία ξεθάβοντας ιστορίες του εμφυλίου και προπαγανδίζοντας ακροδεξιές ατάκες του παρελθόντος με γιορτές μίσους και κουβέντες για κονσερβοκούτια και πηγάδες.

Ο αναγνώστης: Αρχαγγελος έγραψε: 01/03/2013
Δημήτρη Παπαδόπουλε αν δεν είσαι ένας απ αυτούς τους απατεώνες που συνειδητά λες αυτές τις μπούρδες, άνοιξε κανένα βιβλίο η το διαδίκτυο και δες τα πεπραγμένα και τα βιογραφικά των κυρίων Μηχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παππά, Γερμενή-Καιάδα, Παναγιώταρου, Λαγού, Μπαρμπαρουση, Μίχου και άλλων. Οι οργανωμένοι εγκληματίες χρυσαυγίτες και μαχαιρώνουν και πυροβολούν όχι μόνο ανυπεράσπιστους μετανάστες αλλά και όποιον τους αντιστέκεται στην προσπάθεια να τρομοκρατήσουν όλους τους άλλους σπέρνοντας τον φόβο, πάντα μπουλούκια και μέσα στη νύχτα. Χτυπούν άνανδρα και εξαφανίζονται. Η απόδειξη στα παραπάνω είναι μέσα στη βία που κρύβεται στα δικά σου λόγια. Αποκαλείς άπλυτους όλους τους 300-400 διαδηλωτές, παιδιά, γονείς, νέους και γέρους, κατοίκους της Πάρου και δικαιολογείς την εγκληματική συμπεριφορά σας και τη βία των κολλητών σας αστυνομικών απλά επειδή σας έβρισαν όπως ισχυρίζεσαι. Εμείς καταλαβαίνουμε και ας ποιείς την νήσσαν- στη γλώσσα σου κάνεις την πάπια. Κάνε μας τη χάρη και κόψε το παραμυθάκι για την αθώα πίτα που θέλατε να κόψετε. Ο σκοπός σας είναι να δείξετε πυγμή και να επιβάλετε την παρουσία σας. Δεν θα σας περάσει φίλε μου γιατί η κοινωνία δεν σας θέλει. Έχει και μνήμη και δημοκρατικό συναίσθημα και δεν έχει ανάγκη από νταβατζήδες και προστάτες. Μη ξεχνάς πως ο σημερινός ακάλεστος προστάτης είναι ο αυριανός τύραννος. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Α και μη προσπαθήσεις να μου απαντήσεις με ιστορίες για αγρίους με κουκουλοφόρους τάχα μου Συριζαίους και αναρχικούς τρομοκ

Ο αναγνώστης: Αρχαγγελος έγραψε: 01/03/2013
Προκαλεί μεγάλη εντύπωση ο πολύ χλιαρός σχολιασμός των ΜΜΕ Πάρου και η σχεδόν ανύπαρκτη δημοσιοποίηση των συμβάντων, από τα ΜΜΕ των Αθηνών και αλλού. Για τα Παριανά μίντια ας πούμε πως κατανοούμε τη στάση τους αφού τα ίδια έκαναν σχετικά με την επίθεση στην τράπεζα και τον θάνατο του ταξιτζή, αλλά και το θέμα του βιαστή της Πάρου. Μάλλον θεωρούν πως ο πολύς ντόρος βλάπτει τα συμφέροντα της Πάρου σχετικά με τον τουρισμό. Ας γνωρίζουν όμως πως οι Ευρωπαίοι τουρίστες θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα αν διάβαζαν πως στην Πάρο δεν έχουν θέση οι ναζί και οι ρατσιστές. Ο παριανός λαός αντιστέκεται στην εισβολή των ναζί και των ιδεών τους στο νησί. Όλοι οι Κυκλαδίτες με δημοκρατικές αντιλήψεις είναι περήφανοι για τους κατοίκους της Πάρου αλλά και την δημοτική αρχή που καταδικάζει την παρουσία των ναζί στο νησί. Είμαστε περήφανοι που δεν βρέθηκε κανένας δημόσιος χώρος για να συγκεντρωθούν οι ναζιστές χρυσαυγίτες. Η μόνη απάντηση που τους αρμόζει είναι η απαξίωση αλλά και ο στιγματισμός καθώς και ένα γενναίο εμπάργκο στο μαγαζί που τους δέχτηκε.

