Συνάντηση του Φίλιππου Φόρτωμα με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τα υδατοδρόμια

Δημοσίευση: 06.04.2021, 19:20
Τελευταία Ενημέρωση: 06.04.2021, 19:20

Συνάντηση εργασίας με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας. Ο βουλευτής συζήτησε με τον υφυπουργό για το θέμα ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίων στα νησιά των Κυκλάδων και τη σημασία τους στην ενίσχυση του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας, θέτοντας υπόψη του τις περιπτώσεις των νησιών της Ίου, της Σίφνου και της Τήνου, οι αρχές των οποίων έχουν κινήσει τις σχετικές διαδικασίες τα τελευταία χρόνια...

Ο κ. Κεφαλογιάννης με τη σειρά του, δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει και να υποστηρίξει τις αρμόδιες αρχές των νησιών, με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία υδατοδρομίων, ει δυνατόν, σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Αναφορικά με την Ίο και τη Σίφνο, ο υφυπουργός δήλωσε ότι έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίων, η κατασκευή των οποίων είναι θέμα χρόνου.  Τέλος, αναφορικά με το νησί της Τήνου, η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών δήλωσε πρόθυμη, αφού ξεπεραστούν κάποιες τοπικές δυσκολίες, να συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν και εκεί οι σχετικές διαδικασίες, με στόχο τη λειτουργία υδατοδρομίου άμεσα.

«Στόχος όλων μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου υδατροδρομίων των Κυκλάδων, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από σύμπνοια και συνεργασία. Αυτό το έργο πνοής θα αλλάξει την εικόνα των νησιών μας τουριστικά αλλά και όσον αφορά την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων μας» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας μετά το πέρας της συνάντησης με τον κ. Κεφαλογιάννη.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 175


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.