Εμβολιάστηκαν οι κάτοικοι της Θηρασιάς του Δήμου Θήρας

Δημοσίευση: 24.03.2021, 14:20
Τελευταία Ενημέρωση: 24.03.2021, 14:33

132 συμπολίτες πραγματοποίησαν την πρώτη δόση του εμβολίου για τη νόσο του Covid-19, χθες 23 Μαρτίου, στη Θηρασιά, σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Το κλιμάκιο του Νοσοκομείου σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας, βρέθηκαν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Θηρασιάς στα πλαίσια του σχεδιασμού και της διενέργειας του εμβολιασμού του μόνιμου πληθυσμού μικρών νησιών κάτω των 1000 κατοίκων, όπως προβλέπεται από το Υπουργείο Υγείας. Για την οργάνωση του εμβολιασμού μετέβησαν στη Θηρασιά ο Έπαρχος Θήρας και αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων, Χαράλαμπος Δαρζέντας, η υπεύθυνη του Δήμου Θήρας για την προετοιμασία του εμβολιασμού, αντιδήμαρχος Θήρας Σοφία Κίτσου και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θήρας, Βασίλης Μαλαματένιος...

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των δημοτών και τον περιορισμό έκθεσης των εμβολίων, λόγω απαιτήσεων στη συντήρηση τους, η υγειονομική ομάδα δημιούργησε δυο ρεύματα εισόδου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους δηλώνοντας αίσθημα ασφάλειας για την άμεση ανταπόκριση και προτεραιότητα που δόθηκε στους κάτοικους των μικρών νησιών. 

Την ικανοποίηση του για τον αριθμό που εμβολιάστηκε και την κάλυψη των άμεσων αναγκών στο νησί της Θηρασιάς, εξέφρασε και ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας, δηλώνοντας ότι οι Θηρασιώτες απέδειξαν ότι ως ενεργοί δημότες στηρίζουν τις ενέργειες για την υγειονομική θωράκιση των νησιών μας.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 85


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.