Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο επίκεντρο της καθιερωμένης έκθεσης τουρισμού της Ρουμανίας

Δημοσίευση: 04.03.2021, 19:37
Τελευταία Ενημέρωση: 04.03.2021, 19:41

Προβάλλοντας Νάξο και Μικρές Κυκλάδες, ο πολυνησιακός Δήμος των Κυκλάδων συμμετείχε στην πλέον καθιερωμένη έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας που άνοιξε τις ψηφιακές της «πύλες» την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και διήρκησε μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2021. Έγκαιρα ο Δήμος εντόπισε τη σημαντική ευκαιρία που παρείχε ο ΕΟΤ για συγκεκριμένο αριθμό δωρεάν συμμετοχών στο ηλεκτρονικό του περίπτερο και έλαβε μέρος μαζί με λίγους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου...

Ο Δήμος «κλείδωσε» μάλιστα δύο θέσεις στο stand των Κυκλάδων τόσο για τη Νάξο, όσο και για τις Μικρές Κυκλάδες αντίστοιχα.

Οι αναρίθμητες παραλίες, το εντυπωσιακό εύρος επιλογών, οι ειδικές μορφές τουρισμού, η γαστρονομία, η γαλήνια και ήρεμη αύρα των προορισμών και οι ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες βρέθηκαν στο επίκεντρο του ψηφιακού stand που προσέλκυσε δεκάδες επισκέπτες κατά βάση ταξιδιωτικό κοινό, που έχει ξεκινήσει να εξετάζει τα πλάνα του για το φετινό καλοκαίρι.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κατσαράς, σχολίασε μετά το τέλος της έκθεσης: «Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να υλοποιούμε δράσεις προβολής στο εξωτερικό αξιοποιώντας κάθε φορά το διαδίκτυο και όλες τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία, προσαρμοσμένοι στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και ο ΕΟΤ αναφέρει τη συμμετοχή μας μαζί με ελάχιστους ακόμη Δήμους των Κυκλάδων στην επίσημη ενημέρωση του σε έγκριτα ΜΜΕ, όπως  https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1696301/epituximeni-i-summetoxi-tou-eot-sti-diethni-ekthesi-tourismou-ttr-i-2021-tis-roumanias. Επόμενη ψηφιακή στάση είναι η διεθνής έκθεση τουρισμού ITB Now 2021, για την οποία προγραμματίζονται συναντήσεις». 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 115


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.