Επίσκεψη υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Γ. Μαραγκού στη Σίφνο

Δημοσίευση: 06.04.2023, 22:23
Τελευταία Ενημέρωση: 06.04.2023, 22:23

Επίσκεψη στη Σίφνο πραγματοποίησε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, με το ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Μαραγκός...

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μαραγκός είχε τη δυνατότητα να συναντήσει τον συντονιστή της ΟΜ Σίφνου, κ. Νίκο Βεντούρη, κομματικά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζητώντας μαζί τους οργανωτικά και λοιπά θέματα ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, να ανταλλάξει απόψεις με επιχειρηματίες του νησιού, πολίτες, φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα, πραγματοποίησε συναντήσεις με τη Δήμαρχο Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη, τον τ. Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου κ. Θεόδωρο Πολενάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού κ. Γιάννη Γεροντή ενώ επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ενημερωθεί από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της μονάδας.  

Ως κύρια θέματα, στην ατζέντα των συναντήσεων, ιεραρχήθηκαν, μεταξύ άλλων, η βελτίωση έργων υποδομής στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης, η διαχείριση των απορριμμάτων, η επέκταση - κατασκευή του λιμένα στις Καμάρες και τα προβλήματα με τις προσφυγές στο ΣτΕ, τα προβλήματα υποστελέχωσης και ελλείψεων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο ΠΠΙ Σίφνου, οι αεροδιακομιδές ιατρικών περιστατικών στο νοσοκομείο της Σύρου, η ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, η αλματώδης τουριστική ανάπτυξη που παρουσιάζει η Σίφνος και η αναγκαιότητα επικαιροποίησης του πολεοδομικού και έγκρισης του χωροταξικού σχεδιασμού, η βελτίωση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων κλπ.

Ο κ. Μαραγκός, αφού κατέγραψε τα σημαντικότερα ζητήματα όπως προαναφέρθηκαν, ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις προγραμματικές θέσεις και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας, της νησιωτικότητας και της βελτίωσης των εργασιακών συνθηκών, της χρηματοδότησης επενδύσεων και υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας και της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας δεσμευόμενος να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους με σκοπό την επωφελέστερη δυνατή και αποδοτικότερη επίλυσή τους.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 94


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.