Τήνος: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

Τήνος: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

13.03.2018, 10:30 - Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθεάτρου (21/3),προσκαλεί τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου...

Στις 9 Ιουνίου το 5ο Tinos Running Experience 2018

11.03.2018, 18:16 | Αθλητισμός | cyclades voice

Στις 9 Ιουνίου το 5ο Tinos Running Experience 2018 O Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου προκηρύσσει για πέμπτη συνεχή χρονιά Αγώνες Δρόμου με την ονομασία «5ο Tinos Running Experience 2018» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμου Τήνου. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 21,1 χλμ. , 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. για παιδιά αλλά και 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018.

Τήνος: Νεκρός βρέθηκε μετά 4 μήνες από την εξαφάνισή του ο αμερικανός δικηγόρος

11.03.2018, 16:58 | Κοινωνία | cyclades voice

Τήνος: Νεκρός βρέθηκε μετά 4 μήνες από την εξαφάνισή του ο αμερικανός δικηγόρος Η σορός του αμερικανού Μπομπ Μέγιερ 69 χρόνων, εντοπίστηκε τυχαία το απόγευμα του Σαββάτου από επαγγελματία φωτογράφο στην περιοχή Κοσσίνι, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή του. Η σύζυγος του Γκέιλ Χάιτζερλινκ αναγνώρισε τα ρούχα του και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο δήμος Τήνου ενισχύει και εξαπλώνει την ανακύκλωση στο νησί

06.03.2018, 20:47 | Περιβάλλον | cyclades voice

Ο δήμος Τήνου ενισχύει και εξαπλώνει την ανακύκλωση στο νησί Από τις 2 Απριλίου το σύστημα ανακύκλωσης της Τήνου ολοκληρώνεται και η ανακύκλωση του χαρτιού, του γυαλιού, του πλαστικού και των ηλεκτρικών συσκευών, γίνεται πλέον καθημερινή μας συνήθεια, επισημαίνει ο δήμος. Όλες οι συσκευασίες από το σπίτι, τη δουλειά και τις επιχειρήσεις τοποθετούνται στους κατάλληλα χρωματισμένους κάδους. Η Τήνος θα αποτελέσει τον 1ο Δήμο στην Ελλάδα που θα εφαρμόσει στην πράξη τη μέθοδο συλλογής "Διαλογή στην Πηγή" με ξεχωριστούς κάδους για κάθε ανακυκλώσιμο υλικό, επισημαίνει η Κοιν.Σ.Επ. "Καλλονή Κελιά"

Συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών με το δήμαρχο Τήνου

06.03.2018, 20:27 | Πολιτική | cyclades voice

Συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών με το δήμαρχο Τήνου Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου, με το δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο. Μεταξύ άλλων θεμάτων, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα δυο νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του υπουργείου Εσωτερικών, (ΦιλόΔημος Ι και ΙΙ) συνολικού ύψους 740 εκατ. ευρώ, σε συνάρτηση με τις ανάγκες του Δήμου και τις δυνατότητες αξιοποίησης των αντίστοιχων προσκλήσεων που έχουν εκδοθεί ή αναμένεται σύντομα η έκδοσή τους, όπως αυτή για τις Παιδικές Χαρές.

Ι.Σιώτος για ΠΙΙΕΤ: Η επιτυχής κατάληξη μας βρίσκει όλους ενωμένους και ευτυχείς

28.02.2018, 19:17 | Πολιτική | cyclades voice

Ι.Σιώτος για ΠΙΙΕΤ: Η επιτυχής κατάληξη μας βρίσκει όλους ενωμένους και ευτυχείς Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του από το γεγονός ότι με την τροπολογία για το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, ήλθε σε πέρας ένα ζήτημα που αποτελούσε ανοιχτή πληγή για το σύνολο του Τηνιακού λαού, εξέφρασε ο δήμαρχος Τήνου, Ιωάννης Σιώτος, που μαζί με αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου παρακολούθησε από τα θεωρεία της Βουλής τη συζήτηση στην Ολομέλεια...

Συρμαλένιος για ΠΙΕΤ: Αποκαθιστούμε τη νομιμότητα και την παράδοση 200 χρόνων στην Τήνο

27.02.2018, 18:40 | Πολιτική | cyclades voice

Συρμαλένιος για ΠΙΕΤ: Αποκαθιστούμε τη νομιμότητα και την παράδοση 200 χρόνων στην Τήνο "Την τροπολογία για το ΠΙΕΤ συνυπογράφω μαζί με άλλους έξι συναδέλφους, που είναι και σε άλλα κόμματα, όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο κ. Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι και ο κ. Κώστας Ζουράρις από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που συνυπογράφουν αυτή την τροπολογία, η οποία για μας τους Κυκλαδίτες και για ολόκληρη την Τήνο είναι μια εμβληματική στην κυριολεξία τροπολογία, διότι αποκαθιστά τη νομιμότητα και την παράδοση διακοσίων χρόνων κυριολεκτικά", είπε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, στην Ολομέλεια της Βουλής για το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου. Τι δήλωσε μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου, για τη στάση που τήρησαν η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η ΝΔ και ιδιαίτερα ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης....

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του Έτους Χαλεπά

20.02.2018, 19:33 | Πολιτισμός | cyclades voice

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του Έτους Χαλεπά Το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου "Γιαννούλης Χαλεπάς" του Δήμου Τήνου, διοργανώνει το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 18.00, στο χώρο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων, στην Αθήνα, παρουσίαση του προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων Έτους Χαλεπά το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με απόφαση της υπουργού Λυδίας Κονιόρδου.

Αλλαγή ημερομηνίας για τη Γ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

17.02.2018, 14:48 | Οικονομία | cyclades voice

Αλλαγή ημερομηνίας για τη Γ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, ενημερώνουν ότι η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για το 2018 δεν θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 λόγω κωλύματος.

Ξεκινούν επιδοτούμενα σεμινάρια Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

04.02.2018, 17:55 | Εκπαίδευση | cyclades voice

Ξεκινούν επιδοτούμενα σεμινάρια Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου Στο πλαίσιο της προκήρυξης του Ο.Α.Ε.Δ. ‘’Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1–30) 2017’’, ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου σε συνεργασία με το ΚΕΚ Άνοδος θα πραγματοποιήσει δύο σεμινάρια, τα οποία είναι επιδοτούμενα για τους εργαζόμενους που θα συμμετέχουν. Το πρώτο σεμινάριο ξεκινά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου...