"Πράσινο" φως σε επενδυτές άναψε η Αμοργός - Επιφυλάχτηκε η Νάξος

Δημοσίευση: 13.09.2013, 14:31
Τελευταία Ενημέρωση: 16.09.2013, 23:45

Εκπρόσωπος ελλήνων επενδυτών του εξωτερικού - μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και ο γνωστός από την πρόταση διάσωσης της Ελλάδας από το χρέος με ομόλογα ύψους 600 δισεκατομμυρίων, Αρτέμης Σώρρας- επισκέφθηκε τα νησιά της Αμοργού και της Νάξου με σκοπό να διερευνήσει αν οι δήμοι είναι θετικοί σε σχετικές επενδύσεις στα όρια αρμοδιότητάς τους. Ο εκπρόσωπος των επενδυτών, κ. Στέλιος Τσέπος, αφού ενημέρωσε για τη διάθεσή τους να επενδύσουν στα νησιά, τόσο σε αναπτυξιακά, αλλά και και σε κοινωνικού χαρακτήρα έργα, έλαβε τη θετική ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αμοργού, για την υπογραφή της σχετικής ανακοίνωσης-πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επενδυτές, Στη Νάξο...
Bookmark and Share

...η ενημέρωση έγινε κατά τη συνάντηση που είχε ο εκπρόσωπος των επενδυτών με το δήμαρχο, αντιδημάρχους και τους προέδρους, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου και του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Στη Νάξο, δεν υπήρξε συγκεκριμένη εξέλιξη στην παρούσα φάση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos News, προέτρεψαν τον εκπρόσωπο των επενδυτών, να κάνει ανάλογη ενημέρωση και στην αντιπολίτευση.

Σε σχετικό ερώτημα, που έθεσε το Naxos News στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Νίκο Μαράκη, που λογικά θα έπρεπε να συνατήσει πρώτα ο κ. Τσέπος, η απάντηση ήταν ότι δεν είχε καμία κρούση από υποψήφιους επενδυτές.

Μάλιστα, ο κ. Μαράκης, δήλωσε, ότι έχει δεχθεί επιστολή από τον εκπρόσωπο των πολιτών που είχαν προβεί στο παρελθόν σ συμφωνία ανταλλαγής περιοχής της Αττικής (δασικής έκτασης) με μια περιοχή της Κορώνου και πως θα φέρει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, στο πλαίσιο της δυνατότητας ανάπτυξης της εν λόγω περιοχής της ορεινής Νάξου επ’ ωφελεία και του δήμου.

Το Naxos News, ρώτησε σχετικά το δήμαρχο Αμοργού, Νικήτα Ρούσσο, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας και απάντησε στις ερωτήσεις που θέσαμε.

 • Ακούστε στο ΗΧΗΤΙΚΟ τι απάντησε ο δήμαρχος Αμοργού, Νικήτας Ρούσσος
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αμοργού κατά τη συνεδρίασή του στις 5 Σεπτεμβρίου 2013, όπως δημοσιεύθηκε, αναφέρει:

"Αποδέχεται την εισήγηση του Δημάρχου και τον εξουσιοδοτεί για την υπογραφή της σχετικής ανακοίνωσης-πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επενδυτές προκειμένου να πραγματοποιηθούν έργα αναπτυξιακού και κοινωνικού χαρακτήρα πάνω στο νησί μας".

Ένα από τα βασικά ερωτήματα, το οποίο θέσαμε και προς το δήμαρχο Αμοργού, είναι ποιο θα είναι το αντάλλαγμα για τους επενδυτές και όπως απάντησε, θα είναι η απόσβεση της δαπάνης άτοκα με τη μορφή της εκμετάλλευσης του έργου (π.χ. έσοδα μαρίνας) για χρονικό διάστημα 50 ετών.

Στο ερώτημα, αν ο ίδιος, ως δήμαρχος, έχει υποχρέωση εντολής ενεργειών για την πρόοδο της επένδυσης, απάντησε πως δεν έχει, αλλά θα αποφασίζει κάθε φορά το δημοτικό συμβούλιο για όποιο θέμα θα προκύπτει και από τη στιγμή που το αίτημα που θα υποβληθεί προς τους επενδυτές γίνει αποδεκτό.

Επισημαίνεται, ότι ήδη ο δήμαρχος, είναι εκείνος που εξουσιοδοτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο να προχωρήσει στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους επενδυτές.

Δεν θα χρειαστεί λοιπόν και στη συνέχεια, προφανώς και πάλι μετά από έγγκριση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμος, αλλά με την υπογραφή του δημάρχου, να διασφαλίζει ότι θα έχουν οι επενδυτές τη διαχείριση της επένδυσης για το διάστημα που θα συμφωνηθεί;

Ο δήμος Αμοργού, δεν θα πρέπει να ζητήσει και να έχει έγκυρες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές;

Αυτό πάντως, που αξίζει να αναφερθεί, είναι, ότι οι επενδυτές, είναι βέβαιο πως λειτουργούν με κύριο γνώμονα το κέρδος.

Και όσο μεγαλύτερο είναι το κέρδος στο οποίο προσβλέπουν, τόσο μεγαλύτερο είναι και το ενδιαφέρον τους.

Επιπλέον, είναι γνωστό, ότι οι επενδυτές, αναζητούν  τις περισσότερες φορές, πηγές χρηματοδότησης για τις επενδύσεις τους.

Δηλαδή, στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν επενδύουν δικά τους κεφάλαια ή μόνο δικά τους κεφάλαια, ενώ επιπλέον, όπως για παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα κερδίσουν από την αξιοποίηση-εκμετάλλευση των υποδομών που θα κατασκευαστούν.

Ο δήμαρχος Αμοργού, πάντως, εκφράζοντας τον προφανή ενθουσιασμό του από το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσει η Αμοργός υποδομές που έχει ανάγκη, είπε χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό!".

Επειδή, όμως, όπως είπε ο εκπρόσωπος των επενδυτών, τόσο στους εκπροσώπους του δήμου Αμοργού, όσο και στους εκπροσώπους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τους οποίους συναντήθηκε, ότι μεταξύ των επενδυτών είναι και ο Αρτέμης Σώρρας, είχαμε αρχικά αναδημοσιεύσει πρόσφατο δημοσίευμα (4 Αυγούστου 2013) του Έθνους της Κυριακής. Αναγνώστες, ενημέρωσαν με μηνύματά τους και για προγενέστερο δημοσίευμα, που επίσης, αναδημοσιεύουμε:

Δημοσίευμα της zougla.gr 3 Ιουλίου 2013 με τίτλο: "Αθώος ο Σώρρας για την υπόθεση των 600 δις"

Αθώος κρίθηκε ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τον Μανώλη Λαμπράκη, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων και την εξαγορά του ελληνικού χρέους.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση εκ μέρους του Αρτέμη Σώρρα και του Οργανισμού - Επιτροπής EI- END για τα αποτελέσματα της δίκης που έγινε την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

“ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΚΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ"

ΣΤΙΣ 28 Ιουνίου, 2013, ημέρα Παρασκευή
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ & Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ!
Ο ΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΑΞΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΛΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ
ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Θέμα:

Αποτελέσματα της Δίκης μετά τη μηνυτήρια αναφορά του Άδωνη Γεωργιάδη - Υπουργού Υγείας κατά του Αρτέμη Σώρρα και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του οργανισμού END για διασπορά ψευδών ειδήσεων για ότι αφορά την πρόταση χρηματοδότησης προς την Ελλάδα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος.

ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ, ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΑΤ, ΑΙΘΟΥΣΑ 1,
ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) - Ι. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του Οργανισμού με την επωνυμία «El- END» που είχε τον ισχυρισμό ότι οι ίδιοι με τους συνεργάτες τους, μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις και τρέφουν ψεύτικες ελπίδες στο λαό για εκχωρημένα Αμερικάνικα Χρεόγραφα / Διεθνείς Συναλλαγματικές, περιουσίας του Αρτέμη Σώρρα, που έχουν κατατεθεί υπέρ των Ελλήνων σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό και ως αντασφάλεια για την πρόταση χρηματοδότησης της Ελλάδος προσπαθώντας έτσι με αυτά τα ψευδή στοιχεία να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, να ξεσηκώσουν τους πολίτες και να ενοχλήσουν την εύρυθμη λειτουργία του Συντάγματος!

Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

Κατατέθηκε ΝΟΜΙΜΑ από τον οργανισμό ΕΙ-END, η πρόταση για την εκχώρηση Νόμιμης περιουσίας του, Χρεόγραφο/ Διεθνής Συναλλαγματικής (IBOE) που εκδίδεται από τον ίδιο έναντι νόμιμου χρέους του Αμερικάνικου Δημοσίου προς αυτόν, προς το Ελληνικό Δημόσιο για να χρησιμοποιηθεί ως αντασφάλεια για την παροχή δανείου στην Ελλάδα:
" Ποσό : $ 600.000.000.000 (Εξακόσια Δισεκατομμύρια Δολάρια) - USD,
" Επιτόκιο : 0,5 % (υπό συζήτηση),
" Αποπληρωμή : από 50 μέχρι και 100 χρόνια (για όσα αποφασιστεί) με δικαίωμα συνολικής αποπληρωμής κάθε 5 έτη

Για μήνες τώρα, ο Άδωνης Γεωργιάδης και άλλα άτομα συνεργάτες του, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι η πρόταση του Σώρρα δεν είναι φερέγγυα, παρουσιάζοντας κατά καιρούς κάθε λογής ψευδή έγγραφα, χωρίς όμως η ίδια η Κυβέρνηση να έχει τοποθετηθεί νομίμως είτε υπέρ είτε κατά. Με αναίδεια η ίδια ομάδα με ενεργό μέλος τον κο Γεωργιάδη, υποστηρίζουν επίμονα, σθεναρά και με υβριστικό τρόπο ανοικτά, με συστηματικές επιθέσεις και προσβολές δια μέσου του τύπου, του διαδικτύου και βοηθούμενοι σε περιπτώσεις από άλλους πολιτικούς ή άλλους, ότι βάσει των πληροφοριών που περισυνέλλεξαν οι συνεργάτες τους δημοσιογράφοι ή άλλοι από το διαδίκτυο ή και όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, από δική τους παρεμβολή .... προς το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής (Αν είναι ποτέ δυνατόν..), κατέληξαν σε συμπεράσματα ... ότι η υπόθεση δεν είναι φερέγγυα!!!

Οι ίδιοι κύκλοι, υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει έλεγχο και μάλιστα υποστήριξαν ότι η Αμερικάνικη Πρεσβεία καθώς και το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και η Τράπεζα Ελλάδος έχουν επικυρώσει ότι το χρεόγραφο δεν είναι αληθινό, ενώ υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για το αντίθετο,

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ!

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΦΑΙΜΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ, ΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!

Β. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ:

Στο δικαστήριο σύσσωμη η ομάδα της ΕΙ-END έφτασε από διάφορα μέρη της γης. Οι μάρτυρες του κατηγορούμενου έφτασαν από Αμερική και Καναδά. Τα στοιχεία που κατέθεσαν ήταν αψεγάδιαστα. Η απόδειξη του λογαριασμού με τα απαραίτητα νομιμοποιητικά κατατέθηκαν αλλά και διαβάστηκαν ενώπιον όλων. Η αίθουσα του Δικαστηρίου αλλά και έξω από αυτήν ήταν κατάμεστη από πολίτες (πέραν των 600 ατόμων). Ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, τόσο που κόντεψε να διακοπεί η Δίκη τρεις φορές.

Λόγω τεχνικού προβλήματος, τα ηχεία δεν λειτουργούσαν και έτσι η μετάδοση του ήχου γινόταν με δυσκολία. Έπρεπε να κρατηθεί ησυχία σε όλη τη διάρκεια της Δίκης για να μπορούν όλοι να παρακολουθούν. Παρόλο που ζητήθηκε να ηχογραφηθεί η δίκη, δεν δόθηκε το δικαίωμα να ηχογραφηθεί και έτσι η μαρτυρία έγινε με αργό τρόπο για να μπορεί να γίνεται η καταγραφή από τη γραμματεία.

