Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου προς τους πολίτες

Δημοσίευση: 04.03.2021, 21:46

Με αφορμή τα 3 κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην Πάρο, σύμφωνα και με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ στις 3 Μαρτίου 2021, ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, με ανοιχτή επιστολή του, επιστίει στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες στο νησί, την προσοχή τους για την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων και την αποφυγή μετάδοσης και διασποράς του ιού...

Στην ίδια ανοιχτή επιστολή συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Πάρου, αναφέρει:

"Από την πλευρά μας, κάνουμε όλες τις κατάλληλες ενέργειες, για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όποτε παραστεί ανάγκη.

    Για τον λόγο αυτό, από την έναρξη της πανδημίας, έχουμε θωρακίσει το Κέντρο Υγείας Πάρου με τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό, και είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα. Σε περίπτωση δε που εντοπιστεί κάποιο ύποπτο κρούσμα και απαιτείται μακροχρόνια νοσηλεία, το ΕΚΑΒ είναι σε ετοιμότητα, για να μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια ο ασθενής που θα νοσήσει. Επίσης, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με έδρα το Κέντρο Υγείας Πάρου και με την καθοδήγηση του ιατρικού προσωπικού, πραγματοποιεί συνεχώς δειγματοληπτικούς ελέγχους και ιχνηλάτηση επαφών όπου χρειαστεί.

    Παράλληλα, ο Δήμος μας προχωράει σε τακτά χρονικά διαστήματα σε προληπτική απολύμανση των Δημοτικών κτιρίων και οχημάτων του, και οι υπάλληλοί του υποβάλλονται συχνά σε έλεγχο με χρήση rapid test. 

    Επειδή ωστόσο η πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας από τις καθημερινές εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό είναι μεγάλη αυτήν τη στιγμή, κάνουμε έκκληση προς όλους να εφαρμόζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν, για να προστατεύουν τους εαυτούς τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

    Δεδομένου ότι το νησί μας είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός όλον τον χρόνο, θα πρέπει να επιδεικνύουμε συνεχώς υπεύθυνη στάση.

    Είμαστε λίγο πριν την αρχή του τέλους, όμως ακόμα δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό. Η ορθή συμπεριφορά μαζί με τον εμβολιασμό, δείχνουν τον δρόμο προς τη σωστή κατεύθυνση. Μια μικρή προσπάθεια ακόμα, θα φέρει μια μεγάλη νίκη. Εμείς, θα συνεχίσουμε να πράττουμε το καθήκον μας απέναντι σε όλους τους δημότες, καλώντας τους παράλληλα να επιδείξουν σοβαρότητα, αυτοσυγκράτηση και σύνεση. "

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 113


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.