Προκηρύσσονται από την Περιφέρεια Δίκτυα Αποχέτευσης Κέας, 1,4 εκατ. ευρώ

Προκηρύσσονται από την Περιφέρεια Δίκτυα Αποχέτευσης Κέας, 1,4 εκατ. ευρώ

24.02.2018, 19:05 - Με απόφαση του περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου του έργου “Δίκτυα Αποχέτευσης Κορρησίας και Βουρκαρίου, Δήμου Κέας”, συνολικού προϋπολογισμού 1.436.000 ευρώ.

Προκηρύσσονται τα δίκτυα αποχέτευσης Κορρησίας και Βουρκαρίου Κέας

22.01.2018, 15:28 | Τεχνολογία | cyclades voice

Προκηρύσσονται τα δίκτυα αποχέτευσης Κορρησίας και Βουρκαρίου Κέας Ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο για το νησί της Κέας, περνά στο στάδιο της υλοποίησης. Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προέβη στην έγκριση της διακήρυξης και της διαδικασίας με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο “ Δίκτυα Αποχέτευσης Κορρησίας και Βουρκαρίου, Δήμου Κέας”, το οποίο αποτελεί τμήμα της Πράξης «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Δήμου Κέας», συνολικού προϋπολογισμού 6.393.347,03 ευρώ.

Παραλαβή νέου ασθενοφόρου Δήμου Κέας

13.12.2017, 20:31 | Υγεία | cyclades voice

Παραλαβή νέου ασθενοφόρου Δήμου Κέας Παραδόθηκε στο Δήμο Κέας την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, από την κατασκευαστική εταιρεία το νέο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Κέας αφού προηγήθηκε εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία και τον εξοπλισμό του.

Αδειοδοτήθηκε ο ΧΥΤΑ Κέας

04.12.2017, 23:39 | Περιβάλλον | cyclades voice

Αδειοδοτήθηκε ο ΧΥΤΑ Κέας Αδειοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο ΧΥΤΑ Κέας στη θέση Πάουρας του νησιού, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Φλεβάρη. Φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του ΧΥΤΑ είναι ο Δήμος Κέας και η επιφάνεια του χώρου των εγκαταστάσεων ανέρχεται σε 40 στρέμματα περίπου.

Γιάννης Ευαγγέλου: Ανάπτυξη κρουαζιέρας σε συνάρτηση των δυνατοτήτων κάθε νησιού

01.11.2017, 23:44 | Πολιτική | cyclades voice

Γιάννης Ευαγγέλου: Ανάπτυξη κρουαζιέρας σε συνάρτηση των δυνατοτήτων κάθε νησιού Ο δήμαρχος Κέας, Γιάννης Ευαγγέλου μίλησε στον Aegean Voice 107.5 FM και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου για την κρουαζιέρα και την ανακύκλωση, με αφορμή τις σχετικές αναφορές του στο 10ο Συνέδριο Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε 21 - 22 Οκτωβρίου στη Νάξο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου έχει πλούσια εμπειρία σε ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης, αφού επί πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA)...

Δωρεά απορριμματοφόρου στο Δήμο Κέας από τη Βουλή των Ελλήνων

16.10.2017, 18:01 | Πολιτική | cyclades voice

Δωρεά απορριμματοφόρου στο Δήμο Κέας από τη Βουλή των Ελλήνων Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νίκος Μανιός και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2017, παρευρέθηκε στην παράδοση ενός μικρού απορριμματοφόρου στο Δήμο Κέας, που δώρισε η Βουλή των Ελλήνων.

Δημοπράτηση έργων συντήρησης οδικού δικτύου Κέας

05.10.2017, 21:22 | Τεχνολογία | cyclades voice

Δημοπράτηση έργων συντήρησης οδικού δικτύου Κέας Με απόφαση του περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Κέας», προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Στην εκδήλωση για την Αρχαία Καρθαία Κέας οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

19.09.2017, 15:05 | Πολιτική | cyclades voice

Στην εκδήλωση για την Αρχαία Καρθαία Κέας οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ) Στην Κέα βρέθηκαν από 15 έως 17/9 οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ των Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός, προσκεκλημένοι από το Δήμο της Κέας.

Κέα: Μετά 3000 χρόνια το θέατρο της αρχαίας Καρθαίας ζωντάνεψε ξανά (ΒΙΝΤΕΟ)

18.09.2017, 21:53 | Πολιτισμός | cyclades voice

Κέα: Μετά 3000 χρόνια το θέατρο της αρχαίας Καρθαίας ζωντάνεψε ξανά (ΒΙΝΤΕΟ) 3.000 χρόνια μετά, το θέατρο της αρχαίας Καρθαίας στην Κέα ζωντάνεψε ξανά. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων σε συνεργασία με το Δήμο Κέας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργάνωσαν, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ένα εξαιρετικά επιτυχημένο διήμερο εκδηλώσεων απόδοσης του αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Καρθαίας στο κοινό. Αφορμή στάθηκε η βράβευση του έργου συντήρησης και ανάδειξης του χώρου με το σημαντικό βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Πολιτιστική Κληρονομιά / Βραβείο Europa Nostra 2017.

Στην Κέα ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης

14.09.2017, 23:07 | Πολιτική | cyclades voice

Στην Κέα ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης Την Κέα επισκέφθηκε την Πέμπτη ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εκδηλώσεις για την απόδοση στο ευρύ κοινό του έργου συντήρησης και ανάδειξης της αρχαίας Καρθαίας και τα αποκαλυπτήρια του βραβείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πολιτιστική κληρονομιά "Europa Nostra 2017"...