Τι μαγείρεψε στη Νάξο ο διάσημος Αμερικανός σεφ, Άντονι Μπουρνταίν (ΦΩΤΟ)

Δημοσίευση: 30.09.2015, 16:38
Τελευταία Ενημέρωση: 01.10.2015, 14:56

Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων επέλεξε η παραγωγή της εκπομπής "Anthony Bourdain: Parts Unknown" για τα γυρίσματα ενός επεισοδίου που θα προβληθεί στο CNN. Οι επαφές και η διερεύνηση της αμερικανικής τηλεοπτικής παραγωγής μέχρι την άφιξη του τηλεοπτικού συνεργείου και του ίδιου του Μπουρνταίν στη Νάξο πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice, ξεκίνησαν πριν από αρκετό καιρό με αθηναϊκό γραφείο παραγωγής. Ο ίδιος ο Μπουρνταίν δημοσίευσε λίγο μετά την άφιξή του στη Νάξο μια φωτογραφία...
Στην παραδοσιακή Απείρανθο ο Άντονι Μπουρνταίν ενώ γεύεται παραδοσιακές νοστιμιές και πίνει ντόπιο κρασί
Bookmark and Share

... από ένα παραλιακό εστιατόριο δίνοντας τον τίτλο "Blue Naxos", με το μπλε του Αιγαίου, μπλε τραπεζοκαθίσματα και τη γαλανόλευκη, σηματοδοτώντας έτσι για όσους ίσως δεν γνωρίζουν το κυκλαδίτικο νησί, ότι επισκέπτεται την Ελλάδα.  

 
Τον Άντονι Μπουρνταίν γνωρίσαμε από τις εκπομπές του Travel Channel, «Anthony Bourdain: No Reservations» που μεταδίδονταν και στην Ελλάδα. Οι λάτρεις εκπομπών όπως ήταν αυτή που συνδύαζαν τη γαστρονομία με την περιήγηση είναι βέβαιο ότι τον γνωρίζουν, όπως γνωρίζουν και το χιούμορ με το οποίο σχολιάζει τα πάντα, χωρίς να παραλείπει να αυτοσαρκάζεται.

Τα γυρίσματα στη Νάξο για τις ανάγκες της εκπομπής του CNN, "Anthony Bourdain: Parts Unknown", διήρκεσαν περί τις δυο εβδομάδες, ενώ την Πέμπτη 1/10 αναχώρησαν από το νησί.

Εκτός από την ξεχωριστή τοπική γαστρονομία με ντόπια υλικά που ως γνωστόν παράγει το νησί, περιελάμβαναν και θέματα για τον πολιτισμό, την παράδοση και τα αξιοθέατα του νησιού.

Στην ορεινή Νάξο και συγκεκριμένα στην Απείρανθο, ο αμερικανός σεφ, που δήλωσε μαγεμένος από τις ομορφιές του νησιού, είχε την ευκαιρία να γευθεί αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές του τόπου και να πιει από το ιδιαίτερο ναξιώτικο κρασί.







Στην πλατεία της Απειράνθου το πολυμελές τηλεοπτικό συνεργείο με μέλη της παραγωγής.





Ο Μπουρνταίν, δημοσίευσε φωτογραφίες με ελληνικά ποτά και εδέσματα, όπως, ούζο, μπύρα και θαλασσινά του Αιγαίου που, όπως διευκρινίζει, μαγείρεψε ο ίδιος. Λέει όμως κάτι ακόμη. Δείτε τι...

 

I cooked. Greek money shot end of ep #Naxos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης anthonybourdain (@anthonybourdain) στις


Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ελληνική, όπως και η ναξιώτικη φιλοξενία είναι γνωστές.

Η τηλεοπτική παραγωγή του CNN, όπως και ο Άντονι Μπουρνταίν, έτυχαν της θερμής φιλοξενίας της τοπικής κοινωνίας, που συνέβαλε τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση των αναγκών των γυρισμάτων της εκπομπής "Anthony Bourdain: Parts Unknown".

Η μεγάλη τηλεθέαση που σημειώνουν οι εκπομπές του αμερικανού σεφ είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε η πλειοψηφία του αμερικανικού, και όχι μόνο, κοινού να γνωρίσει μέσω της εκπομπής, τη Νάξο!

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.