Η ποιοτική αναβάθμιση της γαστρονομίας σε ένα σεμινάριο στη Νάξο
Δημοσίευση: 25.10.2012, 02:00
Τελευταία Ενημέρωση: 25.10.2012, 02:39
Το σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία», ανακοινώνει την πραγματοποίηση σεμιναρίου με θέμα την ποιοτική αναβάθμιση της γαστρονομίας στα νησιά του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης: 17:30. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του σωματείου στον Περιφερειακό Χώρας-Εγγαρών (λίγο πιο πάνω από το Επιμελητήριο). Το σεμινάριο αφορά, εστιάτορες, ξενοδόχους, εργαζομένους σε επιχειρήσεις εστίασης, παραγωγούς και εμπόρους τροφίμων και ποτών, όλους όσοι ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της εστίασης ή στον ξενοδοχειακό κλάδο.
Θα καλύψει:
Βελτίωση στην ποιότητα και στον τοπικό χαρακτήρα της κουζίνας που προσφέρει μια επιχείρηση εστίασης και αξιοποίησή της για καλύτερη προβολή και αύξηση των εσόδων.
Συνήθη προβλήματα ως προς την ποιότητα της κουζίνας και την εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις εστίασης και πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισής τους.
Τρόποι ανάδειξης της τοπικότητας στη γαστρονομία.
Τρόποι βελτίωσης του πρωινού.
Καλύτερη αξιοποίηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων από τις επιχειρήσεις εστίασης και τα τουριστικά καταλύματα.
Βελτίωση στην ποιότητα και στον τοπικό χαρακτήρα της κουζίνας που προσφέρει μια επιχείρηση εστίασης και αξιοποίησή της για καλύτερη προβολή και αύξηση των εσόδων.
Συνήθη προβλήματα ως προς την ποιότητα της κουζίνας και την εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις εστίασης και πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισής τους.
Τρόποι ανάδειξης της τοπικότητας στη γαστρονομία.
Τρόποι βελτίωσης του πρωινού.
Καλύτερη αξιοποίηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων από τις επιχειρήσεις εστίασης και τα τουριστικά καταλύματα.
• Δρ. Δημήτρης Κούτουλας (ειδικός σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και μάρκετινγκ, πανεπιστημιακός-συνεργάτης του Δήμου μας)
• Γιάννης Γαβαλάς (executive chef o οποίος έκανε γνωστή την κουζίνα από τις μικρές Κυκλάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα)
• Δημήτρης Παπαδόπουλος ( executive chef - επί σειρά ετών πρεσβευτής της Ναξιώτης γαστρονομίας)
Δείτε επίσης
Κατηγορίες
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Νάξος
- Τουριστικά σεμινάρια διοργανώνει ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
- Ν. Ανδρουλάκης στη Νάξο: Χρειαζόμαστε ένα ΕΣΥ όπως αρμόζει στην ιστορία και τις αξίες της παράταξης μας
- Φωταγώγηση του ναού του Απόλλωνα στη Νάξο
- Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 1940 σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες
- Μετακίνηση Δ/ντη Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Νοσοκομείο Νάξου
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Πολιτισμός
- Η 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Σύρο
- Οι αριστούχοι της Σκάλας του Μιλάνου σε διπλή συναυλία σε Αθήνα και Σύρο
- Συναυλία αφιερωμένη στα Αρχαία Λατομεία Πάρου
- Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία έκανε την πρώτη της στάση στο Γυμνάσιο Νάουσας της Πάρου
- Παραμιλητά του Παναγιώτη Κουσαθανά - Κείμενα για τον πολιτισμό και την ιστορία της Μυκόνου
Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
- Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια. - Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
- Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
- Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
- Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
- Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
- Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
- Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.