Επίσκεψη του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Δημοσίευση: 06.04.2021, 20:08
Τελευταία Ενημέρωση: 06.04.2021, 20:15

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε πρόσφατα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγος, Δουρβετάκης Εμμανουήλ. Η επίσκεψη, ενώ είχε τον χαρακτήρα της συνάντησης γνωριμίας στο πλαίσιο της ανάληψης από τον κ. Δουρβετάκη των νέων καθηκόντων του καθώς και του κύκλου των επαφών που πραγματοποιεί με φορείς του τόπου, εξελίχθηκε σε μια εποικοδομητική συνάντηση εργασίας...
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγος, Δουρβετάκης Εμμανουήλ με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γιάννη Ρούσσο

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννη Ρούσσο και τα στελέχη του Επιμελητηρίου για τις υπάρχουσες υποδομές, τις τεχνολογικές δυνατότητες αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο φορέας με στόχο να φανεί χρήσιμο στα μέλη του παρέχοντας ουσιαστική στήριξη στην επιχειρηματική κοινότητα στο Νομό των Κυκλάδων.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Ρούσσος, ιδιαίτερα τώρα που η νησιωτική κοινωνία και η επιχειρηματικότητα, δοκιμάζεται λόγω της πανδημίας και το κλείσιμο της αγοράς, είναι σημαντικό, με βάση και τις ιδιαιτερότητες του κάθε νησιού, να δημιουργηθούν συνθήκες στήριξης των επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία χρειάζεται να λάβει υπόψη αυτές τις νέες συνθήκες και τις δυσκολίες που βιώνει ο τόπος συνολικά.

Από την πλευρά του ο κ. Δουρβετάκης συμφώνησε σε γενικές γραμμές με τις τοποθετήσεις αυτές και επισήμανε ότι στόχος της Αστυνομίας είναι να σταθεί κοντά στον πολίτη έχοντας το ρόλο της πρόληψης και όχι της καταστολής. Με αυτό το σκεπτικό θα λάβει υπόψη τις τεκμηριωμένες απόψεις του Επιμελητηρίου στον επιχειρησιακό σχεδιασμό που ετοιμάζει για το Νότιο Αιγαίο. 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 139


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.