Απάντηση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στο ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου για τις μετακινήσεις του Περιφερειάρχη

Δημοσίευση: 08.03.2021, 17:59
Τελευταία Ενημέρωση: 08.03.2021, 18:07

Για πρωτοφανή «κοπτοραπτική» του νόμου που αφορά τις μετακινήσεις των Περιφερειαρχών, προκειμένου, με κάθε τρόπο, να στηθεί κατηγορία κατά του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, όσον αφορά τις μετακινήσεις του, κάνει λόγο ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νίκος Παπασταματίου, απαντώντας σε νέα ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου και σημειώνει ότι η συνέχιση του διαλόγου μαζί τους, συνιστά εκτροπή...

Ειδικότερα, το ΜέΡΑ25 επικαλούμενο μια μικρή μόνο παράγραφο του σχετικού νομοθετήματος, ώστε να εξυπηρετεί το ψευδές και ανυπόστατο αφήγημά του και ενώ δόθηκε απάντηση σήμερα το πρωί,   επιδιώκει να συντηρήσει το θέμα, παρότι ο νόμος είναι σαφέστατος ότι οι Περιφερειάρχες οι οποίοι εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων τους είναι και επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή ευθύνης τους, δεν εμπίπτουν στους ισχύοντες περιορισμούς κυκλοφορίας.

Στην επιμονή του ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κάνει λόγο για ευδιάκριτα κίνητρα εκείνων που προσπαθούν να δραπετεύσουν από την πολιτική τους απελπισία στοχοποιώντας εμμονικά τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο.

 Στο νεώτερο έγγραφό του, ο Εκτελεστικός Γραμματέας αναφέρει:

«Στην πρωινή μου δήλωση αναφέρθηκα σε γραφικούς που διεκδικούν τον τίτλο του κωμικού, σε σχέση με το παραλήρημα των «καταγγελιών» για μετακινήσεις του Περιφερειάρχη.
Με την τρισέλιδη απάντηση του Μέρα 25 Δωδεκανήσου, διαπιστώνω ότι ούτε τα όρια του κωμικού μπορούν να καλύψουν την περίπτωση.
Δημοσιολογούντες με κίνητρα που μπορεί ο καθένας να διακρίνει, είναι πρόθυμοι να αλλοιώσουν και να διαστρεβλώσουν τα πάντα, προκειμένου να δραπετεύσουν από την πολιτική τους απελπισία.
Είναι πρωτοφανής η «κοπτοραπτική» που επιχειρείται, προκειμένου να στηθεί καταγγελία  στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη, που μετακινείται με την ιδιότητα του επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας.
Η συνέχιση του διαλόγου μαζί τους, συνιστά εκτροπή.
Μέχρι εδώ.
»

Δείτε το έγγραφο εδώ

Newsroom Cyclades Voice

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 102


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.