Ιος: Ξεκινά η αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Μυλοποτάμου - Χώρας

Ιος: Ξεκινά  η αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Μυλοποτάμου - Χώρας

21.02.2018, 21:15 - Στο στάδιο της υλοποίησης εισέρχεται το έργο της αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Μυλοπόταμος – Χώρα, στην Ίο, μετά την έγκριση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της διαδικασίας ανάθεσης του έργου, προκειμένου να προχωρήσει η υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο.

"Γεύση από Ίο" σε Ελλάδα και Ιταλία

14.02.2018, 21:24 | Τουρισμός | cyclades voice

"Γεύση από Ίο" σε Ελλάδα και Ιταλία Πλούσιος είναι ο απολογισμός δράσεων στοχευμένης προβολής της Ίου σε Ελλάδα και εξωτερικό τις προηγούμενες ημέρες. Η παρουσίαση του προτύπου πρωινού της Ίου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου για το Ελληνικό Πρωινό στην έκθεση HORECA, αποτέλεσε τη δυναμική αφετηρία...

Νέα προϊόντα στο τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Ίου

04.02.2018, 19:17 | Τουρισμός | cyclades voice

Νέα προϊόντα στο τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Ίου Σε νέες αγορές ποντάρει το νησί της Ίου, προκειμένου να αυξήσει τις τουριστικές της ροές για την τρέχουσα τουριστική περίοδο. Όπως τονίζει, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου, Αντζελα Φάκου, ήδη οι "μηχανές" δουλεύουν στο φουλ για να επιτευχθεί και νέα αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Δυναμική παρουσία της Ίου στη WTM στο Λονδίνο

13.11.2017, 23:29 | Τουρισμός | cyclades voice

Δυναμική παρουσία της Ίου στη WTM στο Λονδίνο Με εμπλουτισμένες τουριστικές υπηρεσίες και ως δυναμικός τουριστικός προορισμός με απήχηση στη διεθνή τουριστική αγορά, παρουσιάστηκε ο Δήμος Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, WTM 2017  που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, το διάστημα 6 έως 8 Νοεμβρίου. 

"Το καλοκαίρι το εισιτήριο για την Ίο ήταν ακριβότερο από αυτό για Σαντορίνη!"

03.11.2017, 10:38 | Πολιτική | cyclades voice

"Το καλοκαίρι το εισιτήριο για την Ίο ήταν ακριβότερο από αυτό για Σαντορίνη!" Καυστικός στην κριτική του σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε η Ίος το περασμένο καλοκαίρι από την ακτοπλοΐα, ο δήμαρχος Ίου, Μιχάλης Πετρόπουλος. Μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 και στη Δανάη Μαύρου, με αφορμή την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Σύρο για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων, παρουσία πολλών εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και ακτοπλοϊκών εταιρειών, ο δήμαρχος Ίου που επίσης συμμετείχε, επισήμανε πως το συμπέρασμα είναι πάντα το ίδιο σε τέτοιου είδους συναντήσεις, ότι ο ακτοπλόος δεν θα βάλει το πλοίο του σε λιμάνι που δεν του δίνει πολλά χρήματα. Αναφερθείς δε ο κ. Πετρόπουλος στο περασμένο καλοκαίρι μίλησε για το χειρότερο σενάριο που αντιμετώπισε η Ίος...

ΥΠΕΣ: Ενίσχυση 180.000 ευρώ στο δήμο Ιητών για αντιμετώπιση της λειψυδρίας

31.10.2017, 22:50 | Οικονομία | cyclades voice

ΥΠΕΣ: Ενίσχυση 180.000 ευρώ στο δήμο Ιητών για αντιμετώπιση της λειψυδρίας Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 900.000 ευρώ σε Δήμους, αποκλειστικά για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής, για την επιδιόρθωση ζημιών και βλαβών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία και για να αντιμετωπιστεί η λειψυδρία. Μεταξύ των Δήμων στους οποίους εγκρίθηκαν οικονομικές ενισχύσεις είναι και ο Δήμος Ιητών που ενισχύεται με 180.000 ευρώ.

Δήμος Ιητών: Η Ίος στοχεύει και στον Τουρισμό πολυτελείας της Ρωσίας

19.10.2017, 11:40 | Τουρισμός | cyclades voice

Δήμος Ιητών: Η Ίος στοχεύει και στον Τουρισμό πολυτελείας της Ρωσίας Με την Ίο πρωταγωνίστρια σε ταξίδι επιλεγμένων δημοσιογράφων από έγκριτα Ρωσικά ΜΜΕ το διάστημα 24-26/9, ολοκληρώθηκε για το 2017 το πλούσιο και στοχευμένο πρόγραμμα δημοσιογραφικών αποστολών του Δήμου Ιητών σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες, εταιρία Τουριστικού Μάρκετινγκ και άλλους έγκριτους φορείς.

Προκήρυξη εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Ίου

19.09.2017, 15:47 | Οικονομία | cyclades voice

Προκήρυξη εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Ίου Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προέβη στην έγκριση της διακήρυξης και της διαδικασίας με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο “Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης – Μυλοπόταμος – Χώρα ν. Ίου” επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 804.878,05 ευρώ.

Δημοσιογραφικές αποστολές στην Ίο για τουριστική προβολή

18.09.2017, 10:20 | Τουρισμός | cyclades voice

Δημοσιογραφικές αποστολές στην Ίο για τουριστική προβολή Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν οι στοχευμένες δημοσιογραφικές αποστολές στην Ίο από τα τέλη του Αυγούστου που υλοποιούνται από το Δήμο Ιητών σε συνεργασία ​με τους επαγγελματίες και ​την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:Make και με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ίος: Δείτε την προσπάθεια αποκόλλησης του Blue Star Patmos (ΒΙΝΤΕΟ)

02.09.2017, 12:55 | Κοινωνία | cyclades voice

Ίος: Δείτε την προσπάθεια αποκόλλησης του Blue Star Patmos (ΒΙΝΤΕΟ) Νέες προσπάθειες αποκόλλησης του Blue Star Patmos που προσέκρουσε σε ξέρα ανοιχτά της Ίου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Δείτε βίντεο από την επιχείρηση...