Κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση το νερό του εξωτερικού δικτύου στη Νάξο

Δημοσίευση: 20.11.2020, 13:17
Τελευταία Ενημέρωση: 20.11.2020, 13:48

Ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλης Πολυκρέτης, ενημερώνει, ότι το νερό του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Νάξου, το οποίο είχε κριθεί ακατάλληλο μετά τη σεισμική δόνηση της 30ης Οκτωβρίου, είναι πλέον κατάλληλο προς ανθρώπινη κατανάλωση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ελέγχου και των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο...
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης (Φωτογραφία: Cycladdes Voice)

Κατόπιν τούτου, οι δημότες μπορούν πλέον να καταναλώνουν και να χρησιμοποιούν το νερό των εξωτερικών βρυσών στην πόλη της Νάξου. 

Newsroom Cyclades Voice

Σχόλια Αναγνωστών:

Ο αναγνώστης: έγραψε: 22/11/2020
Xoriati έγραψες φοβερό σχόλιο

Ο αναγνώστης: xoriatis έγραψε: 22/11/2020
Επειδή οι σοβαρές ανακοινώσεις είναι δύσκολες θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα βίντεο με όλη την παράταξη Λιανού γύρω από μια βρύση της χώρας, να γεμίσουν τα ποτήρια τους νερό και να το πιούν. Έτσι θα αποδείξουν ότι το νερό είναι κατάλληλο (εκτός και αν δεν είναι οπότε .... όλα καλά....)

Ο αναγνώστης: anagnostis έγραψε: 21/11/2020
Η αλήθεια είναι πως και εγώ Λατρεύω τις λιτές ανακοινώσεις, αλλά ανακοινώσεις γεμάτες νόημα και ουσία. Αντίθετα απεχθάνομαι "Λιτές", σύντομες θα έλεγα εγώ, ανακοινώσεις που είναι γενικές και αόριστες. Στην προκειμένη περίπτωση θα περίμενα και εγώ να ενημερωθώ τι συνέβη και το "νερό ανθρώπινης κατανάλωσης" μετά το σεισμό κοντά στην Σάμο κρίθηκε ακατάλληλο. Ήταν αποτέλεσμα της σεισμική δόνησης ή οφείλεται σε κάτι άλλο. Το λέω αυτό γιατί με αφορμή την ανακοίνωση για την συντηρηση και τον καθαρισμό της δεξαμενής του Σαγρίου, αναρωτιέμαι μήπως οφείλεται σε τακτική και προγραμματισμένη συντήρηση ή σε κάτι έκτακτο που προκάλεσε ο σεισμός ή ένα τυχαίο γεγονός. Γιατί τοποθετείται χρονικά και έτσι συσχετίζεται με την σεισμική δόνηση της 30/10/2020 Δεν θα έπρεπε να ενημερωθούμε.

Ο αναγνώστης: politikosanalytis έγραψε: 21/11/2020
Κάλο είναι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή η ενημέρωση για την καταλληλότητα του νερού προς πόση, να δίνεται μια εκτενέστερη αναφορά, όπως για παράδειγμα τι συνέβη και κρίθηκε ακατάλληλο το νερό, πως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα και ποια υπηρεσία η ποίος φορέας πιστοποιεί αυτό που λέει ο κύριος Πολυκρέτης και με ποια στοιχεία λέει αυτά που λέει. Καλό είναι από τον Δήμο να υπάρξει μια ΄τέτοια ανακοίνωση και ο όχι δηλώσεις εφησυχασμού τύπου "οι δημότες μπορούν πλέον να καταναλώσουν και να χρησιμοποιήσουν το νερό...". δηλαδή γενικές και αόριστες. Με αφορμή αυτό ρωτάω τον Δήμαρχο: ποίος πιστοποιεί ότι το νερό΄είναι κατάλληλο και για τι χρήση. θα έπρεπε για ένα τόσο σοβαρό θέμα να δίνεται μια ποίο σοβαρή ανακοίνωση. Περιμένω μια ποίο σοβαρή δήλωση την επόμενη φορά.

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 114


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.