Έναρξη ηλεκτρονικής δημόσιας διαβούλευσης για την "Πολιτιστική Διαδρομή στο νησί της Νάξου"

Δημοσίευση: 23.11.2020, 21:18

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Κίνηση Πολιτών «ΔΙΑΖΩΜΑ» σας προσκαλούν στην έναρξη της ηλεκτρονικής – δημόσιας διαβούλευσης, με θέμα: «Πολιτιστική Διαδρομή στο νησί της Νάξου», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 – 13:00 διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η μελέτη αναπτυξιακού σχεδιασμού (masterplan) και marketing για την οικοδόμηση της Πολιτιστικής Διαδρομής στη Νάξο που ανέθεσε το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο μελετητικό γραφείο ΣΤΑΔΙΟΝ Α.Ε. και στο Δρα Δημήτριο Κούτουλα, Σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης και Επίκουρο Καθηγητή Τουριστικού Management στο Πανεπιστήμιο Πατρών, χάρη στη σπουδαία χορηγία της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και της Aegean Airlines...
(Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Η μελέτη προσφέρεται ως δωρεά στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» για να υποστηρίξει το σχεδιασμό μιας Πολιτιστικής Διαδρομής στο νησί της Νάξου, με σκοπό να προετοιμαστεί μία Ολοκληρωμένη Στρατηγική Παρέμβαση - Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (Ο.Χ.Ε.) με στόχο την ένταξη και την υλοποίησή της σε Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα.

Όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην ηλεκτρονική διαβούλευση μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο e-mail: press@naxos.gov.gr έως την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 12:00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων. Η διαβούλευση θα παρουσιαστεί σε απ' ευθείας μετάδοση μέσω του facebook του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. 

Τα παραδοτέα της μελέτης θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση μέσω του επίσημου ιστοτόπου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (e-naxos.eu), η οποία θα παραμείνει ανοικτή για δύο μήνες, δηλαδή μέχρι 31 Ιανουαρίου 2021.

Έως τότε όλοι οι φορείς της Νάξου και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις παρατηρήσεις – προτάσεις τους, οι οποίες θα αξιοποιηθούν για την οριστική διαμόρφωση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης για τη διαδρομή.

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 125


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.