Η Δίκη κράτησε αρκετές ώρες. Η Δικαστής και ο Εισαγγελέας ήταν εύστοχοι στις ερωτήσεις. Οι απαντήσεις από τους μάρτυρες αλλά και τους κατηγορούμενους δόθηκαν με καθαρό τρόπο χωρίς υπεκφυγές και ήταν πλήρως εμπεριστατωμένες. Από την άλλη πλευρά, ο κύριος οργανωτής της μηνυτήριας αναφοράς Υπ. Υγείας κος Γεωργιάδης δεν ήταν παρόν για να υποστηρίξει τις θέσεις του ο ίδιος αλλά έστειλε αντιπρόσωπο. Σε ένα τόσο σημαντικό συμβάν, δεν καταδέχτηκε ή φοβήθηκε τα αποτελέσματα, ο κος Γεωργιάδης, ενώ απειλούσε καιρό τώρα ότι θα πολεμήσει για την αλήθεια, την ώρα της αλήθειας δεν ήταν παρόν!

Οι δε μάρτυρες από την πλευρά του κατήγορου, το μόνο που μαρτύρησαν είναι ότι δεν έχουν κάτι εναντίον των κατηγορουμένων αλλά προσπαθούν να πιέσουν την κυβέρνηση με την μηνυτήρια αυτή αναφορά, να ψάξει το θέμα και να δώσει μια καθαρή απάντηση σε΄όλους για το όλο θέμα!

Γ. ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ:

1. Τα ομόλογα είναι ΥΠΑΡΚΤΑ, ΝΟΜΙΜΑ και κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό έτοιμα προς πίστωση και προεξόφληση στα ταμεία του Κράτους.

2. Η διαδικασία ρευστοποίησης είναι απλή. Αφού γίνουν όλα τα νομικά έγγραφα που θα πρέπει να συνοδεύουν τον έλεγχο και να δοθεί η άδεια από το νόμιμο δικαιούχο, με το πάτημα ενός κουμπιού η Τράπεζα Ελλάδος αντιπροσωπεύοντας το Κράτος ή το Υπουργείο οικονομικών με όποια τράπεζα επιλέξει, μπορούν εύκολα και γρήγορα να κατεβάσουν τα χρεόγραφα, να πιστωθεί ο λογαριασμός και να ρευστοποιηθούν αυτόματα.

3. Στη συνέχεια θα δεσμευτούν τα χρήματα υπέρ του δανεισμού της Χώρας, Θα υπογραφεί η τελική σύμβαση και κατά την εκταμίευση, θα δίδονται χρήματα έναντι κάλυψης ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου με αξία 1 : 1.

4. Η όλη διαδικασία μπορεί να διεκπεραιωθεί σε διάστημα 10 - 15 ημερών.

5. Η ΕΙ-ΕND και ο Αρτέμης Σώρρας δεν προσπαθούν να ιδρύσουν ούτε κόμμα ούτε δόγμα. Μάχονται για την διάσωση του Ελληνισμού και σώζοντας την Ελλάδα, τα κέρδη όλων θα είναι τεράστια.

6. Η αγόρευση του δικηγόρου - νομικού συμβούλου Γιώργου Παπαδάκη ήταν πολύ ορθά στοιχειοθετημένη, καθοριστική και επίσης πολύ στοχευμένη.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΣΥΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΛΗΞΕ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Στην Αθήνα σήμερα, ημέρα Παρασκευή 28 του Μήνα Ιουνίου,
μόλις καταγράφηκε μια καινούργια τροπή στην ιστορία της Ελλάδος και της αναπτυξιακής πορείας, που είτε κάποιοι το θέλουν είτε δεν το θέλουν, θα ακολουθήσει λίαν συντόμως.

Άρχισε να πέφτουν τα πέπλα και να φαίνεται το ΦΩΣ!

