Ποδοσφαιριστής ξεψύχησε στο γήπεδο του Δερβενίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποδοσφαιριστής ξεψύχησε στο γήπεδο του Δερβενίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

24.09.2017, 22:14 - Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του αγώνα, αλλά και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή...

Κρήτη: Η νύφη έμαθε ότι παντρεύεται… την ημέρα του γάμου!

24.09.2017, 0:33 | Κοινωνία | cyclades voice

Κρήτη: Η νύφη έμαθε ότι παντρεύεται… την ημέρα του γάμου! Διεκδικεί ίσως τον τίτλο του πιο ρομαντικού γάμου της χρονιάς. Ενός γάμου για τον οποίο η νύφη δεν γνώριζε ούτε την ημερομηνία του!

Ηλεία: Επικίνδυνες διαστάσεις πήρε μεγάλη πυρκαγιά που έφτασε στα σπίτια!

23.09.2017, 19:04 | Κοινωνία | cyclades voice

Ηλεία: Επικίνδυνες διαστάσεις πήρε μεγάλη πυρκαγιά που έφτασε στα σπίτια! Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, στη Μάκιστο, στη Ζαχάρω. Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής...

Ζώα κατασπάραξαν Βρετανίδα τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί (ΒΙΝΤΕΟ)

23.09.2017, 18:07 | Κοινωνία | cyclades voice

Ζώα κατασπάραξαν Βρετανίδα τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί (ΒΙΝΤΕΟ) Οι έρευνες αποκάλυψαν τη φρικτή αλήθεια για τη Βρετανίδα τουρίστρια, που το σώμα της βρέθηκε κατασπαραγμένο από άγρια ζώα...

Εξ «οικείων» τα βέλη

22.09.2017, 23:41 | Πολιτική | cyclades voice

Εξ «οικείων» τα βέλη Εξ «οικείων» τα βέλη. Η φράση αυτή έρχεται ως τις μέρες μας από την αρχαιότητα και υπονοεί με παροιμιώδη τρόπο ότι κάποιος προσπαθεί να επιφέρει πλήγμα προς άλλον αν και «θεωρητικά» ανήκει στον ίδιο χώρο ή υπηρετεί τον ίδιο σκοπό. Αυτή ίσως ήταν η πρώτη σκέψη πολλών όταν διάβασαν την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Ι. Μαχαιρίδη με την οποία ο πρώην Περιφερειάρχης παραπονείται πως «η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να οικειοποιείται τα έργα που εμείς προγραμματίσαμε, εντάξαμε κλπ…».

Γ. Μαχαιρίδης: Η περιφερειακή αρχή συνεχίζει να οικειοποιείται δικά μας έργα

21.09.2017, 23:23 | Πολιτική | cyclades voice

Γ. Μαχαιρίδης: Η περιφερειακή αρχή συνεχίζει να οικειοποιείται δικά μας έργα Με έκπληξη διαπιστώνουμε πως η περιφερειακή αρχή συνεχίζει να οικειοποιείται τα έργα που εμείς προγραμματίσαμε, εντάξαμε σε χρηματοδοτικά πλαίσια και υλοποιήσαμε κατά το μεγαλύτερο μέρος τους, επισημαίνει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου "Νότιο Αιγαίο - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας"...

Η κατασκευή του Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης θα ξεκινήσει στις αρχές του 2019

21.09.2017, 21:54 | Πολιτική | cyclades voice

Η κατασκευή του Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης θα ξεκινήσει στις αρχές του 2019 Η μέχρι τώρα εμπειρία από όλα αυτά τα συνέδρια που έχουν στόχο να συνθέσουμε όλοι μαζί το σχέδιο μας για την παραγωγική ανασυγκρότηση και να έχουμε τον περιφερειακό σχεδιασμό στις 13 Περιφέρειες και όλοι αυτοί μαζί να συνθέσουμε τον εθνικό σχεδιασμό, είναι κάτι παραπάνω από θετική. Αυτό τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική ομιλία στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στο Ηράκλειο, στο Κινηματοθέατρο Αστόρια.

Χαρακτηρισμοί και κοσμητικά στη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση Ζαννετίδη - Κόκκινου

21.09.2017, 21:16 | Πολιτική | cyclades voice

Χαρακτηρισμοί και κοσμητικά στη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση Ζαννετίδη - Κόκκινου Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ των αντιπεριφερειαρχών Νοτίου Αιγαίου, Φιλήμονα Ζαννετίδη και Χαράλαμπου Κόκκινου... Φ. Ζαννετίδης: «Ο Χαρ. Κόκκινος έχει το θράσος να μας ζητάει και τα ρέστα, επειδή βάλαμε τέλος στη φάμπρικα των διπλοπληρωμένων εισιτηρίων του» - Χ. Κόκκινος: "Εκτός από… «Σεφ της γκάφας», υποψήφιος για το Guinness φαιδρότητας και πολιτικής ανικανότητας, με τις άστοχες πράξεις του ο κ. Ζαννετίδης, υποψήφιος και... για μετακίνησή του στο εδώλιο του κατηγορουμένου!"

Χ.Κόκκινος: Υποψήφιος για το Guinness φαιδρότητας και πολιτικής ανικανότητας ο κ. Ζαννετίδης

21.09.2017, 11:01 | Πολιτική | cyclades voice

Χ.Κόκκινος: Υποψήφιος για το Guinness φαιδρότητας και πολιτικής ανικανότητας ο κ. Ζαννετίδης Η εκπρόθεσμη, παραπλανητική, προσβλητική και ασυνάρτητη απάντηση του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και αντιπεριφερειάρχη γαστρονομίας της Π.Ν.Αι. στο δίκαιο και συγκεκριμένο αίτημά μου, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τη σκοπιμότητα που εξυπηρετεί και το τυφλό μίσος που «τρέφει» εναντίον μου, αναφέρει στην απάντηση που δίνει στον κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ομιλία Τσίπρα το βράδυ στο 3ο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση

21.09.2017, 10:03 | Πολιτική | cyclades voice

Ομιλία Τσίπρα το βράδυ στο 3ο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση Κορυφώνονται σήμερα Πέμπτη οι εργασίες του 3ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση, στην Κρήτη τη φορά αυτή, με την ολοήμερη συνεδρίαση που θα κλείσει το βράδυ με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των Βασίλη Λαμπρινού, δημάρχου Ηρακλείου, και Σταύρου Αρναουτάκη, περιφερειάρχη.