Νάξος: Νωρίς άρχισαν οι φθορές στο χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλωτίου!

Δημοσίευση: 02.01.2019, 20:48
Τελευταία Ενημέρωση: 02.01.2019, 21:53

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η φθορά που σημειώθηκε στο χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλωτίου "Γιάγκος Γρατσίας", αφού έχουν συμπληρωθεί μόνο δυο μήνες από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, οπότε τελέστηκε ο αγιασμός για τη λειτουργία του αναβαθμισμένου γηπέδου και πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Μ.Σ. Φιλωτίου - Πανναξιακού Α.Ο. για το Πρωτάθλημα Κυκλάδων, παρουσία πολλών φιλάθλων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με έγγραφο του προϊσταμένου της στις 15 Οκτωβρίου 2018, βεβαίωσε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις αδειοδότησης του γηπέδου...
Bookmark and Share

Βεβαίωνε πιο συγκεκριμένα, ότι οι χώροι διαιτητών και αποδυτηρίων είναι ασφαλείς, καθώς και ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου, περίφραξη κ.λπ.Παρότι η εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας ήταν για υπό όρους αδειοδότηση της εγκατάστασης του γηπέδου Φιλωτίου, όπως διευκρινιζόταν, αφορούσε επουσιώδεις λόγους και συγκεκριμένα είχε να κάνει με τα προστατευτικά στρώματα πίσω από το τέρμα (κοντά στην είσοδο του γηπέδου), τα οποία θα αντικατασταθούν με ειδικά προστατευτικά στρώματα τοίχου σε ύψος 2 μ. σε όλο το μήκος του τοίχου, εντός διαστήματος 5 μηνών.Πού οφείλεται η φθορά στο χλοοτάπητα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση της τοποθέτησής του και σε διάστημα μόλις δυο μηνών από τότε που ξεκίνησε η χρήση του; Εγκυμονεί κίνδυνο αυτή η ζημιά;Τι έχει πράξει η διοίκηση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ως αρμόδιος φορέας;Είναι ενήμερη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων;


Ελπίζουμε τα εύλογα ερωτήματα να τύχουν άμεσης απάντησης, όπως άμεση πρέπει να είναι και η επιδιόρθωση της ζημιάς για ευνόητους λόγους.

Newsroom Cyclades Voice

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: έγραψε: 03/01/2019
Καμία ομάδα Α΄ και Β' Εθνικής κατηγορίας δεν αγωνίζεται σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα για λόγους ασφαλείας των αθλητών τους. Απτό παράδειγμα οι αγώνες κυπέλλου Ελλάδος της Θύελλας Καμαρίου, ομάδα Γ' Εθνικής, που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Νάξου λόγου άρνησης των αντιπάλων της να αγωνιστούν στο συνθετικό γήπεδο Καμαρίου.

Ο αναγνώστης: έγραψε: 03/01/2019
τα ίδια αποτελέσματα θα υπάρξουν και στα υπόλοιπα γήπεδα της νήσου όπου πρόκειται να τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας διότι όλες οι τεχνικές μελέτες είναι copy paste.οι ευθύνες όλων των εμπλεκόμενων φορέων και προσώπων είναι τεράστιες.

Ο αναγνώστης: έγραψε: 03/01/2019
Τα γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα απαιτούν ειδική προπαρασκευή προ της τοποθέτησης του "πλαστικού" και τήρηση των τεχνικών προδιαγραφών τους, δηλ.: πότισμα, "χτένισμα"και καθαρισμό με ειδικά πανάκριβα μηχανήματα.Στην εποχή που το "πλαστικό" πολεμάτε σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο εμείς "φυτεύουμε" στην ύπαιθρο μεγάλες εκτάσεις με "πλαστικό".Οι επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία θα είναι ανεπανόρθωτες!

Ο αναγνώστης: έγραψε: 03/01/2019
Καλό θα ήταν να είναι η διατύπωση και γενικότερα η όλη ενημέρωση επί του θέματος πιο άρτια και κατατοπιστική. Άλλο χλοοτάπητας άλλο υπόστρωμα και σημεία στράγγισης καλό θα ήταν οι μεταφορείς για λόγω εντυπώσεων και όχι μόνο να είναι πιο συνετοί στις αποστολές τους για περισσότερες πληροφορίες επανερχόμεθα. Στους μεταφορείς δεν αναφέρομαι σε εσάς κα Μαύρου, εσείς ορθώς θέτετε τα ερωτήματά σας,τα οποία θα λάβουν επίσημη απάντηση.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.