Με Αμοργιανή παρουσία η Ένωση για το Ελληνικό Ορεινό Τρέξιμο & την Περιπέτεια

Δημοσίευση: 28.01.2021, 14:56
Τελευταία Ενημέρωση: 28.01.2021, 15:00

Ιδιαίτερη τιμή για την Αμοργό αποτελεί η συμμετοχή της Ιωάννας Συνοδινού, προέδρου του Φυσιολατρικού Περιπατητικού Συλλόγου «Παλιά Στράτα», στο Διοικητικό Συμβούλιο της νεοσύστατης H.A.R.T.A, της «Ένωσης για το Ελληνικό Ορεινό Τρέξιμο και την Περιπέτεια», σημειώνει ο Δήμος Αμοργού, με το Δήμαρχο, Λευτέρη Καραΐσκο, να εύχεται καλή επιτυχία και να απευθύνει συγχαρητήρια στην κ. Συνοδινού για την ενεργή συμμετοχή της...

Η H.A.R.T.A. φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς αθλητικών, αγωνιστικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων που σχετίζονται ή περιέχουν το στοιχείο της επαφής με το φυσικό περιβάλλον. Επιπλέον θα καθιερώσει ετήσιο πρωτάθλημα αγώνων ορεινού τρεξίματος. Ένα πρωτάθλημα που θα συνδυάζει βουνό με θάλασσα, καλοκαίρι με χειμώνα. Ένα πρωτάθλημα αντάξιο της ελληνικής ποικιλοχρωμίας.

Η Αμοργιανή Ιωάννα Συνοδινού αποτελεί ιδρυτικό μέλος της H.A.R.T.A. και μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κατέχοντας τη θέσης της Ταμία. Επιπλέον ορίστηκε επικεφαλής του τομέα Επικοινωνίας.

Η συμμετοχή της Αμοργού στην H.A.R.T.A., αποτελεί επιβράβευση για τη διοργάνωση Amorgos Trail Challenge, που περιλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ένωσης και είναι ο μοναδικός αγώνας των Κυκλάδων που συμμετέχει.

«Καλή επιτυχία στην αποστολή της HARTA και συγχαρητήρια στην Ιωάννα Συνοδινού για την ενεργή συμμετοχή της. Ο Δήμος Αμοργού ως συνδιοργανωτής του επιτυχημένου Amorgoς TrailChallenge, στηρίζει το δρομικό κίνημα και το όραμα της νέας Ένωσης. Αποτελεί προτεραιότητα μας η ανάπτυξη του αθλητισμού τουρισμού που προβάλλει την Αμοργό ως ξεχωριστό προορισμό» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 184


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.