Φ. Ζαννετίδης στον Χ. Κόκκινο: Εκ στόματος κόρακος «κρα» εξελεύσεται

Δημοσίευση: 16.04.2021, 21:08
Τελευταία Ενημέρωση: 16.04.2021, 21:11

Άλλη μια θρασύτατη προσπάθεια του Χαράλαμπου Κόκκινου να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, καταλήγει άδοξα, όπως και όλες οι προσπάθειες των γνωστών χορωδών, που ο ένας μετά τον άλλο πλειοδοτούν σε ζήλο κατά της Περιφερειακής Αρχής, αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Φιλήμονας Ζαννετίδης, απαντώντας σε ανακοίνωση του κ. Κόκκινου...
Φιλήμονας Ζαννετίδης (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη σε νέα ανακοίνωση του Χαράλαμπου Κόκκινου:

"Εκ στόματος κόρακος «κρα» εξελεύσεται λέει η παροιμία και ο Χαράλαμπος Κόκκινος βάλθηκε να την επιβεβαιώνει σε κάθε του ανακοίνωση.

Φαίνεται πως ζήλεψε τις πρακτικές των υπολοίπων της παρέας του και άρχισε και αυτός τις απειλές. Μόνο που διάλεξε λάθος στόχο.

Όσο για την “καραμέλα” περί της δήθεν αθώωσής του, είναι μια ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, αφού συνεχίζει να κρύβει την αλήθεια.

Συνιστώ λοιπόν στον Χαράλαμπο Κόκκινο να διαβάσει την απόφαση  635/19 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, που στις 19/2/2019 τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με 3ετή αναστολή για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Για το πειθαρχικό συμβούλιο που ισχυρίζεται ότι τον αθώωσε, ο Χαράλαμπος Κόκκινος διαστρεβλώνει και πάλι την αλήθεια. Το όργανο αυτό – που δεν είναι δικαστήριο - και που έκρινε το αδίκημά του ως προς το πειθαρχικό μέρος, απλά διαπίστωσε ότι πέρασαν τα πέντε χρόνια που προβλέπει το πειθαρχικό δίκαιο για την παραγραφή του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος, χωρίς σε καμία περίπτωση να υπεισέλθει στην ουσία και να εκδώσει απόφαση.

Συνεπώς, άλλη μια θρασύτατη προσπάθεια του Χαράλαμπου Κόκκινου να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, καταλήγει άδοξα, όπως και όλες οι προσπάθειες των γνωστών χορωδών, που ο ένας μετά τον άλλο πλειοδοτούν σε ζήλο κατά της Περιφερειακής Αρχής. 

ΥΓ: Μπάμπη, αυτή  είναι η εβδομάδα που βγαίνεις εσύ και ακολουθεί ο Θανάσης;  Έχετε πάρει σωστά τις οδηγίες ή θα γίνει παρεξήγηση;"

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 83


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.