Γεννηματά: Απελευθέρωση των Ελλήνων αξιωματικών σύμφωνα με το δίκαιο. Ανίερες συναλλαγές δεν χωρούν

Γεννηματά: Απελευθέρωση των Ελλήνων αξιωματικών σύμφωνα με το δίκαιο. Ανίερες συναλλαγές δεν χωρούν

22.04.2018, 15:38 - "Οι Έλληνες αξιωματικοί πρέπει να απελευθερωθούν όπως επιβάλλει το δίκαιο και οι ανθρωπιστικές αξίες. Ανίερες συναλλαγές δεν χωρούν", επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τις δηλώσεις Ερντογάν για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους...

Λουκέτο για μη έκδοση αποδείξεων σε μαγαζί που τραγουδούσε ο Πανταζής

22.04.2018, 14:21 | Οικονομία | cyclades voice

Λουκέτο για μη έκδοση αποδείξεων σε μαγαζί που τραγουδούσε ο Πανταζής «Λουκέτα» σε 10 επιχειρήσεις που εντοπίστηκαν να μην έχουν κόψει αποδείξεις μοίρασε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων...

Παυλόπουλος: Αδιανόητες και λυπηρές οι δηλώσεις Ερντογάν περί ανταλλαγής

22.04.2018, 14:16 | Πολιτική | cyclades voice

Παυλόπουλος: Αδιανόητες και λυπηρές οι δηλώσεις Ερντογάν περί ανταλλαγής Μήνυμα με αποδέκτη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον απόηχο των δηλώσεών του περί ανταλλαγής των δύο ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους ζητά ο Ερντογάν

22.04.2018, 14:13 | Πολιτική | cyclades voice

Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους ζητά ο Ερντογάν Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να εξετάσει την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών, εάν η Αθήνα από την πλευρά της προβεί στην έκδοση των οκτώ τούρκων αξιωματικών, που έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας, δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πέθανε ο 16χρονος που έπεσε από βράχια στο Κερατσίνι

21.04.2018, 17:14 | Κοινωνία | cyclades voice

Πέθανε ο 16χρονος που έπεσε από βράχια στο Κερατσίνι Έχασε τελικά τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 16χρονος μαθητής που έπεσε από βράχια στο Άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου» στο Κερατσίνι...

«Μόδα» η ασφαλιστική απάτη στον κλάδο αυτοκινήτου

21.04.2018, 16:55 | Οικονομία | cyclades voice

«Μόδα» η ασφαλιστική απάτη στον κλάδο αυτοκινήτου Αύξηση κατά 55% των εξακριβωμένων περιπτώσεων απάτης (από 2.318 περιπτώσεις το 2015 σε 3.583 το 2016) διαπίστωσε η Ένωση...

Μητσοτάκης από Μέγαρα: Ο πρωτογενής τομέας θα στηριχθεί από τη ΝΔ

21.04.2018, 16:44 | Πολιτική | cyclades voice

Μητσοτάκης από Μέγαρα: Ο πρωτογενής τομέας θα στηριχθεί από τη ΝΔ Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, περιόδευσε το Σάββατο 21 Απριλίου, στα Μέγαρα. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς παραγωγής και εμπορίας αγροτικών, κτηνοτροφικών και αλιευτικών προϊόντων. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιχειρηματίες και εργαζόμενοι όσο και για τις προοπτικές που υπάρχουν.

Παπαδημούλης: Συντεταγμένη έξοδος από το μνημόνιο και διαμόρφωση αναπτυξιακής στρατηγικής

21.04.2018, 16:34 | Πολιτική | cyclades voice

Παπαδημούλης: Συντεταγμένη έξοδος από το μνημόνιο και διαμόρφωση αναπτυξιακής στρατηγικής «Η συντεταγμένη έξοδος από το μνημόνιο και η διαμόρφωση της μετα-μνημονιακής αναπτυξιακής στρατηγικής αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα και θα φέρουν ελληνική υπογραφή», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης σε βίντεο-χαιρετισμό που απηύθυνε στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου της ΕΣΕΕ για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Ολιγοήμερη παράταση υποβολής των αιτήσεων στη πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας

20.04.2018, 20:54 | Οικονομία | cyclades voice

Ολιγοήμερη παράταση υποβολής των αιτήσεων στη πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 τροποποιείται ως την καταληκτική ημερομηνία, η οποία παρατείνεται έως και την Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 23:59:59.

Τσίπρας: Ένα ισχυρό nation brand απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων της επόμενης μέρας

20.04.2018, 20:42 | Πολιτική | cyclades voice

Τσίπρας: Ένα ισχυρό nation brand απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων της επόμενης μέρας Υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η δεύτερη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής. Ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του τόνισε ότι το κλειδί για την αλλαγή της εικόνας της χώρας είναι η αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και η προβολή της ανάκαμψης της οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων που συμβαίνουν στη χώρα. Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε το τριετές στρατηγικό σχέδιο για την Εθνική Επικοινωνιακή Πολιτική.