Ευχαριστήριο του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχου Βασίλειου Κοκμοτού

Δημοσίευση: 25.01.2021, 18:50
Τελευταία Ενημέρωση: 25.01.2021, 19:03

Σας αποχωρίζομαι συναισθηματικά φορτισμένος, με πλήρη ικανοποίηση και έχοντας για πάντα στην καρδιά μου αυτό το ταξίδι στον υπέροχο αυτόν τόπο, ένα ταξίδι Καβαφικό «γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες», επισημαίνει ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Βασίλειος Π. Κοκμοτός, ο οποίος μετά από ένα αξέχαστο, όπως το χαρακτηρίζει, ταξίδι μιας δημιουργικής και γόνιμης θητείας στο όμορφο Αιγαίο, τα γραφικά Δωδεκάνησα και τις υπέροχες Κυκλάδες, απερχόμενος, λόγω της μεταθέσεώς του στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του...

Αναλυτικά, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Βασίλειος Π. Κοκμοτός, σημειώνει:

"Μετά από ένα αξέχαστο ταξίδι μιας δημιουργικής και γόνιμης θητείας στο όμορφο Αιγαίο, τα γραφικά Δωδεκάνησα και τις υπέροχες Κυκλάδες, θα ήθελα απερχόμενος, λόγω της μεταθέσεως μου στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου. 

Αισθάνομαι την ανάγκη, λοιπόν, να ευχαριστήσω πρωτίστως και δημοσίως όλους τους νησιώτες και των 45 κατοικημένων νησιών του Νοτίου Αιγαίου για την εγκάρδια φιλοξενία τους και τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας που συνήψαμε όλα αυτά τα χρόνια, από όποια θέση κι αν υπηρέτησα στον Νομό Κυκλάδων, στον Νομό Δωδεκανήσου και Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου.

Επιπροσθέτως θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό όλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Πυροσβεστικών Κλιμακίων, καθώς και τις Διοικήσεις αυτών για την αγαστή συνεργασία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που είχαμε από τη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Επιπλέον, επιθυμώ να ευχαριστήσω την Ελληνική Πολιτεία για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να με επιλέξει (και να με εμπιστευτεί) για να υπηρετήσω σε μία Περιφέρεια, με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω της νησιωτικότητας και των δυσχερειών που αυτή συνεπάγεται. Επίσης θερμές ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία για την επιλογή της μετακίνησής μου στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος.

Αισθάνομαι χαρά και ευτυχία έχοντας την πεποίθηση ότι επιτέλεσα στο ακέραιο το καθήκον μου και έχοντας κάνει όλα αυτά τα χρόνια ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου να σταθούμε όρθιοι και να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και προστατεύοντας την ζωή και την περιουσία των πολιτών και του Κράτους.  

Όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα και, όταν αυτό χρειάστηκε, είχαμε στο πλευρό μας τις Υπηρεσίες και τους Φορείς των νησιών: την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τις Δημοτικές Αρχές των 35 Δήμων, την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους απλούς πολίτες, καθώς και τον επιχειρηματικό κόσμο των νησιών, οι οποίοι στάθηκαν όλοι δίπλα μας, συνεισφέροντας εμπράκτως και στηρίζοντας την προσπάθειά μας και τους οποίους ευχαριστώ θερμά. 

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μου να μην εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλους τους Εθελοντές Πυροσβέστες για την πολύτιμη βοήθεια και την ανιδιοτελή προσφορά τους στην κοινωνία, αφού χωρίς αμοιβή και ανταλλάγματα, συνεισφέρουν στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και στη διαφύλαξη του υπέροχου φυσικού πλούτου των νησιών μας. 

Σας αποχωρίζομαι συναισθηματικά φορτισμένος, με πλήρη ικανοποίηση και έχοντας για πάντα στην καρδιά μου αυτό το ταξίδι στον υπέροχο αυτόν τόπο, ένα ταξίδι Καβαφικό «γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες», καταλήγει ο Αρχιπύραρχος Βασίλειος Π. Κοκμοτός.

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 100


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.