Η Ισπανία επιλέγει σταθερά την Αμοργό

Δημοσίευση: 13.09.2020, 20:03

Η Αμοργός συνεχίζει την αποτελεσματική προσέγγιση των Ισπανόφωνων αγορών με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη τουριστική χρονιά. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αμοργού, με την υποστήριξή της εταιρείας συμβούλων του Δήμου, φιλοξένησε πρόσφατα δύο Ισπανίδες bloggers οι οποίες περιηγήθηκαν στα όμορφα τοπία του νησιού και γνώρισαν τις δυνατότητες που προσφέρει σε επισκέπτες που αναζητούν τις εναλλακτικές δραστηριότητες.

Η Patricia Rojas (https://lacosmopolilla.com), η  οποία είναι από τους πιο γνωστούς travel bloggers στην Ισπανία με χιλιάδες ακόλουθους στα social media, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της άρθρο το οποίο αναφέρεται στην εμπειρία της από την επίσκεψή της στην Αμοργό.

Ειδικότερα, ανέφερε τις διαφορές του νησιού σε σχέση με τους άλλους γειτονικούς προορισμούς, τις πληροφορίες για την πρόσβαση στο νησί, τα δελεαστικά φυσικά τοπία του νησιού, τις μοναδικές υπέροχες γεύσεις της τοπικής κουζίνας, τα φανταστικά  αξιοθέατα ιστορικού και πολιτιστικού  αλλά και θρησκευτικού χαρακτήρα.

Ακολούθησε επίσης, επίσκεψη στο νησί από τους γνωστούς Travel Bloggers, Virginia Capella και Fran Marquez, επίσης από την Ισπανία γεγονός που επισήμανε σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πόπη Δεσποτίδη, η οποία υπογράμμισε: "Κινούμαστε με σχέδιο και συνέπεια, όχι μόνο για την εφετινή αλλά και για την επόμενη χρονιά. Το άνοιγμα στην ισπανόφωνη αγορά μας δίνει τη δυνατότητα να προσδοκούμε διεύρυνση των εθνικοτήτων που επισκέπτονται την Αμοργό πράγμα που θα συμβάλει και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου με την ανάδειξη και των πολλαπλών εναλλακτικών δυνατοτήτων που προσφέρει η Αμοργός".

Να σημειωθεί ότι η επόμενη επίσκεψη θα είναι από δημοσιογράφο της Βρετανίας.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 115


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.