"Η Ε.Α.Σ. Νάξου συνεχίζει ενωμένη και το 2021 για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της!"

Δημοσίευση: 29.12.2020, 21:05
Τελευταία Ενημέρωση: 29.12.2020, 21:18

"Το 2020, που σε λίγες ώρες φεύγει, ξεκίνησε με όνειρα και προσδοκίες για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εξελίχθηκε σε μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, τόσο για την επιχείρησή μας όσο και για τον κόσμο ολόκληρο! Όμως, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που συναντήσαμε σε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση, με τη συνεισφορά ΟΛΩΝ και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας για τον ΑΓΡΟΤΗ, τον ΠΑΡΑΓΩΓΟ και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ της Νάξου, φέραμε σε πέρας τους στόχους μας! Για παράδειγμα, διατηρήσαμε την ηγετική μας θέση στην αγορά όσον αφορά στο τυρί, στις πατάτες και στο κρέας μας. Επίσης, προβάλλαμε και φέτος, με πολλούς τρόπους, το νησί μας και τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα! Το 2021 θα είναι κι αυτό γεμάτο προκλήσεις, ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος κατά της πανδημίας. Η Ε.Α.Σ. Νάξου, όμως, θα παλέψει, παρά τις αντιξοότητες, για τα όνειρά της!" Αυτά επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, από την ΕΑΣ Νάξου, λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς, καθιστώντας σαφές ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της για την επίτευξη των στόχων της προς όφελος των παραγωγών και της τοπικής οικονομίας της Νάξου...
Ο πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης της ΕΑΣ Νάξου

"Βάζοντας πάνω απ’ όλα τον Παραγωγό, θα συνεχίσουμε ενωμένοι για τα μεγάλα μας στοιχήματα, όπως είναι το νέο μας τυροκομείο, η μονάδα βιοαερίου στο νησί μας και οι συμφωνίες με μεγάλα brands για τα προϊόντα μας, όπως είναι η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., η Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. και τα κρέατα του νησιού μας. Ακόμη, θα προσπαθήσουμε φέτος να έχουμε για τον Παραγωγό περισσότερες επιδοτούμενες ζωοτροφές, αύξηση παραγωγής και πωλήσεων, καλύτερες υπηρεσίες, μείωση κόστους, φροντίζοντας έτσι η Ε.Α.Σ. Νάξου, το ΣΠΙΤΙ του ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ, να παραμείνει μια βιώσιμη και ανταγωνιστική επιχείρηση προς όφελος ΟΛΩΝ!", επισημαίνουν, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Καπούνης, τα μέλη της διοίκησης και οι διευθυντές της ΕΑΣ Νάξου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Διευθυντές και το Προσωπικό της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σας εύχονται ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2021!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 79


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.