Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το βραβείο Τουρισμού "Best Greek Hospitality Region 2020"

Δημοσίευση: 07.10.2020, 13:46
Τελευταία Ενημέρωση: 07.10.2020, 13:55

Την τιμητική διάκριση «Best Greek Hospitality Region 2020» κέρδισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατά την τελετή Απονομής των βραβείων Greek Hospitality Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε χθες, 6 Οκτωβρίου 2020, μέσω πλατφόρμας ψηφιακών εκδηλώσεων. «Αυτό το βραβείο αντανακλά και τιμά την προσπάθεια των νησιωτών του Νοτίου Αιγαίου να προσφέρουν φιλοξενία κάτω από αντίξοες συνθήκες, εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας με πρωτοφανή αρνητικό αντίκτυπο στον τουρισμό. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως ηγέτιδα του ελληνικoύ Τουρισμού όφειλε να στηρίξει με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια», τόνισε σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος...

Τα Greek Hospitality Awards 2020, που πραγματοποιούνται για 6η συνεχόμενη χρονιά, τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και επιβραβεύουν την Αριστεία στον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, που απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πανεπιστημιακό και τουριστικό κλάδο αλλά και το κοινό.

Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2020, που διοργανώνονται από την ethosEvents, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, είναι να αναδείξουν υπηρεσίες, επιχειρήσεις και φορείς, που πρωτοπορούν και προσφέρουν καινοτόμες δημιουργικές λύσεις στον κλάδο της φιλοξενίας.

Ειδικότερα, η κατηγορία, στην οποία εμπίπτει το βραβείο Best Greek Hospitality Region 2020, που κέρδισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αφορά σε τιμητικές διακρίσεις για προσωπικότητες / φορείς «που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί απόλυτα με την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας», όπως αναφέρεται από την διοργανώτρια των βραβείων ethosEvents. 

Για το βραβείο της καλύτερης Περιφέρειας ελληνικής φιλοξενίας 2020, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: «Αυτό το βραβείο αντανακλά και τιμά την προσπάθεια των νησιωτών του Νοτίου Αιγαίου να προσφέρουν φιλοξενία κάτω από αντίξοες συνθήκες, εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας με πρωτοφανή αρνητικό αντίκτυπο στον τουρισμό. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως ηγέτιδα του ελληνικoύ Τουρισμού όφειλε να στηρίξει με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια. Ενδυνάμωσε τις υποδομές υγείας όλων των νησιών, πρόσφερε 26.088 δωρεάν σεμινάρια σε επαγγελματίες του τουρισμού πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα έδωσε ενιαία φωνή και κοινή εκπροσώπηση στον προορισμό, δημιουργώντας την Πρωτοβουλία Νοτίου Αιγαίου για τον τουρισμό και στήριξε τη ζήτηση μέσω μιας σύγχρονης ψηφιακής διαφημιστικής καμπάνιας με αρκετή ευελιξία για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών. Αυτό το βραβείο το κέρδισαν οι νησιώτες του Νότιου Αιγαίου». 

Την τιμητική διάκριση στον Γιώργο Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου παρέλαβε ο σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Τουρισμού, Δρ. Γιάννης Φώτης, καθώς ο Περιφερειάρχης έπρεπε να ταξιδέψει εκτάκτως.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 108


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.