Νάξος - Mediterranean Cheese and Wines

Δημοσίευση: 19.06.2019, 16:44
Τελευταία Ενημέρωση: 19.06.2019, 17:06

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Mediterranean Cheese and Wine, η Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ και οι ΠΟΠ Οίνοι Samos Grand Cru, Samos Vin Doux, Samos Anthemis και Samos Nectar, συναντήθηκαν στις 9 Ιουνίου 2019, στο εστιατόριο «1926» στη Χώρα της Νάξου.

Εκλεκτοί καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στο νησί γευμάτισαν σε ένα καλοστρωμένο νησιώτικο τραπέζι και είχαν επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ΠΟΠ και ΠΓΙ οίνους της Enoteca από την περιφέρεια Emilia Romana της Ιταλίας. 



Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους των συνεταιρισμών ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ και ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ για την ιστορία τους, την πολιτισμική τους πορεία μέχρι σήμερα αλλά και τα εξαιρετικά τους προϊόντα.



Παράλληλα, παρακολούθησαν μαγειρικό show από το chef Χρήστο Πλεσιώτη...



... 
καθώς και γευστική δοκιμή των οίνων από τον διακεκριμένο οινολόγο Άρη Σκλαβενίτη



Η εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους με την υπόσχεση για μια επόμενη συνάντηση! 
 






Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 162


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.