Ως Πολίτες σύσσωμοι όλοι εμείς, φέρουμε αυτοδικαίως και προδήλως διατηρούμε έννομο συμφέρον, δικαίωμα και υποχρέωση να συμβάλουμε στην τήρηση του Συντάγματός μας και να υποστηρίξουμε τα δίκαιά μας και γι’ αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να σταθούν πλάι στον Αρτέμη Σώρρα και στην END και να απαιτήσουμε όλοι από κοινού να ελεγχθεί και να υλοποιηθεί η πρόταση της χρηματοδότησης.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας του Κράτους μας, αφού περίπου 26 Δις το χρόνο θα γλιτώνει το Κράτος από τους τόκους και μόνο. Επίσης, το ποσό της δόσης αποπληρωμής του κεφαλαίου θα ανέρχεται στα 6 Δις Δολάρια ετησίως ποσό που είναι πολύ λιγότερο (και 10 φορές) από το μέσο όρο που καλείται η κυβέρνηση να πληρώνει ετησίως με τα δεδομένα του σήμερα (αν λάβουμε υπ’ όψη ότι σήμερα τα ομόλογα που εκχωρήσαμε προς τους δανειστές μας λήγουν στην καλύτερη περίπτωση στα 10 έτη και άρα πληρώνουμε αναλογικά κάθε έτος το 10 % τουλάχιστον συν τόκους)

Τα οφέλη είναι πολλαπλά. Η μείωση του κόστους, η πολύ χαμηλή δόση, η ευκολία στην εκταμίευση, οι αναπτυξιακοί τιθέμενοι στόχοι, η βοήθεια που θα προσφερθεί αφιλοκερδώς από την END για τις μελέτες ανάπτυξης που θα ετοιμαστούν από τα τους πολλούς επιστήμονες μέλη της, η χρηματοδότηση της ιδιωτικής αλλά και τραπεζικής αγοράς, η υλοποίηση πολλών επενδυτικών έργων στη χώρα που θα ανοίξουν μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας και θα συνεισφέρουν σε έσοδα προς το Κράτος και τους πολίτες του, είναι μερικά από τα σημαντικά οφέλη που θα έχει η χώρα ακολουθώντας την πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμη Σώρρα και της EI-END.

Αναμένεται επίσης σύντομα να οριστεί η ημερομηνία της προανακριτικής για τη μήνυση που κατατέθηκε από τον κο Αρτέμη Σώρρα εναντίον των Κυβερνόντων, των Βουλευτών, Υπουργών, Πρωθυπουργού, Προέδρου και Διοικητή Τράπεζας Ελλάδος για

1. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
2. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΙ
3. ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

Η Ελλάδα θα μπορέσει να αναδυθεί από τη θάλασσα της κρίσης μέσα από τους αφρούς σαν μια πανώρια Αφροδίτη. Η Ελλάδα, η χώρα του Φωτός με το Φωτεινό της ευλογημένο Λαό «ΕΛ ΛΑΣ» θα ανακτήσει ξανά και σύντομα τον ηγετικό ρόλο όπως της αρμόζει.
«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς»
Μαχάτμα Γκάντι, 1869-1948, Ινδός ηγέτης

Βίκυ Χαραλάμπους
Δια Αρτέμη Σώρρα & Οργανισμό- Επιτροπή EI- END
Και οι Αφυπνισμένοι Πολίτες
Εκ μέρους της Ελλάδος και εκπροσωπώντας τα δικαιώματά μας.Το ¨Εθνος της Κυριακής, στο φύλλο της 4ης Αυγούστου 2013, δημοσίευσε έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία φαίνεται να είναι πλαστά τα χρεόγραφα των εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τα οποία ο Αρτέμης Σώρρας και η παρέα του θα έσωζαν την Ελλάδα.Στις 5 Απριλίου 2013, και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασετο Έθνος της Κυριακής, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013) που διερευνά τους εθνοσωτήρες, Αρτέμη Σώρρα και άλλους, απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.

Μεγάλη έρευνα που διεξάγεται στην ευρύτερη πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, βγάζει πλέον στον αφρό, την απάτη του Έλληνα υπηκόου Αρτέμη Σώρρα και του Ελληνοαμερικανού Μανώλη Λαμπράκη, της περίφημης Οργάνωσης End National Debt (το τέλος του χρέους), που με πακέτο 600 δισ. δολαρίων, που διατείνονται ότι έχουν, θέλουν να σώσουν την χώρα. Φάκελος 670 σελίδων βρίσκεται στα χέρια του κ. Γιώργου Γιαλτουρίδη, οικονομολόγου και επιχειρηματία στον τομέα του Risk solutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, όπου αποκαλύπτεται ξεκάθαρα με επίσημα στοιχεία η απάτη που έχει στηθεί από τους Σώρρα-Λαμπράκη.

