Σύμβαση για προμήθεια κλιματιστικών και ψυκτικής μονάδας υπέγραψε ο Δήμος Σύρου

Δημοσίευση: 12.04.2021, 19:50
Τελευταία Ενημέρωση: 12.04.2021, 20:02

Στο πλαίσιο της συντήρησης και αναβάθμισης των πολιτιστικών χώρων του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια κλιματιστικών μονάδων για το Θέατρο Απόλλων και ψυκτικής μονάδας για το Ενυδρείο στο Κίνι, μεταξύ του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννη Πιταούλη και της αναδόχου εταιρείας «Μαυρομμάτης – Ζησιμάτος Ο.Ε.», συνολικού ποσού 61.442 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η αντικατάσταση των κεντρικών κλιματιστικών μονάδων (ΚΚΜ) αέρα-νερού, ψύξης-θέρμανσης, του Θεάτρου «Απόλλων» με νέες, λόγω εκτεταμένης βλάβης των υφιστάμενων, αλλά και της ανάγκης συμμόρφωσης σύμφωνα με την 26635/23-04-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας “Λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά τη χρήση κλιματιστικών μονάδων“...
Θέατρο Απόλλων

Οι εργασίες στο Θέατρο "Απόλλων", περιλαμβάνουν την απεγκατάσταση των υφισταμένων ή τη διάλυσή τους, προκειμένου να μεταφερθούν λόγω όγκου και βάρους, τη χρήση γερανοφόρου οχήματος, την τοποθέτηση των νέων με όλα τα απαιτούμενα υλικά και μικροϋλικά, καθώς και τη σύνδεσή τους στο δίκτυο των αεραγωγών, παραδομένα σε πλήρη λειτουργία. 

Στη σύμβαση που υπεγράφη περιλαμβάνονται και η προμήθεια και τοποθέτηση αντλίας θερμότητας στο Ενυδρείο που βρίσκεται στο Κίνι, για την ψύξη του θαλασσινού νερού που τροφοδοτεί τις εγκαταστάσεις του. 

Αξίζει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη προμήθεια χρηματοδοτείται από το πολιτιστικό τέλος, το οποίο προέκυψε από τον υποχρεωτικό περιορισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν από την πανδημία για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. 

Αναμφισβήτητα, ο Covid-19 άφησε έντονα τα σημάδια του στον πολιτισμό και την τέχνη, ωστόσο, όπως επισημαίνεται από το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, "αναζητήσαμε άλλες δημιουργικές οδούς στη νέα ψηφιακή εποχή και παράλληλα εστιάσαμε στη λειτουργική αναβάθμιση των χώρων μας, ώστε να είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 155


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.