O Δήμος Πάρου κόμβος συνεργασίας με τους επαγγελματίες του Τουρισμού για το φετινό καλοκαίρι

Δημοσίευση: 05.03.2021, 20:59

Ευρεία διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου μεταξύ του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου, του προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής Μικέ Λεοντή, των στελεχών της εταιρείας συμβούλων σε θέματα τουριστικής προβολής ΜΤCgroup , καθώς επίσης και εκπροσώπων των φορέων του τουρισμού του νησιού και μελών της ομάδας Επιχειρηματικής Δικτύωσης Τουριστικών Επιχειρηματιών Πάρου. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας και θα δημιουργήσουμε έναν οδικό χάρτη για το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να απολαύσει ο ταξιδιώτης χωρίς έγνοιες έναν απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλή προορισμό, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος...
Ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα για τον τουρισμό, με την αναπροσαρμογή των δράσεων στη νέα πραγματικότητα που έχει επιβάλει η πανδημία.

 Εντοπίστηκαν οι ανάγκες που προέκυψαν, έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι αφορά τις διορθώσεις και συμπληρώσεις ως προς την ακολουθητέα πορεία και κατατέθηκαν νέες ιδέες - προτάσεις προς αξιολόγηση και άμεση αξιοποίησή τους, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας του νησιού. 

Ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, δήλωσε σχετικά: «Η Πάρος τα τελευταία χρόνια, και πριν από τον κορωνοϊό, εξελίσσεται σε έναν πολύ σημαντικό τουριστικό προορισμό, καταγράφοντας ρεκόρ στην τουριστική κίνηση, τις επενδύσεις στο νησί και σε παροχές υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος θα αποτελέσει έναν κόμβο συνεργασίας ανάμεσα στους επαγγελματίες του νησιού, την τουριστική επιτροπή και τους συμβούλους μας. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας και θα δημιουργήσουμε έναν οδικό χάρτη για το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να απολαύσει ο ταξιδιώτης χωρίς έγνοιες έναν απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλή προορισμό. Παράλληλα, κεφαλαιοποιούμε όλη την ανοδική πορεία του χρόνου που έχει προηγηθεί, με τις επενδύσεις σε ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, οι οποίες αναβαθμίζουν το τουριστικό  μας προϊόν.»

Για το λόγο αυτό, καταρτίζεται ήδη από την εταιρεία συμβούλων του Δήμου ειδική καμπάνια με τη χρήση εργαλείων και εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας που σύντομα θα υποβληθεί προς έγκριση και υλοποίηση εκ μέρους του Δήμου, με την ενεργό στήριξη και συμμετοχή των επαγγελματιών.

Στο τέλος της συνάντησης προέκυψε η έντονη θέληση για σύμπραξη και συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων του νησιού, προκειμένου η Πάρος να συνεχίζει να κατέχει την υψηλή της θέση στην επιλογή ως τουριστικός προορισμός, θέση που δικαιωματικά της αξίζει.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 186


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.