Κριθαράκι με γλυκιά κολοκύθα, κοτόπουλο και Γραβιέρα Νάξου! | Π.Ο.Π. Μαγειρική

Δημοσίευση: 10.04.2021, 12:15
Τελευταία Ενημέρωση: 10.04.2021, 12:26

Για μία ακόμα φορά η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου πρωταγωνίστησε στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» της ΕΡΤ2! Τι έφτιαξε ο καταξιωμένος chef και παρουσιαστής της εκπομπής, Μανώλης Παπουτσάκης; Κριθαράκι με γλυκιά κολοκύθα και κοτόπουλο, «απογειώνοντας» τη γεύση με τριμμένη Γραβιέρα Νάξου!...

Στο πλάι του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη, ο διαιτολόγος-διατροφολόγος, Ευμένης Καραφυλλίδης, μίλησε για το κορυφαίο τυρί, το γευστικό διαμάντι, του νησιού μας.

Δείτε την παρασκευή και δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε και σεις ένα νοστιμότατο πιάτο που είναι βέβαιο πως θα αρέσει σε όλη την οικογένεια και τους φίλους σας!

Newsroom Cyclades Voice

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: peripteras@periptero.gr έγραψε: 11/04/2021
Καλές οι ενέργειες προώθησης της Γραβίερας Νάξου, αλλά αν δεν προβληθεί σε εκπομπές τύπου master chef δεν νομίζω ότι προωθείται όπως πρέπει. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρες



Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 57


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.