Γ. Λεονταρίτης: Η επαναηλεκτροδότηση του Νεωρίου συμβολίζει την "επανεκκίνηση" του ναυπηγείου

Γ. Λεονταρίτης: Η επαναηλεκτροδότηση του Νεωρίου συμβολίζει την "επανεκκίνηση" του ναυπηγείου

20.02.2018, 21:14 - Με δήλωσή του την Τρίτη, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, χαιρετίζει την επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης στο ναυπηγείο του Νεωρίου.

Σύρος: Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για το Δημοτικό Σχολείο Βάρης

20.02.2018, 20:20 | Πολιτική | cyclades voice

Σύρος: Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για το Δημοτικό Σχολείο Βάρης Υπεγράφη την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, η σύμβαση για το έργο «Επισκευή – Επέκταση Δημοτικού Σχολείου Βάρης Νήσου Σύρου και Ανέγερση Νηπιαγωγείου», προϋπολογισμού 2.623.840€, με τον ανάδοχο του έργου «ΙΜΙΑ Τεχνική Α.Ε.».

Το Κάψιμο του Καρνάβαλου την Τρίτη στην Άνω Σύρο

19.02.2018, 14:32 | Πολιτισμός | cyclades voice

Το Κάψιμο του Καρνάβαλου την Τρίτη στην Άνω Σύρο Στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2018, ο δήμος Σύρου - Ερμούπολης, προσκαλεί στο Κάψιμο του Καρνάβαλου στην Πλατεία Μάρκου Βαμβακάρη στην Άνω Σύρο, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00.

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης ΠΥ Νοτίου Αιγαίου στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

17.02.2018, 16:10 | Πολιτική | cyclades voice

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης ΠΥ Νοτίου Αιγαίου στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, επισκέφθηκε την Παρασκευή στο γραφείο του, ο απερχόμενος Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης.

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή

17.02.2018, 14:58 | Πολιτική | cyclades voice

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή Με τη Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, η οποία βρίσκεται στη Σύρο, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης. Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης πολιτευτές και τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συνάντηση δημάρχου Σύρου με τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή

16.02.2018, 21:26 | Πολιτική | cyclades voice

Συνάντηση δημάρχου Σύρου με τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή Τη βουλευτή Β’ Αθηνών της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο επίσκεψής της στη Σύρο. Την κ. Καραμανλή συνόδευαν ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στυλιανός Κονταδάκης, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνάντηση Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου με το δήμαρχο Σύρου

15.02.2018, 21:48 | Πολιτική | cyclades voice

Συνάντηση Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου με το δήμαρχο Σύρου Στο πλαίσιο ανάληψης των νέων καθηκόντων του ως Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, ο Ταξίαρχος Γεώργιος Γεωργακάκος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα κοινής συνεργασίας μεταξύ των δύο θεσμών.

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Κυκλάδων Α. Συρίγου για τη διάσωση του Κοιμητηρίου του Αγ.Γεωργίου στη Σύρο

15.02.2018, 21:22 | Πολιτική | cyclades voice

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Κυκλάδων Α. Συρίγου για τη διάσωση του Κοιμητηρίου του Αγ.Γεωργίου στη Σύρο Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αντώνη Συρίγου προς την υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, σχετικά με τη διάσωση των ταφικών μνημείων, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως «ιστορικά διατηρητέα» και βρίσκονται στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στην Ερμούπολη.

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου

15.02.2018, 20:01 | Πολιτική | cyclades voice

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου Με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου, Ταξίαρχο, Γεώργιο Γεωργακάκο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα μετά τις πρόσφατες κρίσεις της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.

Συγχαρητήρια στο νέο Λιμενάρχη Πειραιά Ν. Πολέμη εκφράζει ο δήμος Σύρου

13.02.2018, 0:42 | Κοινωνία | cyclades voice

Συγχαρητήρια στο νέο Λιμενάρχη Πειραιά Ν. Πολέμη εκφράζει ο δήμος Σύρου Ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Πλοίαρχο Λ.Σ Νικόλαο Πολέμη με καταγωγή από την Άνδρο για την προαγωγή του σε Λιμενάρχη Πειραιά. Ο κ. Πολέμης είχε υπηρετήσει στο Λιμεναρχείο Σύρου, αλλά και ως Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου/Σχολή Πλοιάρχων.