Η προβολή ταινίας στη Νάξο εκτάκτως την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 13.09.2020, 19:50
Τελευταία Ενημέρωση: 13.09.2020, 19:53

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2020 που διοργανώνει το Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης, συνεχίζει τις προβολές κινηματογραφικών ταινιών με ταινίες βασισμένες σε θεατρικά έργα του κλασικού ρεπερτορίου, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, οι προβολές πραγματοποιούνται στον Προαύλιο Χώρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών. Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα, η προβολή της ταινίας "Ο θάνατος του εμποράκου", θα γίνει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 9:00 το βράδυ...

Τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Τηρείται σειρά προτεραιότητας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν τις θέσεις τους στο τηλ. 22850 23619 καθημερινά εκτός Κυριακής και ώρες 11.00-14.00 & 19.00-22.00.

Αφιέρωμα: «Το σύγχρονο Αμερικάνικο θέατρο στον Κινηματογράφο».

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 21.00 θα προβληθεί η ταινία Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ (1985) σε σκηνοθεσία Φόλκερ Σλέντορφ, με πρωταγωνιστές τους Ντάστιν Χόφμαν, Τζον Μάλκοβιτς, Τσαρλς Ντέρνινγκ, Κέιτ Ριντ.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του ¶ρθουρ Μύλλερ, που όταν ανέβηκε στο θέατρο το 1949, σημείωσε τεράστια επιτυχία και απέσπασε τρία βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου λογοτεχνικού βραβείου Πούλιτζερ. 

Μια μεσοαστική οικογένεια. Ο πατέρας, στην έκτη δεκαετία της ζωής του, είναι ένας περιφερόμενος εμποράκος, που πλέον έχει μείνει χωρίς δουλειά και χωρίς συμπαράσταση από τους αγαπημένους του γιους. Αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του και δεν θέλει να φαίνεται αποτυχημένος στα μάτια τους. Κάνει απελπισμένες προσπάθειες να καταξιωθεί και να αισθανθεί σημαντικός.  Η αδυναμία του να διαχειριστεί την αποτυχία, τον οδηγεί σε σύγκρουση με τους γιους του.  Η σύζυγός του Λίντα είναι η μόνη που είναι πάντα κοντά του.  

Η είσοδος για όλες τις προβολές είναι ελεύθερη.

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 157


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.