Αντίθετο το δημοτικό συμβούλιο Κέας σε ενδεχόμενη αλλαγή του θεσμικού καθεστώτος της Μακρονήσου

Αντίθετο το δημοτικό συμβούλιο Κέας σε ενδεχόμενη αλλαγή του θεσμικού καθεστώτος της Μακρονήσου

11.04.2018, 19:21 - Το δημοτικό συμβούλιο Κέας με απόφαση - ψήψισμα αποδοκιμάζει το ενδεχόμενο οποιασδήποτε θεσμικής αλλαγής, τόσο στο ιδιοκτησιακό, όσο και στο διοικητικό καθεστώς που διέπει τη Μακρόνησο.

Ανάπλαση της πλατείας Κάτω Μεριάς Κέας

11.04.2018, 18:56 | Τεχνολογία | cyclades voice

Ανάπλαση της πλατείας Κάτω Μεριάς Κέας Με την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η ανάπλαση της πλατείας Κάτω Μεριάς Κέας. Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση, βάσει της οποίας η Περιφέρεια συγχρηματοδοτεί το έργο και αναλαμβάνει τη δημοπράτησή του...

Πάσχα στην Κέα: Μια εμπειρία αυθεντική, χωρίς φτιασίδια, λέει ο δήμαρχος, Γιάννης Ευαγγέλου

29.03.2018, 20:12 | Πολιτισμός | cyclades voice

Πάσχα στην Κέα: Μια εμπειρία αυθεντική, χωρίς φτιασίδια, λέει ο δήμαρχος, Γιάννης Ευαγγέλου Η Κέα, η πύλη των Κυκλάδων, απέχοντας μία ώρα μόνο από την Αττική, γιορτάζει το Πάσχα με έθιμα και παραδόσεις που αξίζει να ζήσει κανείς από κοντά. Με τις πλαγιές της καταπράσινες και ανθισμένες και τις παραλίες της παραδεισένιες, καλωσορίζει τους επισκέπτες της σε ένα μοναδικό κυκλαδίτικο σκηνικό. Οι ημέρες του Πάσχα στην Κέα έχουν ατμόσφαιρα κατανυκτική και οι τοπικές παραδόσεις πρωταγωνιστούν. Ο δήμαρχος Κέας, Γιάννης Ευαγγέλου, μίλησε στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου, για την πορεία των έργων, αλλά και για τον εορτασμό των ημερών του Πάσχα στο νησί

Χρηματοδότηση του Δήμου Κέας από την Περιφέρεια για ανακατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Ιουλίδα

13.03.2018, 22:49 | Αθλητισμός | cyclades voice

Χρηματοδότηση του Δήμου Κέας από την Περιφέρεια για ανακατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Ιουλίδα Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της προς τους ΟΤΑ Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και με ειλημμένη την απόφαση για τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων στα νησιά, συνδράμει οικονομικά το Δήμο Κέας για την ανακατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην Ιουλίδα.

Προγραμματική σύμβαση για ευπρεπισμό και ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων στην Κέα

03.03.2018, 16:50 | Πολιτισμός | cyclades voice

Προγραμματική σύμβαση για ευπρεπισμό και ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων στην Κέα Με αντικείμενο τον Ευπρεπισμό και την Ανάδειξη Αρχαιολογικών Χώρων Καρθαίας και Αγ. Ειρήνης στην Κέα, υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Κέας.

Προκηρύσσονται από την Περιφέρεια Δίκτυα Αποχέτευσης Κέας, 1,4 εκατ. ευρώ

24.02.2018, 19:05 | Τεχνολογία | cyclades voice

Προκηρύσσονται από την Περιφέρεια Δίκτυα Αποχέτευσης Κέας, 1,4 εκατ. ευρώ Με απόφαση του περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου του έργου “Δίκτυα Αποχέτευσης Κορρησίας και Βουρκαρίου, Δήμου Κέας”, συνολικού προϋπολογισμού 1.436.000 ευρώ.

Προκηρύσσονται τα δίκτυα αποχέτευσης Κορρησίας και Βουρκαρίου Κέας

22.01.2018, 15:28 | Τεχνολογία | cyclades voice

Προκηρύσσονται τα δίκτυα αποχέτευσης Κορρησίας και Βουρκαρίου Κέας Ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο για το νησί της Κέας, περνά στο στάδιο της υλοποίησης. Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προέβη στην έγκριση της διακήρυξης και της διαδικασίας με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο “ Δίκτυα Αποχέτευσης Κορρησίας και Βουρκαρίου, Δήμου Κέας”, το οποίο αποτελεί τμήμα της Πράξης «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Δήμου Κέας», συνολικού προϋπολογισμού 6.393.347,03 ευρώ.

Παραλαβή νέου ασθενοφόρου Δήμου Κέας

13.12.2017, 20:31 | Υγεία | cyclades voice

Παραλαβή νέου ασθενοφόρου Δήμου Κέας Παραδόθηκε στο Δήμο Κέας την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, από την κατασκευαστική εταιρεία το νέο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Κέας αφού προηγήθηκε εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία και τον εξοπλισμό του.

Αδειοδοτήθηκε ο ΧΥΤΑ Κέας

04.12.2017, 23:39 | Περιβάλλον | cyclades voice

Αδειοδοτήθηκε ο ΧΥΤΑ Κέας Αδειοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο ΧΥΤΑ Κέας στη θέση Πάουρας του νησιού, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Φλεβάρη. Φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του ΧΥΤΑ είναι ο Δήμος Κέας και η επιφάνεια του χώρου των εγκαταστάσεων ανέρχεται σε 40 στρέμματα περίπου.

Γιάννης Ευαγγέλου: Ανάπτυξη κρουαζιέρας σε συνάρτηση των δυνατοτήτων κάθε νησιού

01.11.2017, 23:44 | Πολιτική | cyclades voice

Γιάννης Ευαγγέλου: Ανάπτυξη κρουαζιέρας σε συνάρτηση των δυνατοτήτων κάθε νησιού Ο δήμαρχος Κέας, Γιάννης Ευαγγέλου μίλησε στον Aegean Voice 107.5 FM και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου για την κρουαζιέρα και την ανακύκλωση, με αφορμή τις σχετικές αναφορές του στο 10ο Συνέδριο Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε 21 - 22 Οκτωβρίου στη Νάξο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου έχει πλούσια εμπειρία σε ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης, αφού επί πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA)...