Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από την ΕΕΤΑΑ για βρεφονηπιακό σταθμό στη Λαγκάδα Αμοργού

Δημοσίευση: 19.01.2021, 21:28

Ο Δήμος Αμοργού ανακοινώνει, ότι η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ΑΕ ενέκρινε ποσό επιχορήγησης ύψους 50.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση του έργου «Νέο τμήμα παιδικής φροντίδας δυναμικότητας 25 νηπίων στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Λαγκάδας». "Η δημιουργία υποδομών εκπαίδευσης και κοινωνικής πρόνοιας αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες των γονέων και στηρίζουμε το μέλλον της Αμοργού, τα παιδιά μας", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος...
Ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος

Ο Δήμος Αμοργού υπέβαλε στις 10/12/2020(Αρ.Πρωτ.17075) προς της ΕΕΤΑΑ ΑΕ αίτημα χρηματοδότησης του έργου  ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση (Αρ.Πρωτ.8454/30.06.2020) για το «Πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων και των Νομικών τους προσώπων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνική Αλληλεγγύης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας».

 «Ευχαριστούμε θερμά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και βουλευτή Κυκλάδων κ. Ι. Βρούτση ο οποίος ως Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προώθησε τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου να δωθεί η δυνατότητα σε δήμους που δεν λειτουργούν τμήματα βρεφικής και παιδικής φροντίδας, αλλά διαθέτουν κατάλληλα κτήρια για να τα στεγάσουν, να χρηματοδοτηθούν για την ίδρυση τους από τα ευρωπαϊκά προγράμματα μέσω της ΕΕΤΑΑ ΑΕ. Ευχαριστούμε επίσης την διοίκηση της ΕΕΤΑΑ ΑΕ για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας. Πρόκειται για ένα έργο που έρχεται να καλύψει τις υφιστάμενες ανάγκες τους νησιού μας. Η δημιουργία υποδομών εκπαίδευσης και κοινωνικής πρόνοιας αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες των γονέων και στηρίζουμε το μέλλον της Αμοργού, τα παιδιά μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 138


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.