Η Αν. Ψάλτη και οι "Αλλάζουμε" συναντήθηκαν με τους κατοίκους στον Αρνάδο

Δημοσίευση: 18.09.2023, 18:39
Τελευταία Ενημέρωση: 18.09.2023, 18:59

Το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι "Αλλάζουμε" βρέθηκαν στον Αρνάδο, όπου είχαν συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής στην ενοριακή αίθουσα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ: Οι "Αλλάζουμε", σημειώνουν, ότι σχεδιάζουν να βρεθούν σε κάθε οικισμό του νησιού, να ακούσουν τους κατοίκους, αλλά και να συζητήσουν τις λύσεις που -μετά από επιστημονική τεκμηρίωση- προτείνει το πρόγραμμα του Συνδυασμού τους "στα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν όλους, κάθε μέρα"...

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο που έχουν καταρτίσει οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για το μέλλον του τόπου μας, τη διαχείριση της καθημερινότητας όλων όσοι ζούμε στην Τήνο, αλλά και τα μεγάλα προβλήματα του νησιού. Ιδιαίτερα, συζητήθηκαν σε βάθος οι τρεις άξονες της πρότασης του Συνδυασμού:

Η διατήρηση της ταυτότητας της Τήνου, η ισομερής ανάπτυξη όλων των παραγωγικών κλάδων, καθώς και η ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη. Παράλληλα, αναλύθηκαν οι τρόποι και οι πηγές χρηματοδότησης όλων εκείνων των έργων που είναι υποχρέωση του Δήμου να θέσει ως προτεραιότητα.

Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι έθεσαν με αγωνία το θέμα της έλλειψης νερού στο νησί και η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε τις λύσεις που προβλέπει το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ:

Συνδυαστική μέριμνα για ορθολογιστική αξιοποίηση των δημοτικών γεωτρήσεων, ολοκλήρωση της λιμνοδεξαμενής της Λιβαδάς και άλλων αντίστοιχων μεγάλων έργων που μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση των όμβριων υδάτων και, παράλληλα, λειτουργία εργοστασίου αφαλάτωσης που θα μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις, όποτε απαιτείται, αλλά και ειδική πρόβλεψη για νέες μονάδες αποθήκευσης, δεξαμενές για τους οικισμούς μας.

Και στον Αρνάδο, η ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής στην πρόσκληση των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, καθώς και η ενεργός συμμετοχή τους στη συζήτηση, ήταν εντυπωσιακή."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 79


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.