Γιώργος Χατζημάρκος προς Νεκτάριο Σαντορινιό: “Δασικοί χάρτες, συντελεστές ΦΠΑ και hot spot, η κληρονομιά σου στα νησιά μας”

Δημοσίευση: 12.04.2021, 15:31
Τελευταία Ενημέρωση: 12.04.2021, 15:39

Δεν συνηθίζω να απαντώ στις δηλώσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, όμως στην περίπτωση του Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συστηματικά καταφέρεται κατά του προσώπου μου, είμαι υποχρεωμένος να κάνω εξαίρεση, αναφέρει στην αρχή της δήλωσης - απάντησης που δίνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος σε σχόλιο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιού, σχετικά με την επίσκεψη του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Αμυρά στη Ρόδο και όσα αναφέρθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για τους Δασικούς Χάρτες...
Γιώργος Χατζημάρκος

Αναλυτικά, η δήλωση - απάντηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου στο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δωδεκανήσου, Νεκτάριο Σαντορινιό:

"Δεν συνηθίζω να απαντώ στις δηλώσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, όμως στην περίπτωση του Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συστηματικά καταφέρεται κατά του προσώπου μου, είμαι υποχρεωμένος να κάνω εξαίρεση.

Είμαι υποχρεωμένος, όχι γιατί με ενοχλούν οι επιθέσεις του Νεκτάριου Σαντορινιού, αφού πολιτικά αυτές είναι τιμή για μένα, αλλά γιατί η σοβαρότητα του θέματος των δασικών χαρτών το  επιβάλλει.

Το πρόβλημα με τους δασικούς χάρτες που δημιουργήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2016, όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον Νεκτάριο Σαντορινιό, το έχει λύσει τόσες πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, που αναρωτιέται κανείς γιατί ασχολούμαστε ακόμη!

Μάλλον θα περιμένει να τον ευχαριστήσουμε για την κληρονομιά των δασικών χαρτών που άφησε στα νησιά μας, μαζί με αυτήν των συντελεστών ΦΠΑ και των hot spots.

Θα  περιμένει πολύ γιατί, για τη δική του κληρονομιά η νομική επιστήμη έχει ανακαλύψει και τον όρο της αποποίησης."

Ν. Σαντορινιός: "Ο Περιφερειάρχης και ο Υφυπουργός κ. Αμυράς διαψεύστηκαν από τον Υπουργό κ. Σκρέκα για τα ψεύδη σε σχέση με τους δασικούς χάρτες. Ας αποφασίσουν στη ΝΔ τι λένε και πότε!"

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 89


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.