Ο Φίλιππος Φόρτωμας για το σχέδιο νόμου "Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας"

Δημοσίευση: 23.11.2020, 20:30

Τις θέσεις και παρατηρήσεις του ως προς τις προβλέψεις του Σχεδίου Νόμου με τίτλο «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας» απέστειλε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας. Οι παρατηρήσεις που εστάλησαν στον υπουργό από τον κ. Φόρτωμα βασίστηκαν στο σύνολό τους, όπως ο ίδιος επισημαίνει, στις θέσεις που εξέφρασαν οι φορείς του νομού Κυκλάδων...

Οι συγκεκριμένες θέσεις του βουλευτή Κυκλάδων, προέκυψαν μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και με την παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη καθώς και του υφυπουργού Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Οικονόμου. 

«Η εμπιστοσύνη του πολίτη προς το Κράτος θα πρέπει να παραμείνει ισχυρή, διαπιστώνοντας πως όλα όσα επένδυσε στη ζωή του για να δημιουργήσει την κοινωνική, οικογενειακή, επαγγελματική και οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται, δεν θα τα χάσει. Δεν θα πρέπει να ασκηθεί πίεση στους ιδιοκτήτες ώστε να δημιουργηθεί μια νέα γενιά αυθαιρέτων, επιβαρύνοντας τελικά το περιβάλλον και υποβαθμίζοντας αυτό που προσπαθούμε να προστατεύσουμε. Είναι πολύ θετικό πως σε περιοχές της χώρας που δεν υπάρχουν χρήσεις γης και ειδικοί κανόνες δόμησης, θα γίνουν τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, τα οποία θα εξορθολογήσουν και θα βάλουν τάξη στην εκτός σχεδίου δόμηση. Εκπροσωπώντας και αντικατοπτρίζοντας την αγωνία των τοπικών κοινωνιών, τις απόψεις φορέων και Συλλόγων, σας στέλνω τις θέσεις μου και τις παρατηρήσεις επί των άρθρων του συγκεκριμένου νομοσχεδίου», αναφέρει ο Φίλιππος Φόρτωμας.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 85


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.