Ευχαριστήριο Δήμου Αμοργού & Τοπικής Κοινότητας Αρκεσίνης

Δημοσίευση: 18.02.2021, 16:28

Ένα "μεγάλο ευχαριστώ" στους εργαζόμενους, που με πάθος και αυταπάρνηση μετά από δέκα ολόκληρες ώρες, μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφεραν να δώσουν ξανά το ρεύμα στην Κάτω Μεριά Αμοργού, απευθύνουν ο Δήμος Αμοργού και η Τοπική Κοινότητα Αρκεσίνης. Όπως τονίζεται, "προκειμένου να φωτίσουν, να ζεστάνουν, να προφυλάξουν τους συμπολίτες μας ήταν σκαρφαλωμένοι στις κολώνες για να ενώσουν τα καλώδια μέσα στο χιόνι και τις δυνατές ριπές του ανέμου"....

Αναλυτικά, ο Δήμος Αμοργού, αναφέρει:

"Το πέρασμα της «Μήδειας» δεν άφησε ανεπηρέαστη την Αμοργό. Η κακοκαιρία ήταν πρωτοφανής με χιονόπτωση και ανέμους που έφταναν και τα 10 μποφόρ. Από την πρώτη στιγμή που είχαμε γνώση του μετεωρολογικού δελτίου και την ενημέρωση από την Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας φροντίσαμε να πράξουμε ότι προβλέπεται για την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και την υποστήριξη των βασικών υποδομών όπως ή ηλεκτροδότηση και υδροδότηση.

Δυστυχώς όμως η σφοδρότητα της κακοκαιρίας ήταν τέτοια ώστε  προκάλεσε σημαντική βλάβη στην ηλεκτροδότηση καθώς καλώδια κόπηκαν με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες κάποιες περιοχές της Αμοργού.

Από τη στιγμή που εντοπίστηκε η αιτία της βλάβης δόθηκε μια μάχη με το χρόνο που κάποιες στιγμές έδειχνε άνιση καθώς τα καιρικά φαινόμενα  ήταν ακραία. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση τα σπίτια του νησιού να μείνουν χωρίς ρεύμα, χωρίς ζεστασιά.

Για αυτό φρόντισε το προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ και οι εθελοντές που προσέφεραν ακόμα μια φόρα την ανεκτίμητη υπηρεσία τους. Δεν υπάρχουν λόγια για να ειπωθεί το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εργαζόμενους, που  με πάθος και αυταπάρνηση μετά από δέκα ολόκληρες ώρες, μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφεραν να δώσουν ξανά το ρεύμα στην Κάτω Μεριά Αμοργού.  Προκειμένου να φωτίσουν, να ζεστάνουν, να προφυλάξουν τους συμπολίτες μας ήταν σκαρφαλωμένοι στις κολώνες για να ενώσουν τα καλώδια μέσα στο χιόνι και τις δυνατές ριπές του ανέμου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας: Το εξωτερικό συνεργείο της  ΔΕΔΔΗΕ; , τον προϊστάμενο Δημήτρη Κωβαίο,τον  Αντώνη Κουμάκη και τον  Γιώργο Συμιδαλά.

Τον προϊστάμενο του εργοστασίου της ΔΕΗ, Γιώργο Ρούσσο

Τους εθελοντές, Νίκο Κωβαίο, Στέλιο Κωβαίο, Γιάννη Νομικό, Αντώνη Λουδάρο, Ρουσσέτο Ρούσσο, Νικήτα Κωβαίο, Ευάγγελο Δεσποτίδη, Νικόλα Νομικό και Κωβαίο Νικήτα. "


———————————————————————————-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΕΣΙΝΗΣ

Η τοπική κοινότητα Αρκεσίνης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ που για άλλη μια φορά, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί μας, κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια μαζί με την γενναία συμβολή της νεολαίας της Κάτω Μεριάς, ώστε να αποκατασταθεί το γρηγορότερο δυνατό η βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο της περιοχής μας.

Τους ευχαριστούμε πολύ, ο Θεός να τους έχει πάντα υγιείς!

Ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αρκεσίνης,

Κωβαίος Ελευθέριος 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 66


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.