Στη Σύρο με την υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη, ο Φίλιππος Φόρτωμας

Δημοσίευση: 06.05.2021, 16:35
Τελευταία Ενημέρωση: 06.05.2021, 17:31

Την υφυπουργό Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη, κατά την επίσημη επίσκεψή της στη Σύρο συνόδευσε την Πέμπτη ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας. Αρχικά παραβρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο», όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Γραφείο του Διοικητή με το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, τους Διευθυντές Υπηρεσιών, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας-λ, τον Τομεάρχη του ΕΚΑΒ, τον Σύλλογο των Εργαζομένων, Ιατρούς και Νοσηλευτικό προσωπικό. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου και στα δύο Εμβολιαστικά του Κέντρα και παρακολούθησαν συνομιλία από το χώρο της Τηλεϊατρικής με οικογένεια ωφελουμένων τηλεπαιδοψυχιατρικής στη Νάξο και τη διαδικτυακή σύνδεση με την 2η ΥΠΕ.

Νωρίτερα το πρωί, ο κ. Φόρτωμας είχε προσέλθει στο εμβολιαστικό κέντρο Σύρου για να εμβολιαστεί κατά της Covid-19. 

Ο bουλευτής Κυκλάδων και η Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας συνέχισαν τις επαφές τους με την επίσκεψη στον Επίσκοπο Καθολικών π. Πέτρο Στεφάνου και στο Κέντρο Υγείας Ερμούπολης, όπου στεγάζεται το τρίτο Εμβολιαστικό Κέντρο της Σύρου.

Τέλος, ο κ. Φόρτωμας παραβρέθηκε στις συναντήσεις που είχε η Υφυπουργός με τον Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης κ. Νικόλαο Λειβαδάρα, τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γεώργιο Λεονταρίτη και τον αντιπεριφερειάρχη, Μάρκο Δαδάο. 

Ο κ. Φόρτωμας στο πέρας των συνεργασιών δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω την αγαπητή συνάδελφο Υφυπουργό κ. Ζωή Ράπτη στη Σύρο και να την ευχαριστήσω για όλη τη στήριξη και συνεισφορά της στα φλέγοντα θέματα του Νοσοκομείου μας αλλά και για το πολύτιμο έργο της στον τομέα της Ψυχικής Υγείας. Μετά τις σημερινές μας επαφές με τους τοπικούς φορείς της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, η Υφυπουργός απέκτησε μια πλήρη εικόνα για όλα αυτά τα ζητήματα που αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά το νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό των δομών υγείας της Σύρου για την εξαιρετική ροή εμβολιασμών, ένα μεγάλο στοίχημα για την Κυβέρνησή μας».

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 183


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.