«Γλυκιά» Αμοργιανή αποστολή στο 251 ΓΝΑ

Δημοσίευση: 18.12.2020, 18:42

Προσαρμοσμένη στις αποφάσεις την Πολιτείας για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού θα είναι η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη δράση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Αμοργού στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας προς τιμήν του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Φέτος, όπως διευκρινίζεται, δεν είναι εφικτό να βρεθούν στους χώρους του Νοσοκομείου εκπρόσωποι του Δήμου και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αμοργού με τοπικά εδέσματα και παραδοσιακές μελωδίες. Αυτό δεν σημαίνει πως θα λείψει, αυτές τις Άγιες Μέρες, το «Ευχαριστώ» των Αμοργιανών και οι εορταστικές ευχές τους.

"Με πρωτοβουλία του Δήμου Αμοργού, τη συμμετοχή όλων των επαγγελματιών του νησιού και την υποστήριξη της «Μεταφορικής Αμοργού», θα εκφράσουμε, με την αποστολή παραδοσιακών Αμοργιανών γλυκών, την ευγνωμοσύνη μας προς το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και τους σμηνίτες που υπηρετούν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για την πολύτιμη ιατρική υποστήριξη και φροντίδα των κατοίκους του νησιού μας."

«Η αποστολή των παραδοσιακών γλυκών της Αμοργού είναι η ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το Διοικητή και το προσωπικό του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, για όλους εκείνους που 24 ώρες το 24ωρο μας παρέχουν το πολύτιμο αγαθό της υγείας. Τους ευχαριστώ για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε κάθε Αμοργιανό. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2021. Ελπίζω σε ένα χρόνο από τώρα, νικητές στη μάχη με την πανδημία, να ανταλλάξουμε ευχές από κοντά σε μια Αμοργιανή γιορτή», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 80


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.