Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σύρο

Δημοσίευση: 12.04.2021, 19:34
Τελευταία Ενημέρωση: 12.04.2021, 20:06

Στη Σύρο βρέθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, όπου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο» και πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητή, Μιχάλη Ζουλουφό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία και του Διοικητικού Διευθυντή Νικόλαου Τρίτζαλη, συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα υγείας που απασχολούν την κοινωνία της Σύρου και των Κυκλάδων. Ο κ. Φόρτωμας ενημερώθηκε αρχικά για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος “Ελευθερία” στη Σύρο, τη Σίφνο και τη Σέριφο, περιοχές ευθύνης του Νοσοκομείου. Επίσης, τέθηκαν υπόψιν του, το θέμα της τροποποίησης των οργανισμών των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου και η ανάγκη για ενίσχυση των μονάδων αυτών με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό...
Ο Φίλιππος Φόρτωμας με τον κοινό Διοικητή των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου, Μιχάλη Ζουλουφό

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Φόρτωμας είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με την πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αικατερίνη Καλογεράκη και τον αντιπρόεδρο κ. Πολύκαρπο Δεναξά, να ακούσει τα αιτήματά τους και να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς τους. Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής, ο Βουλευτής Κυκλάδων ευχαρίστησε στο πρόσωπό τους, όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, που με αυταπάρνηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του και ενημερώθηκε από την Διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Νευροκοπλή για τα σοβαρά κτιριακά και λειτουργικά του προβλήματα, καθώς και για τις ελλείψεις σε αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Δουρβετάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ευχήθηκε στον κ. Δουρβετάκη καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που κλήθηκε να αναλάβει και συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν το έργο της Αστυνομίας στις Κυκλάδες, όπως την ασφάλεια, την τροχαία και την αστυνόμευση, καθώς και για την επερχόμενη τουριστική περίοδο.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του στη Σύρο ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Μέσα σ’ αυτήν την δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση λόγω της πανδημίας, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και ενεργεί πάντα με γνώμονα τον περιορισμό της, έχοντας ως πρωταρχικό όπλο στην φαρέτρα της τον εμβολιασμό του συνόλου του πληθυσμού και την αυστηρή τήρηση των μέτρων».

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 166


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.