Ακόμη μια σημαντική διάκριση για τη Μύκονο!

Ακόμη μια σημαντική διάκριση για τη Μύκονο!

11.10.2018, 23:15 - Την 1η θέση μεταξύ των 5 κορυφαίων ευρωπαϊκών νησιών κατέκτησε η Μύκονος, στα Readers’ Choice Awards 2018 στην κατηγορία “The best islands in the World”, που διοργανώθηκαν από το παγκοσμίως διακεκριμένο περιοδικό Condé Nast Traveler.

Δήλος: Η… σύζυγος του κροίσου τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα (ΒΙΝΤΕΟ)

11.10.2018, 13:47 | Πολιτισμός | cyclades voice

Δήλος: Η… σύζυγος του κροίσου τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα (ΒΙΝΤΕΟ) Από τη Μύκονο στην Δήλο! Στο ιερό νησί του Απόλλωνα μεταφέρθηκαν τα γυρίσματα της βρετανικής κομεντί χολλυγουντιανών προδιαγραφών με τίτλο Greed (Απληστία στα ελληνικά), η οποία γυρίζεται αυτή την εποχή στο νησί των Ανέμων...

Μύκονος Δήλεια: Τα αποτελέσματα

09.10.2018, 10:39 | Αθλητισμός | cyclades voice

Μύκονος Δήλεια: Τα αποτελέσματα Ούτε το κρύο ούτε ο αέρας χάλασαν τη διάθεση των αθλητών και των αθλητριών και τα Δήλεια για μία ακόμη χρονιά έκλεισαν με απόλυτη επιτυχία. Σημειώθηκαν καλές επιδόσεις σε πολλά αγωνίσματα και όλα τα παιδιά απέδειξαν ότι διαθέτουν μαχητικότητα, αγωνιστικότητα και αθλητική παιδεία.

Αγγλική υπερπαραγωγή γυρίζεται στη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)

04.10.2018, 23:05 | Πολιτισμός | cyclades voice

Αγγλική υπερπαραγωγή γυρίζεται στη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ) Η Μύκονος μπορεί να ετοιμάζεται για το φετινό χειμώνα, ωστόσο οι εικόνες με διάσημους, συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη. Αγγλική υπερπαραγωγή γυρίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς αυτές τις ημέρες στην Μύκονο και στήθηκε ολόκληρη ρωμαϊκή αρένα!...

Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Μυκόνου με το Ι.ΜΕΤ - ΕΚΕΤΑ

24.09.2018, 18:45 | Πολιτική | cyclades voice

Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Μυκόνου με το Ι.ΜΕΤ - ΕΚΕΤΑ Στις 21/09/2018 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου η προγραμματισμένη συνάντηση του δημάρχου Μυκόνου, Κωνσταντίνου Κουκά, με το Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ) κ. Μπεκιάρη και τη Διευθύντρια του Τομέα για τα Οικονομικά και Περιβαλλοντικά Θέματα – Θαλάσσιες και Αεροπορικές Μεταφορές, κα Μποϊλέ.

Η Μύκονος στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» “HYDROUSA”

19.09.2018, 0:13 | Επιστήμη | cyclades voice

Η Μύκονος στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» “HYDROUSA” Πραγματοποιήθηκε η 1η Τεχνική Συνάντηση των εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Horizon 2020” “HYDROUSA” στις 17 Σεπτέμβρη στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Μυκόνου με τη συμμετοχή του δημάρχου Μυκόνου, Κωνσταντίνου Κουκά και του προέδρου της ΔΕΥΑΜ, Μιχάλη Ζουγανέλη.

Ο δήμος Μυκόνου διέθεσε 600 χιλ. ευρώ το 2018 για συντήρηση, επισκευή και εξοπλισμό των σχολείων

13.09.2018, 20:43 | Εκπαίδευση | cyclades voice

Ο δήμος Μυκόνου διέθεσε 600 χιλ. ευρώ το 2018 για συντήρηση, επισκευή και εξοπλισμό των σχολείων Σύσσωμες, η Δημοτική Αρχή, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, οι Σχολικές Επιτροπές και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου, επιδόθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να μη λείψει τίποτα και φέτος από τους μαθητές των νηπιαγωγείων, των Δημοτικών, του Γυμνασίου και Λυκείων του νησιού. Εντυπωσιασμένοι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από την εικόνα που παρουσιάζουν τα σχολεία τους.

Μισαλλοδοξία, πολιτικό ρατσισμό, διχαστικό λόγο, αποδίδει στο δήμαρχο Μυκόνου η ΚΕΠοΜ

09.09.2018, 21:24 | Πολιτική | cyclades voice

Μισαλλοδοξία, πολιτικό ρατσισμό, διχαστικό λόγο, αποδίδει στο δήμαρχο Μυκόνου η ΚΕΠοΜ Η παρορμητική, οργισμένη, πολυσέλιδη και διχαστική απάντηση του κ. Δημάρχου στην τοποθέτησή μας για το αξιοκατάκριτο περιστατικό ξυλοδαρμού του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, μας προκαλεί πολλά ερωτηματικά και τεράστια απογοήτευση, επισημαίνει η δημοτική παράταξη "Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου" στην απάντηση που δίνει στον Κωνσταντίνο Κουκά, με τίτλο: "Όταν στραβά αρμενίζουμε, τότε στραβώνει κι ο γιαλός"...

Γιορτή του Τρύγου στη Μύκονο

06.09.2018, 21:44 | Πολιτισμός | cyclades voice

Γιορτή του Τρύγου στη Μύκονο Το Σωματείο "Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου" διοργανώνει τη Γιορτή του Τρύγου που θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου το πρωί στο Αργοτομουσείο - Μύλο του Μπόνη.

Παιδικοί Σταθμοί Μυκόνου: Αδειοδοτήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια!

06.09.2018, 19:51 | Κοινωνία | cyclades voice

Παιδικοί Σταθμοί Μυκόνου: Αδειοδοτήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια! Ο δήμος Μυκόνου, σε αγαστή συνεργασία με τον Π.Α.Κ.Ο. Γεώργιος Αξιώτης και υπό την επίβλεψη του προέδρου του Οργανισμού, Δημητρίου Κοντιζά, κατάφερε μετά από συντονισμένες ενέργειες, να αποκτήσει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας για πρώτη φορά από την ίδρυση των παιδικών σταθμών του νησιού, τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις του νόμου.