Χρ.Ταραντίλης σε Αλ.Τσίπρα: Το σχέδιο εμβολιασμού θα υλοποιηθεί και η χώρα θα κερδίσει και αυτή τη μάχη
Δημοσίευση: 13.01.2021, 15:39

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισήμανε, ότι «στις 2 Νοεμβρίου 2020 ο κ. Τσίπρας μιλούσε για «εμπόριο ελπίδας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» και «για ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί» και «σε λιγότερο από δύο μήνες μετά, ευτυχώς για τους πολίτες, το εμβόλιο ήρθε στην Ελλάδα και η κυβέρνηση είχε ξεκινήσει έγκαιρα την προετοιμασία ώστε να αρχίσει αμέσως ο εμβολιασμός με σχέδιο και πρόγραμμα».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει, ότι «τώρα ο κ. Τσίπρας προεξοφλεί πως ούτε του χρόνου τέτοιον καιρό δεν υπάρχει πιθανότητα για τη δημιουργία της λεγόμενης ανοσίας της αγέλης» και προσθέτει: «Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι η χώρα μας έχει εξασφαλίσει εμβόλια για όλους τους πολίτες. Αυτή τη στιγμή η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού βρίσκεται στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, θα επιταχυνθεί κατά πολύ το αμέσως επόμενο διάστημα με την παραλαβή περισσότερων εμβολίων και η συλλογική ανοσία θα έχει επιτευχθεί το καλοκαίρι».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης
Κατηγορίες
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Ελλάδα
- Κλειστοί δρόμοι σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής
- Έως 25 Ιανουαρίου θα γίνονται μόνο οι ουσιώδεις πτήσεις εσωτερικού
- Υπό κράτηση οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για την επίθεση στο σταθμάρχη του Μετρό
- Μετά τη Σοφία Μπεκατώρου αποκαλύψεις από Μάνια Μπίκοφ και Ραμπέα Ιατρίδου
- 510 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - Πού εντοπίστηκαν
Τελευταίες ειδήσεις σχετικά με Πολιτική
- Άνοιγμα αγοράς στα νησιά των Κυκλάδων: Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο Νίκος Συρμαλένιος
- «Αρρυθμίες στο σύστημα εμβολιασμού στις Κυκλάδες. Ανάγκη άμεσης κατάρτισης επιχειρησιακού σχεδίου για τα νησιά»
- Η Πελόζι ζητά ποινικές διώξεις βουλευτών που ενδέχεται να βοήθησαν τους εισβολείς του Καπιτωλίου
- Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό άσκησε ο Αλ. Τσίπρας στη δευτερολογία του στη Βουλή
- Παραιτήθηκε η κυβέρνηση στην Ολλανδία για το σκάνδαλο με το επίδομα παιδιών
- Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια. - Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
- Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
- Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
- Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
- Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
- Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
- Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.