Οι ελληνικές αρχές ρώτησαν: "Τα λεφτά υπάρχουν;" και οι αμερικανικές απάντησαν: "Δεν υπάρχουν". Στον αμερικανικό Τειρεσία της Μασαχουσέτης έχουν φθάσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τα 600 δισ. εμπεριέχονται σε πλαστά χρεόγραφα που έχει τυπώσει και διακινεί ένας πρώην δικηγόρος όνοματι Στίβεν Λούις Γουόσνι.

Ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα είναι κάτοικος της πολιτείας της Ουάσιγκτον και το 2003 διεγράφη ως ανίκανος να ασκήσει δικηγορία, από τον Δικηγόρο Σύλλογο της πολιτείας, με να αποδώσει σε αμερικανική εταιρεία με τον τίτλο "United States" που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, την έκδοση χρεογράφων, τα οποία φέρονται να ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτείων έναντι διαφόρων που τα χρησιμοποιούν!

Συνεργάτης του Στίβεν Λούις Γουόσνι, στη συνέχεια εξουσιοδότησε τον Αρτέμη Σώρρα να διακινεί τα χρεόγραφα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να θέλει να διοχετεύσει τα υποτιθέμενα 600 δισ. στο χρέος της Ελλάδας.
ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΗΧΟΥ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: Νίκη Γαβαλά έγραψε: 20/10/2013
μπράβο δήμαρχε της αφάνειας και των πανηγυριών ανά το νησί ΠΟΥΛΑΤΑ ολα έτσιιι

Ο αναγνώστης: Gerasimos έγραψε: 20/09/2013
Επιτέλους φτάνει το ψέμμα και το παραμύθι αιώνων! ΔΗΜΑΡΧΕ! Θα σε γράψει η ιστορία! Εύγε!

Ο αναγνώστης: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ έγραψε: 17/09/2013
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END) ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ 516 ΔΙΣ $ ΑΤΟΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙ ΣΩΡΡΑ, END, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Κ.Ι.Σ. (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ), ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΤΟΚΑ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ. ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΥΤΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΛΩΝ ΜΑΣ.

Ο αναγνώστης: ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ έγραψε: 17/09/2013
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ"ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΝΞΕΙ....ΣΤΙΣ 28-6-2013 ΜΕ ΑΡ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ" ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ" ΠΑΜΨΗΦΗ!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ" ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ...ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΤΑ ΨΕΥΔΗ" Υ.Γ ΕΑΝ ΕΣΘΑΝΕΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

Ο αναγνώστης: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: 17/09/2013
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ ;

Ο αναγνώστης: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ έγραψε: 16/09/2013
ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΜΕΣΩ ΗΛ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ, ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ-ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΩΝ. Η ΚΥΡΙΑ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ Ή ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΣΤΑ ΟΣΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ο αναγνώστης: karpodinis evagelos έγραψε: 16/09/2013
ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ Ή ΔΙΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013. ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 600. ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΕΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

Ο αναγνώστης: VAYA SORRA έγραψε: 16/09/2013
Τα κακως κειμενα απο αμφιβολες πηγες,ξερετε να τα δημοσιευετε.Το γεγονος οτι ο Α.Σωρρας δικαστηκε στις 28/6/13 μηνυομενος απο τον Σπυρο Γεωργιαδη για διασπορα ψευδων ειδησεων,οσον αφορα στην προταση του για τη διασωση της Ελλαδας μας,και αθωωωθηκε,δεν επεσε στην αντιληψητου δημοσιογραφου που συνεταξε αυτο το αρθρο;Κι επισης ερωτω,γνωριζετε οτι ο κυριος Σωρρας μηνυσε τον κυριο μπομπολα και καθε αλλον υπευθυνο για τη διαδοση ψευδψν ειδησεων και χειραγωγηση κοινης γνωμης για το αρθρο του ''Εθνος'',επειδη δημοσιευσε τα ψευδη αυτα χωρις επισημα κρατικα αποδεικτικα στοιχεια;

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
 • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
  προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
 • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
 • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
 • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
 • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
 • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.