Γ. Λεονταρίτης: "Πράσινο φως" για κατασκευή νέου γηπέδου στη Σαντορίνη με φυσικό χλοοτάπητα

Δημοσίευση: 19.10.2020, 19:08
Τελευταία Ενημέρωση: 19.10.2020, 19:28

Διαδοχικές συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια του Αθλητικού Συλλόγου Σαντορίνης 2020 και του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, είχε στο Επαρχείο του νησιού, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, παρουσία του Επάρχου Θήρας Χαράλαμπου Δαρζέντα, αποδεχόμενος σχετικό αίτημα των πρώτων...
Γιώργος Λεονταρίτης (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Θήρας επικοινώνησαν στον αντιπεριφερειάρχη το αίτημά τους για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην κατασκευή νέου γηπέδου στο νησί με φυσικό χλοοτάπητα, απαραίτητη προϋπόθεση για τις ομάδες της Β' Ενικής κατηγορίας, προκειμένου  να διεξάγονται αγώνες στην έδρα της.

Ο κ. Λεονταρίτης μετά από άμεση επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, έδωσε το "πράσινο φως" διαβεβαιώνοντας τους συμμετέχοντες  ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα σταθεί αρωγός στην υλοποίηση του έργου σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας, συνεργασία που επικυρώθηκε μετά από τη συνάντησή του με το Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα.  

Συζητώντας ακολούθως με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας volley γυναικών του Αθλητικού Ομίλου Θήρας, μετά την ενημέρωση που του έγινε για τα θέματα που αφορούν στο σωματείο, ο αντιπεριφερειάρχης επικεντρώθηκε στη σπουδαιότητα του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Θήρας, ο προϋπολογισμός και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη του οποίου ανέρχονται στο ποσό των  781.200,00 €.

Το έργο είναι ενταγμένο στον ¶ξονα Προτεραιότητας “Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Νότιο Αιγαίο” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Και οι δύο συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με θετικό πρόσημο, με τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και συμπλήρωσης των αθλητικών υποδομών του νησιού.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 80


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.