Άμεσα η προκήρυξη δυο σημαντικών έργων για το Δήμο Μυκόνου

Δημοσίευση: 27.10.2020, 18:21

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει την άμεση δρομολόγηση της προκήρυξης που αφορά στους διαγωνισμούς δύο σημαντικών έργων για το νησί, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 680.734 χιλιάδων ευρώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση διασφαλίζονται οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση δύο σημαντικών έργων στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού με σημαντικό αποτέλεσμα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών μας,  αλλά και την περαιτέρω ανάδειξη της Μυκόνου ως κορυφαίου τουριστικού, αλλά και σύνθετου πολιτισμικού προορισμού, δήλωσε σχετικά, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.... 
Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς

Ειδικότερα, πρόκειται για τα έργα «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του σχολικού κτιρίου ΕΠΑΛ Δήμου Μυκόνου», συνολικού προϋπολογισμού 341.700 ευρώ και «Εφαρμογές εικονικής & επαυξημένης πραγματικότητας για την προβολή του πολιτιστικού και τουριστικού αποθέματος της Μυκόνου», συνολικού προϋπολογισμού 339.034 ευρώ (επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 150.000 ευρώ). 

Τα παραπάνω έργα, έλαβαν σχετική έγκριση επί των τευχών διακήρυξης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης), κατόπιν εξέτασης της νομιμότητας της διαδικασίας διακήρυξης, βάσει του ισχύοντος θεσμικού και κανονιστικού πλαισίου ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων και τους όρους της απόφασης ένταξης της πράξης και θα χρηματοδοτηθούν από κρατικά  και κοινοτικά κονδύλια.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, δήλωσε σχετικά:
 «Η προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών στο νησί μας και η αξιοποίηση όλων των εναλλακτικών χρηματοδοτικών εργαλείων αποτελεί σταθερή και αδιαπραγμάτευτη επιλογή της Δημοτικής μας αρχής. 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση διασφαλίζονται οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση δύο σημαντικών έργων στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού με σημαντικό αποτέλεσμα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών μας,  αλλά και την περαιτέρω ανάδειξη της Μυκόνου ως κορυφαίου τουριστικού, αλλά και σύνθετου πολιτισμικού προορισμού. 
Θα ήθελα για άλλη μία φορά να επισημάνω τη σημαντική δουλειά των υπηρεσιών μας, αλλά και την ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία με την Περιφέρεια». 

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 135


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.