Ο αναγνώστης: Αρχαγγελος έγραψε: 01/03/2013
Ο Παριανός λαός έστειλε το μήνυμα. Κανένας χώρος να μη βρεθεί να φιλοξενήσει τους φασίστες στις Κυκλάδες. Δεν θέλουμε να δούμε στα νησιά μας να αποβιβάζονται οι Παπάδες και οι Κασιδιάρηδες και κάθε λογής εγκληματίες ναζί. Δεν έχουμε καμία όρεξη να τους δοθεί το βήμα, να εξυμνούν τους επίορκους εγκληματίες χουντικούς της επταετίας που κατέλυσαν την δημοκρατία. Δεν θέλουμε να τους δούμε να μαγαρίσουν τα νησιά μας και να υψώνουν ξεδιάντροπα και προκλητικά τα λάβαρα της χούντας της 21ης Απριλίου. Επίσης θεωρώ πως είναι μεγάλη ντροπή για την ΕΛΑΣ να καταλύει την δημοκρατία όταν επιτίθεται με γκλοπ και “ληγμένα” χημικά σε ειρηνικούς διαδηλωτές που ασκούν το νόμιμο δικαίωμα τους να διαδηλώνουν ενάντια στην παρουσία ναζιστών στο νησί. Η χτεσινή επίθεση σε σύμπραξη με τους ξενόφερτους νεοναζί, σε παιδιά και γονείς κατοίκους της Πάρου, που διαδήλωναν ειρηνικά, αποδεικνύει ποιους τελικά προστατεύει η ΕΛΑΣ. Τίποτε δεν είναι τυχαίο και αποδεικνύεται περίτρανα η διείσδυση της χρυσής αυγής και των ακροδεξιών ναζιστικών αντιλήψεων της στα σώματα ασφαλείας, επιβεβαιώνοντας το σοφό λαϊκό “ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι” .

Ο αναγνώστης: Αρχαγγελος έγραψε: 01/03/2013
Χτες είδα με τα μάτια μου, παρέα ναξιωτών αστυνομικών με πολιτικά να αποβιβάζονται στην Πάρο και να γίνονται μάρτυρες, ίσως και συμμέτοχοι της αναίτιας επίθεσης των συναδέλφων τους Ματατζήδων, κατά του συγκεντρωμένου πλήθους που διαδήλωνε ειρηνικά ενάντια στην παρουσία των Ναζιστών στο νησί. Είδαν με τα μάτια τους τον υπερβολικό ζήλο των συναδέλφων τους, ίσως και να βοήθησαν στην προστασία που πρόσφεραν απλόχερα στα χρυσαύγουλα-ναζί χωρίς να υπάρχει λόγος. Μπορεί να μας πει ο αστυνομικός διευθυντής Νάξου αν γνωρίζει ότι ήταν εκεί και τι έκαναν? Τους έστειλε εκείνος με εντολές άνωθεν? Ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία οι ασφαλίτες και οι άλλοι χωρίς στολή? Είχαν εντολή να ενισχύσουν τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σταλεί στο νησί? Τι η ποιους παρακολουθούσαν? Μπορούν να μας πουν τη δική τους άποψη? Μπορούν να αρνηθούν την παρουσία τους εκεί? Ευχαρίστως θα τους βγάζαμε αναμνηστικές φωτογραφίες αλλά είμαστε σίγουροι πως θα μας τραβούσαν στα αυτόφωρα για καταπάτηση των ατομικών τους δικαιωμάτων. Οι Ναξιώτες αλλά και όλοι οι άλλοι κάτοικοι των Μικρών Κυκλάδων που η ασφάλεια τους εξαρτάται από την αστυνομική διεύθυνση Νάξου έχουν την περιέργεια να μάθουν.

Ο αναγνώστης: Παπαδόπουλος Δημήτρης έγραψε: 01/03/2013
Πρώτον δεν είμαστε νεοναζί, νεοναζί είναι οι Γερμανοί. Δεύτερον είμαστε πατριώτες και το δείχνουμε ποικιλοτρόπος γιατί δεν ντρεπόμαστε. Τρίτον δεν ξεπουλάμε την πατρίδα μας, την αγαπάμε και την βοηθάμε με κάθε τρόπο. Τέταρτον δεν σφάζουμε και ούτε πυροβολούμε, αλλά αμυνόμαστε όταν απειλούμαστε όπως μας απειλείς τώρα. Επειδή ήμουν στην εκδήλωση, οφείλω να πώ πως πρώτοι ξεκίνησαν οι άπλυτοι να βρίζουν. Επίσεις δεν καταλαβαίνω γιατι εσείς έχετε το ελεύθερο να διαδηλώνεται και εμείς ούτε μια κοπή πίτας δεν μπορούμε να κανουμε;

Ο αναγνώστης: Ζουμής έγραψε: 01/03/2013
Το άσχημο είναι ότι οι νεοναζί το παίζουν πατριώτες, ξεπουλώντας της πατρίδα, δέρνωντας, σφάζοντας και πυροβολόντας... Αλλά είμαστε περισότεροι και θα τους θάψουμε πριν μας θάψουν!

Ο αναγνώστης: nikitas έγραψε: 28/02/2013
oxi panw apo 500 eimastan...kai ri3ane dakrigona se 15 xrona koritsia kai agoria enw den kanane tpt...mas epite8ikan xwris logo

Ο αναγνώστης: Αντώνης Τσαπανίδης έγραψε: 28/02/2013
Οι χρυσαυγίτες συνεργάστηκαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ με την ελληνική αστυνομία που μας έριχνε δακρυγόνα ενώ οι μπράβοι πετούσαν πέτρες πίσω από τα ΜΑΤ! Αίσχος και αηδία στο νησί μας!Ολοι στο λιμανι, οι θρασύδειλοι χιτλερικοί ντροπιάζουν με την παρουσία τους την ιστορία του τόπου μας

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 116


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.