ΣΥΡΙΖΑ Τήνου: ΕΛ-ΤΑ λίγο πριν την διάλυση!

Δημοσίευση: 05.04.2021, 17:25

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τήνου, καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ "που συνεχίζει το γνωστό καταστροφικό της έργο, όπως πάντα διαλύει μια δημόσια υπηρεσία για να την πουλήσει μισοτιμής σε φίλο επιχειρηματία, πάντα σε βάρος του Ελληνικού λαού". Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Τήνου, στο νησί, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ μένει με ένα διανομέα για την πόλη και έναν για το υπόλοιπο νησί! Παράλληλα, καλεί το Δήμαρχο Τήνου να ενημερώσει σε ποιες ενέργειες έχει προβεί για να μην ταλαιπωρηθούν οι δημότες. Ο ΣΥΡΙΖΑ Τήνου, απαιτεί όχι μόνο να μην αλλάξει η δομή των ΕΛ.ΤΑ. σε κανένα νησί, αλλά και να ενισχυθούν τα υποκαταστήματα..

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τήνου:

"ΕΛ-ΤΑ λίγο πριν την διάλυση!

Μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και έναν χρόνο ,να μην έχει κάνει τίποτε για να μας προφυλάξει από την  πανδημία, δεν ξεχνά όμως τον στόχο που έχει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της χώρας μας. Να τα ξεπουλήσει όλα!

Με την ΥΑ 29768/23.10.20 επανασχεδιάζεται η διανομή και ο αριθμός των διανομέων στα υποκαταστήματα. Στο νησί μας ,το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ μένει με έναν διανομέα για την πόλη και έναν για το υπόλοιπο νησί! Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι πολίτες που λαμβάνουν σύνταξη στα χωριά και μην ξεχνάμε ότι η Τήνος είναι το νησί με τα περισσότερα κατοικημένα χωριά , θα κινδυνεύουν να μείνουν για μέρες χωρίς να λάβουν τα χρήματα τους από τον διανομέα.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που συνεχίζει το γνωστό καταστροφικό της έργο, όπως πάντα διαλύει μια δημόσια υπηρεσία για να την πουλήσει μισοτιμής σε φίλο επιχειρηματία ,πάντα σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Καλούμε τον Δήμαρχο Τήνου να μας ενημερώσει για τις κινήσεις του. Τι έχει κάνει για να μην ταλαιπωρηθούν οι Δημότες; 

Έχουμε υπόψη μας ότι άλλοι δήμαρχοι από  νησιά των Κυκλάδων ,με επιστολές τους προς ΚΕΔΕ, υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης ,βουλευτές Κυκλάδων, διευθύνων σύμβουλο των ΕΛ.ΤΑ. και γραμματέα τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων, κατάφεραν και ανέτρεψαν την απόφαση.

Απαιτούμε να μην αλλάξει η δομή των ΕΛ.ΤΑ. σε κανένα νησί. Απαιτούμε, αντίθετα να ενισχυθούν τα υποκαταστήματα για να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες τους καλοκαιρινούς μήνες."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 80


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.